Croitorie - sfaturi si idei(Capitolul 5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miset spune:

quote:
Originally posted by Guguluff

Kitty, bafta la pantaloni. Eu zic sa nu te complici cu buzunare prima data, pune doar din alea aplicate la spate ca sunt usor de facut si utile. Tinem pumnii!
Ile, uite citatul: Daca ai drum prin magazinul Obor, acolo sunt ceva mai ieftine. Ar mai fi Cocorul la ultimul etaj, Textilandia pe Lipscani(acolo sunt mai multe magazine) si daca vreodata ai drum spre Europa-Niro, chiar la intrare e Sam Expo(un targ numai cu materiale textile si mercerii la preturi muuult mai mici decat in oras).
Eu nu stiu ce sa zic, stiu niste standuri care vand si la metru. Au preturi bune, totul sub 10 lei, ma rog, chestii uzuale: jerse elastic am luat la 8,5 lei/m, si chiar la 5.5 dar nu aveau decat negru; polar 8.5 lei, tafta creponata 7.5 lei, ma rog, stofe tot sub 10 lei si piele eco la 11.0 lei, din aia mai moale. Eu la kg nu stiu in Bucuresti, citisem ca era pe langa autogara Filaret dar cred ca s-a desfiintat.
Elena, wrap-ul e ceva cam asa: http://www.amazon.com/Moby-Wrap-Inc-Baby-Carrier-Moss/dp/B000JSYTQ4/ref=pd_lpo_k2_dp_k2a_2_img?pf_rd_p=304485601&pf_rd_s=lpo-top-stripe-2&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B00009VE6W&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1XEMYM1Y9V87X5WEEMQV dar o las pe Ile sa ne explice, poate ne pune si poze. Sunt foarte comode si utile. Eu i-am facut Elizei un mei-tai asta primavara: http://i146.photobucket.com/albums/r243/Guguluff/Eli/IMG_5754.jpg
Stai linistita ca n-o sa dai banii pe marsupiu, te invatam noi ce si cum. Uite ca trebuia sa te intreb de masina cu SS-ul dar nu prea am folosit alea cu rosu inca. Burda e draguta, sper sa ma contacteze tipa de la abonamente luni.
Am facut si eu o fusta creata, de gipsy cu o jupa tot gipsy. Ma-m inspirat dupa http://www.burdamode.com/Kinder,1270777-1000019-1541254-1541266-1541518,deDE.html
Ce sa mai, am dat in mintea copiilor
Hai pup, week-end placut.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miset spune:

buna seara. ce mai faceti fetelor ? vad ca lucrati cu mult spor.Aura sa sti ca nu m-am speriat cu mi-ai propus tu dar am avut multa treaba si nu am mai avut timp sa intru.Baiatul meu este clasa a doua si mai facem si teme, mai lucrez, ne mai pregatim si pentru concursuri avem ceva activitate.Iar la ce mi-ai propus tu nu ar fi o idee rea dar vezi tu eu lucrez ori seara dupa lectii sau dimineata pana vine alex de la scoala.si mai avem si antrenament la fotbal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomari spune:

Buna -telor, nu am dezertat! am fost plecata in Cluj. Printre altele m-am ratacit si prin magazine dar la metraje n-am gasit ceva sa-mi placa (oi fi eu prea pretentiosa); aceleasi stofe cu broderii,sclipiciuri,carouri cat tigla, nimic clasic care sa-l poti adapta la orice imprejurare (un bucle, o catifea neraiata). De culori ce sa mai spun: ori cernite (gri, negru), ori culori cate vrei pe un imprimeu (carouri). Eu inteleg sa fii modern dar dupa unele "tendinte" mai trebuie un urs si-o toba ca sa fii in pas cu moda; fata de anul trecut e diferenta mare (vb de zona noastra).

Adriuta esti binevenita in gasca! cat despre faptul ca nu ai invatat de la mama ta nu-ti face probleme, mostenirea genetica o dovedeste (cand o urmareai in copilarie), chiar daca mama ta incerca sa te indeparteze de indeletnicirea croitoriei. Eu nu am apucat sa invat de la mama mea, dar ma descurc; desi lucrul manual (indiferent de care) solicita mult ochii, ptr. mine e adevarata relaxare.

Elena 19+ ca sa nu modifici draperiile nu te-ai gandit (daca-ti place) sa le lungesti cu bordura de matase, eventual cu franjuri? la mercerie sunt la metru pe diferite culori, modele si grosimi; referitor la vesta la cordon o catarama sau un scai te-ar scuti de alte modificari.
http://i235.photobucket.com/albums/ee146/tomari_album/DSCI1840.jpg
http://i235.photobucket.com/albums/ee146/tomari_album/DSCI1842.jpg

Maine e zi de "pauza" cu comenzi sosite aseara, iar vineri din nou la Cluj; acum sunt "Florica drumului" (asa-i spuneam unei foste colege cand pleca si revenea dupa mult timp).

Tonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

neata fetele,

Tonia sa stii ca m-am gandit si sa le lungesc, dar nu stiu cat ar merge, o sa fac o poza cand ajung acasa, pentru ca sus e indoita 35cm si jos s-o lungesc cu franjuri? si draperia este de fapt ca o "cortina/perete" la debaraua de pe hol si este din tafta, sau ma rog, un material subtire, si chiar nu stiu cat ar merge franjurii, iti dai seama ca mi-ar veni mult mai usor asa! multumesc, o sa ma uit prin mercerie
vesta sper sa-i fac azi poze ca dimineata am calcat-o, pare ok cordonul, dar e binevenit sfatul cu catarama sau scai, o sa vad cum se aranjeaza pe mine.
Azi as vrea sa ajung sa-mi iau material din stofa pentru pantaloni, sa vad ce gasesc,
Tonia, o intrebare, cum sa lungesc o pereche de pantaloni raiat? mi-a mai ramas material, de prima data au fost cam la fix si acum se iau pe picior si cu o cizma se scurteaza parca mai mult, multumesc.


pupici fetele

Elena 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomari spune:

Buna -telor,
Elena e mult 35 cm la indoitura, pe nevazute e mai dificil; daca iti ramanea material puteai sa-i adaugi o bucata facuta in pliuri si scapai de a o desface, dar tot aveai mult de lucru (ca sa le faci egale). La pantaloni incearca sa-i lungesti cu o bucata ca o manseta cu nasturi lateral (eventual cu butoniere); oricum nu te grabi, poate mai primesti ceva idei de la fete.

Tonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miset spune:

elena este fb ideea cu manseta doar sa ii faci manseta mai lata si pe cracul pantalonului sa ii faci vreo doua cute micute.Acum depinde cat sunt de largi pantaloni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

pai ar trebui lungiti cam 10 cm, nu mai mult, largimea pantalonului sa fie de vreo 55cm.

Elena 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miset spune:

pai fa manseta de vreo 15cm ca sa vina si un pic bufant.sper sa intelegi cum iti explic.sau mai asteapta pareri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonsis spune:

buna seara!buna seara!buna seara!
fetelor...ce mai faceti?
eu am citit acum printre randuri ce ati scris si tare harnice mai sunteti!
sa nu fiti suparate pe mine,ca nu am dezertat!sunt prin zona,ce-i drept mai rar....
am mai pus si eu cateva poze pe site ,iar acum lucrez intens pentru sarbatori...
http://www.damacom.ro/carnaval/slides/2%20vrajitoare.html
http://www.damacom.ro/carnaval/slides/zana%20si%20cenusareasa.html
http://www.damacom.ro/dame/rochii%20seara/slides/rochie%20de%20seara%20caramizie.html
http://www.damacom.ro/decoratiuni/slides/cosuri%20albe%20de%20nunta.html
http://www.damacom.ro/poze%20de%20la%20clienti/slides/rochie%20alba%20cu%20pietre%20aplicate-%20prin%20plan%20model.html
va pup si spor la treaba!
bun venit fetelor noi
cine intreba de depozite...stiu eu unele dar sunt in pantelimon.daca iti este aproape...vorbim si iti explic pe unde,sau poate mergem impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

waw tonsis, sunt super pozele!!! Pe site-ul tau am vazut si rochia albastra care are cupe brodate cu margele.Le-ai cusut manual???:O Este super frumoasa, dar ce munca....Felicitari!!!

-------------------
Diana

Mergi la inceput