Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Tinem pumnii si ii uram nastere usoara! Asteptam vesti mari si frumoase!

quote:
Originally posted by Gina M
Fetelor, cumnata mea are contractii tot mai dese iar astazi sau maine se prea poate sa nasca nepotica.Abia asteptam momentul cel mare![/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Greta, bine ai venit. Sarcina usoara in continuare si dusa pana la termen.

of, ce vreme urata. azi nu am avut chef de nimic, am stat toata ziua in pat si am lenevit. Dar se pare ca nici statul la orizontala nu imi mai prieste, ca ma tot doare burtica, ba pe stanga, ba pe dreapta, depinde pe care parte stau.

Mari 28+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LaLa_20

am venit de ceva timp de la eco...da abia acum am putut sa ma opresc din plans...colul s-a scurtat la 2,4.orificiul intern este deschis....craniu lu bebe este coborat in bazin,nici nu putea sa-l vada la eco...repaus la pat si mai ne internam...si pe biletul de internare scrie mare pericol...de avort...

Cea mai optimista gravidutza!
27s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky

gravidutza optimista, linisteste-te. o sa fie totul bine pana la final, chiar daca va trebui sa stai cuminte in pat. noi suntem alaturi de tine si de bebelina ta careia ii spunem sa stea cuminte la mami in burtica pana dupa anul nou.

Mari 28+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Miri, distractie placuta la Disney, sa ne povestesti cum a fost!

Lala 20, cei mai fragili prematuri sunt cei de dinainte de 28 saptamani, tu esti deja in saptamana 28 deci ce-i mai grav a trecut. Orice zi castigata in plus e foarte buna pentru bebe, asa ca pas cu pas, curaj, cat mai multe zile la mami in burtica ii doresc bebelusului! (se spune ca fiecare zi ii creste sansele de a fi bine cu 2%).

Pupici tuturor si sanatate maxima,

Micsunea
29 fix

Mergi la inceput

Mie imi place cand ploua... Chiar foarte tare. Si savurez din plin clipele in care stau pe scaun sau pe canapea, afara ploua, eu citesc ultima carte a Rodicai Ojog Brasoveanu si ascult John Lee Hooker in surdina. Cum am facut azi. Viata e frumoasa! Iar Mariuca da din picioare si din maini si isi face simtita prezenta. E un sentiment extrem de placut.

Sotul meu a fost azi la studio, pentru ultimele pregatiri, acum cica trebuie sa ma gandesc la interviurile de maine (sa i le schitez), dar am intrat pe la noi, sa vad care mai e treaba. Chiulesc cu mandrie! Oricum, maine dimineata ce mai am de facut?

La mine, ziua a inceput asa: cafeluta, cozonac, pus pe citit, dupa cum spuneam mai sus. Apoi a venit prietenul nostru, care ne va face mobila pentru Mariuca. Si a venit si mami cu ochiul critic al sotului meu... Hahaha! Cert e ca, dupa vreo ora de calcule, intrebari, deliberari, alte intrebari, urcat la etaj de cateva ori, iar coborat, s-a conturat o idee frumoasa de camera de copil. Si imi place foarte tare! Acum astept sa ma loveasca cu pretul, dar deja nu mai imi fac griji.

Dupa ce a plecat el, m-am asezat din nou la citit. Deh, cartea are vreo 400 pagini. Si mi s-a facut foame. Mi-am pus de mancare, ca am gatit aseara bunaciuni si din nou la citit.

A venit si nenea cu vidanja, a plecat, am terminat cartea si apoi la somn.

Deci am fost, si sunt inca!, pe modul relax. Voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Creata, frumos program ai avut!!!
Uite, de stat in pat cu o carte mi-e dor si mie!!!
Nu am mai citi din septembrie de cand m-am intors din concediu!
Trebuie sa recuperez!!
Vroiam sa te intreb ceva... e vreo problema daca nu-i gasesc nimic alb de imbracat lui Dimitris ???
M-am tot uitat in dulapurile lui si pe cuvant ca tot ce are este colorat ...

Alina023... este pregatita pentru intalnirea de maine ?
Cine mai vine fetelor ??

Astazi am luat din cora... pungi aromate pentru scutece folosite...Habar n-aveam ca exista asa ceva...

Laura 27+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Elenuta, foarte frumoase lucrusoarele pt.bebelina. Mi-au placut in mod special costumasele mov si cele galbene. eu nu am vazut pe nicaieri body sau costumas mov (poate nu am cautat suficient )
ieri am mai primit de la matusici un body, 2 costumase si un dres. incepem sa ne completam si noi garderoba.
Stancutza, arati fff bine, nu puteam rata poza cu prosopul, sexxi mami.

Mari 28+ bebe

odiseea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

Buna fetelor...

Multumesc tuturor care m-au felicitat si primit in randurile viitoarelor mamicii......si asta pentru ca...mai,da' am incercat sa ma "imprietenesc" pe alt site ...vre-o luna si ceva...nimeni nu mi-a observat prezenta.....

...despre mine cateva vorbe...am 30 de ani...31 de saptamani implinite de sarcina acum...se pare ca voi avea o fetita (primul copil)...dar eu, pana n-o vad si o tin in brate.. tot o sa am urme de indoiala....m-am gandit ca Mara Bianca ar fi un nume potrivit pentru ingerasul meu...
...sarcina a decurs neasteptat de bine pana acum (multumesc lui Dumnezeu)..am ales sa nasc natural cu sau fara anestezie epidurala ( inca nu m-am decis)..si sper sa nu intervina nici o complicatie sau ceva neasteptat......am luat in greutate 10 kg pana acum...circumferinta burticii 98 cm.....
..cred ca ajunge deocamdata...o sa revin si cu alte informatii si intrebari...
...Un weekend placut va doresc!!!

Cristina

Mergi la inceput

Daaaa, mercic, un program de graviduta rasfatata, fara alt copil.

Nu e problema ca nu are hainute albe, era o recomandare. Dar atunci incearca sa fie macar ceva uni, o singura culoare in sus, cu cat mai putine imprimeuri, desene, poze, scris. Ideea e sa nu iasa hainutele in evidenta, ci fetisoara lui!

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Creata, frumos program ai avut!!!
Uite, de stat in pat cu o carte mi-e dor si mie!!!
Nu am mai citi din septembrie de cand m-am intors din concediu!
Trebuie sa recuperez!!
Vroiam sa te intreb ceva... e vreo problema daca nu-i gasesc nimic alb de imbracat lui Dimitris ???
M-am tot uitat in dulapurile lui si pe cuvant ca tot ce are este colorat ...

Alina023... este pregatita pentru intalnirea de maine ?
Cine mai vine fetelor ??

Astazi am luat din cora... pungi aromate pentru scutece folosite...Habar n-aveam ca exista asa ceva...

Laura 27+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

La ritmul nostru de scris, daca inca erai moderata, adica erai sub 10 mesaje scrise, mai mult ca sigur ca si noi te "pierdeam" prin peisaj si credeai ca te ignoram. S-a mai intamplat, din pacate... Dar nu suntem un club inchis, primim pe oricine si oricand, important e sa ai chef de vorbit, de glume, ironii, impartasit probleme si necazuri, anuntat bucurii, chestii d-astea.

Tocmai vroiam sa-ti raspund ca ai picat la fix, ca maine e intalnirea zuzelor, cea de-a doua. Dar dupa aia am vazut ca esti din Cluj. Bine, mai ai o sansa sa ajungi. Nu faci decat vreo 7 ore cu masina pana aici. Pana maine la 3, ai tot timpul...

Anyway, te poti inscrie in clubul Biancutelor, ca se pare ca Maria si Bianca sunt doua nume populare pe la noi.

Daca ai poze cu hainute, cu tine, cu voi, cu mobila din camera piticutei, cu orice, asteptam niste link-uri.

Deci... bine ai venit! :)

Sa ma si semnez, ca asa e frumos, mai ales ca nu ne cunoastem.
Creata 1 cu Creata 2 in 30+
Maria Ilona

quote:
Originally posted by greta4you

Buna fetelor...

Multumesc tuturor care m-au felicitat si primit in randurile viitoarelor mamicii......si asta pentru ca...mai,da' am incercat sa ma "imprietenesc" pe alt site ...vre-o luna si ceva...nimeni nu mi-a observat prezenta.....

...despre mine cateva vorbe...am 30 de ani...31 de saptamani implinite de sarcina acum...se pare ca voi avea o fetita (primul copil)...dar eu, pana n-o vad si o tin in brate.. tot o sa am urme de indoiala....m-am gandit ca Mara Bianca ar fi un nume potrivit pentru ingerasul meu...
...sarcina a decurs neasteptat de bine pana acum (multumesc lui Dumnezeu)..am ales sa nasc natural cu sau fara anestezie epidurala ( inca nu m-am decis)..si sper sa nu intervina nici o complicatie sau ceva neasteptat......am luat in greutate 10 kg pana acum...circumferinta burticii 98 cm.....
..cred ca ajunge deocamdata...o sa revin si cu alte informatii si intrebari...
...Un weekend placut va doresc!!!

Cristina

Mergi la inceput