Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 10
danybv spune:
Ghidul viitoarei mame , este foarte interesant si folositor.http://www.iubire.md/guide.pdf
danybv31Maria
geo27 spune:
Am uitat sa va spun ca va citesc aproape in fiecare zi,dar nu pot tine pasul cu voi.Si de fiecare data uit sa va urez sarcini usoare la toate si cum stiu eu ca se spune......ce-mi doresc eu pt mine pe perioada acestei sarcini sa aveti parte si voi......sanatate,sanatate si iar sanatate
ramonab spune:
Eu sper sa nasc natural, dar cred ca pana la urma o sa fie cezariana, ca eu sunt cam micuta, am 150cm, si daca copilul va fi mare, s-ar putea sa nasc cu cezariana. O sa stiu precis cand ma duc la eco, peste doua sapt. E posibil totusi sa nu aiba importanta constitutia mea, si sa pot naste natural, desi am un pic de frica, mie frica de travaliul prelungit, si de forceps, astea doua ma inspaimanta, sper sa nu fie nevoie de asa ceva.
Eu am luat in greutate 12 kg, in talie am 94 cm.
31+
http://community.webshots.com/album/561373661vnDxfG
aurel_cris spune:
LAURA_DIMITRIS stai cumintica iubita ca uite ce patesti,faci treaba si dupa ai inima plina de griji.Eu nu mai stiu ce e ala aspirator,al meu sot vrand nevrand face tot dar nu comenteaza.Daca m-ar prinde ca fac ceva ar inebuni......e prea riscant la mine.De maine intru si eu in 25 de saptamani,mai am asa o cale lunga......eu sunt foarte energica de felul meu si statul e un calvar.Ai grija de tine si pupicuri lui DIMITRAKIS,o sa ai pereche ce frumos
24
AngeliquedeS spune:
Geo27 daca durerile cedeaza la NO spa inseamna ca nu ai de ce sa te sperii. Sunt ligamentele uterului care se intind pt a face loc kupilului Doar daca nu cedeaza la No spa si sunt fff puternice atunci mai bine ai vb cu medicul tau.
Pupici,
Angelique 33+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 7 saptamani!
geo27 spune:
AngeliquedeS situatia mea este destul de complicata in privinta asta.In primul rand nu am no-spa,citesc ca mai toate gravidutele au luat,dar eu nu locuiesc de moment in Romania si sincer cred ca aici nu mi-ar da fara reteta de la medic.Cat despre obstreticianul¨´meu´´problema se complica si mai mult,deoarece acea doamna care ar trebuii sa-mi raspunda la intrebari ma priveste oarecum ciudat,poate si fiindca sunt emigrant,nu stiu sigur,dar cu sigurinta nu-mi acorda nici atentie si nici prea mare importanta in ceea ce-i spun.La ultimul control sa constat ca am luat in greutate 10kg ceea ce este destul de mult desi eu nu am exagerat cu nimic in privinta mancarii,iar doamna doctor mi-a dat o dieta pe hartie tip a4 si mi-a spus ca tre sa o urmez.Mai mult de jumate din acel meniu sunt mancaruri pe care nu le mananc ,in fine si as povesti asa la infinit,peripetii din aceasta tara de kkt,scuzati exprimarea.
Oricum eu va pupic si mersi pt raspun,vad ca au incetat durerile si sincer nu cred ca au fost de intindere a ligamentelor sau ceva de genu,doar sper sa nu mai revina.
geo27 spune:
Angelique am uitat sa-ti spun ceva.Imi place la nebunie numele Victor,numai ca eu am o prietena apropiata care are un baietel si pe care-l cheama Victor,asa ca...noi am hotarat pe al nostru sa-l cheme Radu care oricum e singul nume care ne place la amandoi,dar pt numele victor as fi luptatcu sotul
Ellenuta spune:
laurici, da durerea mea de picior si amorteala erau de la criza de sciatica ... nici acu nu mi-a trecut .. sper sa nu raman asa pana la sfarsitul sarcinii ..
fetelor cu smotru' ... dar cine va pune mama ... uitati-va la mine .. io din cauza asta am ajuns asha .. parca sunt marmota, asa ma misc .. io m-am lecuit .. bine, mai fac cate ceva dar nu mai sunt ca inainte, luam toata casa cap coada .. acu face socrella ..
greta, bine ai venit printre noi .. eu am luat cam 13 kg si in talie am 109. nici inainte de sarcina nu eram silfida .. aveam cam 78 de kg .. sper sa nu trec de 100 .. m-a cam certat dr dar .. ce sa fac .. incerc acum sa ma abtin ..
32 EVA MARIA
AMR 8 SAPTAMANI!!
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
LaLa_20 spune:
am venit de ceva timp de la eco...da abia acum am putut sa ma opresc din plans...colul s-a scurtat la 2,4.orificiul intern este deschis....craniu lu bebe este coborat in bazin,nici nu putea sa-l vada la eco...repaus la pat si mai ne internam...si pe biletul de internare scrie mare pericol...de avort...
Cea mai optimista gravidutza!
27s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
AngeliquedeS spune:
LaLa, pui, incearca sa te linistesti. Gandeste-te ca esti sub supraveghere medicala, o sa fie bine, doar ca probabil va trebui sa stai numai la pat de-acum inainte. Sunt fete care au dus sarcina pana aproape de termen cu un col chiar mai scurt decat al tau! Linisteste-te ca ii faci rau lui bebe, hai incearca sa ramai optimista!
Pupici,
Angelique 33+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 7 saptamani!