Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

adriana si eu sunt cam speriata de cate kg am reusit sa pun, am intrat in sapt.30 si am pus 18 kg!!!chiar bine nu ma simt ca obosesc foarte repede si ma misc tot cu incetinitoru...8 kg le-am pus in 3 sapt. ceea ce ma mira ca n=am mancat mai mult,de dulciuri nu ma ating ca nu-mi plac, o fi apa retinuta nu stiu ce sa zic...
oricum sunt convinsa ca o sa le dau usor jos dupa nastere, bebeii sa fie sanatosi!!
eu ca multe altele dintre voi nu prea am mai scris dac am facut tot posibilul sa tin pasul cu voi cu cititul..
lala nu fi suparata si mergi cu optimism inainte ca esti in luna a 7 si daca e sa nasti prematur sunt sigura ca va fi bine,iar daca asculti de doc.si vei sta la pat nu cred ca sunt motive de ingrijorare!!iti tin pumnii sa duci cat mai multe saptamani!!

sapt asta in fiec zi m-am dus sa-mi iau carucior si asa nehotarata sunt ca inca nu stiu ce sa fac..
in schimb am luat hainute, am deja si pt la anu :)
pun mai tarziu poze

stancuta esti o graviduta tare frumoasa!

poze nunta, burtica si bebe Robert
http://www.flickr.com/photos/14883580@N05/
[ url= "http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496"]
[ /url]
atat mai avem
http://bd.lilypie.com/Hwb9p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Va salut pe toate fetele.
Lala, incearca sa fii tare si gandestete ca o sa fie bine,ai o fiinta in burtica care o sa stea cumintica acolo pana la termen .
Stancutza, esti o graviduta tare frumoasa.
danybv31Maria

Mergi la inceput

Ce liniste este pe aici .Ce urata este si vremea afara .

danybv31Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna, fetelor, nu mi-a mers netul pana acum dar cum azi e sambata nu am avut de recuperat prea mult.

Geo27, in ce tara stai acum daca nu te superi ca intreb? Numele Victor mi l-am dorit pt copilul meu de cand eram eu copil si am citit o carte in care era un Victor de care m-am indragostit Oricum a trebuit sa duc munca de convingere cu sotul meu pt ca lui nu-i place deloc, spune ca Victor, Virgil si Viorel sunt nume de prosti Si ma tot intreba de unde mi-a venit mie cu Victor si nu i-am spus ca e numele unui iubit de-al meu, fie el si imaginar... Dar in schimb i-am spus ca daca accepta Victor, poate sa aleaga el ce alt nume vrea pt bebe si atunci a inceput sa spuna nume de genul Pompilica, Ianache sau Bewolf sau chestii de genul asta. Pana la urma a ramas Mihai Victor dar bineinteles ca o sa il strig numai Victor... oricum sotul meu inca nu stie asta...

La noi ploua taaaaaaare!

Pupici,
Angelique 33+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 7 saptamani!

Mergi la inceput

Si la noi tare de tot si e frig .

danybv31Maria
http://good-times.webshots.com/album/561389516MFsMqx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

quote:
Originally posted by LaLa_20

am venit de ceva timp de la eco...da abia acum am putut sa ma opresc din plans...colul s-a scurtat la 2,4.orificiul intern este deschis....craniu lu bebe este coborat in bazin,nici nu putea sa-l vada la eco...repaus la pat si mai ne internam...si pe biletul de internare scrie mare pericol...de avort...

Cea mai optimista gravidutza!
27s+ Bianca Mihaela

Nu m-am abtinut sa nu raspund:
1)dr.care ti-a scris asa ceva pe hartie e un idiot.Se considera nastere de la 23 de saptamani.Eu am avut "risc de nastere prematura"in saptamana 24 nicidecum avort...
2)nu ti-au facut injectie de maturare a plamanilor daca ai risc de nastere? (se numeste Dexametazona sau Celentone ,sunt cortizoni care ajuta plamanii sa se dezvolte mai repede)
Si nu in ultimul rand iti spun sa stai linistita si la pat ca si eu am avut colul de 1,3 la 24 saptamani cu funnelling (adica deschidere a colului pe interior)si am ajuns cu bine la 30 de saptamani si sper sa ajung pana la 36-37,bineinteles ,nu fac absolut nimic,stau mereu la pat si evit sa stau sezut ca sa nu-mi faca bebeii presiune pe col ca unul e cu caputul fix acolo jos.
Multa sanatate

+30 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna seara fete dragi !
M-am dat "la fund" ieri dupa ce am postat ultimul mesaj pentru ca chiar m-am speriat de acea durere... Ati avut dreptate.. am stat in pat si a trecut! Miri, ai dreptate sa ma certi si stiu ca nu se merita atata efort ... dar,... pur si simplu nu suport sa nu fie totul in regula in casa.. Trebuie neaparat sa fac rost de o doamna care sa vina o data pe ssaptamana... Aveam una inainte care, din pacate s-a imbolnavit. Apoi am mai gasit una care a plecat pe langa banii si produsele date de mine cu altele "alese" de ea... Brabata-meu sufera si acum dupa un ceas "ales" de acea doamna...
Astazi am facut mancare si dupaamiaza am dormit. E buna si ploaia asta cateodata... indeamna la somn...

Angi, chiar trebuie sa ne potolim cu mania curateniei... (Ma indemn si eu singura...).

Lala20, imi pare tare rau pentru starea ta...Suntem alaturi de tine si te incurajam. Stai linistita la pat si totul va fi bine ! Ai sa vezi !!! Uite, Alina tudor parca spunea ca dupa ce a stat la pat o perioada a constatat ca i se lungise putin colul... Pana la urma te interneaza sau nu? Trebuie sa alegi tu ?

Stancutza
felicitari pentru fetita ! Sa creasca mare si sanatoasa!

Fetelor, care stiti... oare este rau daca mananc dulciuri pentru diabetici fara zahar dar cu indulcitori??
Miri... poate ma poti ajuta tu.. Barbata-meui tine cura de slabire si tot cumpara ciocolata si napolitate cu indulcitori... Am constatat ca sunt tare bune si tot atac rezerva lui... Am voie ??

Laura 27+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Buna seara!
Fetelor, eu nu mai stiu de la Markus, ce marime de sutien pt. alaptat tre' sa iau? cam cat port acuma la sutien, spre sf. sarcinii? Sau ceva mai mare? Si la ce firme de lenjerie ati vazut sutiene de alaptat frumoase si de bumbac?
Ms

Venera 32+ sapt. , mama lui Markus
Bebe Mathias, te asteptam!
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ven, eu mi-am luat de la Jolidon si mi se par f frumoase si nici nu sunt scumpe, 25 RON. Mie imi e teama insa ca nu o sa imi vina, mie acum nu mi s-au marit deloc sanii, port aceleasi sutiene doar ca le-am scos buretii si am luat si la sutienele de alaptat tot aceeasi marime dar au spus fetele ca atunci cand iti vine lapticul se maresc si tot ele au spus ca ar fi bine sa fie cu o marime sau chiar doua mai mari decat ce porti acum.

Laura, meritam bataitza cu shlapul! Cat despre femeia aceea cu curatenia, nu ati anuntat politia? Problema cu indulcitorii nu stiu daca e chiar cea mai buna solutie... Poate stiu fetele mai multe.

Pupici,
Angelique 33+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Mda, vestile nu sunt prea bune, dar cred ca de fapt cel mai tare te-a speriat ce scria pe bilet. Pentru ca un col de 2,4 cm nu e scurt deloc. In conditiile in care unul de 3 cm este considerat ca fiind la mijloc, adica e media. Asa ca trebuie sa stai in pat, aia e! E greu, e dur, iti vine sa te urci pe pereti, dar trebuie sa o faci! Si mai trebuie sa fii tare pentru copilul tau si sa nu ii transmiti starea ta. Eu sa stii ca nu o dau aiurea pe chestia asta cu starea pozitiva, pentru ca este clar ca este o legatura extrem de puternica intre noi si copiii nostri. Chiar dupa ce se nasc, ei te simt si stiu cand ceva nu e in regula. Mai ales acum, cand fac parte din noi!

Vei sta in pat, te vei relaxa, vei citi, te vei uita la tv si vei face tot ce vei putea ca sa ajungeti la termen.

Cheer up! Uite o floare de la mine...

quote:
Originally posted by LaLa_20

am venit de ceva timp de la eco...da abia acum am putut sa ma opresc din plans...colul s-a scurtat la 2,4.orificiul intern este deschis....craniu lu bebe este coborat in bazin,nici nu putea sa-l vada la eco...repaus la pat si mai ne internam...si pe biletul de internare scrie mare pericol...de avort...

Cea mai optimista gravidutza!
27s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky

Mergi la inceput