Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (56)
Raspunsuri - Pagina 9
greta4you spune:
Buna fetelor...
...in sfarsit am dat si eu peste un site cu viitoare mamici de varsta mea(ca sarcina)...as vrea sa stiu si eu mai multe despre cum va simtiti...cat de mult ati luat in greutate...ce metoda ati ales pt a naste...si tot ce cred ca ne intereseaza pe toate acum...
O sarcina si o nastere usoara va doresc ...sa ne auzim cu bine...Pa
Cristina
laura_dimitris spune:
Buna fetelor.
Astazi a dat harnicia peste mine si acum... sufar. Dupa ce ca pana la ora 2 dupa amiaza am muncit ca apucata la birou, ba mai si alergam pe hol sa ajung mai repede la birou cand ma "plimbam" cu hartii... Nu mi-a ajuns... Am venit acasa si am pus aspiratorul in toata casa... Sters praful si sapalat la baie... mi-au fost suficiente ca acum sa ma doara infiorator de tare in partea stanga jos. As zice ca este un ovar... Mi-a amortit putin si piciorul stang. Am luat un nospa si astept sa-mi treaca...
Ati patit pana acum asa ceva??
Ellenuta, felicitari pentru 32+ !!!! Doamne ce putin mai ai... Tu parca spuneai ca ai piciorul amortit dar era de la coloana?
Gugule... cum spuneau si fetele, incearca sa te linistesti!!! Baietelul este bine dezvoltat si sanatos. Mie nu mi se pare ca la 32 de saptamani este de "speriat" faptul; ca ai luat 13 kg... Eu sunt una dintre cele de care vorbeai si tu cu kg. in exces... La prima sarcina am luat 31 de kg. !!!!! Si dupa 6 luni eram ca inainte de a ramane gravida. Fara diete, fara efort deosebit. Copilul a fost si este perfect sanatos !!!Acum, la 27 de saptamani am 10 kg. in plus asa ca...! Stai linistita!
Si eu trebuie sa fac test de rezistenta la glucoza ca mi-a iesit glicemia cam mare (91)... O sa-l fac luni si sunt sigura ca totul va fi bine cum sunt sigura ca totul este bine si la tine! O sa vezi !!
Hai, pupici si incearca sa te gandesti la clipele cand o sa-ti ai minunea in brate !!!
Aurel_cris... doamne, ma sochezi inca odata cu spitalele din anglia.... Imi pare tare rau ca treci prin asemenea situatii urate...Fruntea sus si tie ca mai ai putin si scapi de controalele astea...
Laura 27+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
iulia82 spune:
Laura exact asa patesc si eu daca fac ceva mai multa miscare.Durerea e undeva in stanga(cateodata si-n dr) jos si seamana cu un junghi,dar trece daca stai linistita.Sunt ligamente care se intind,deci nu-i ceva grav
Iulia31+ IRIS MARIA
www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK
www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris
uite cum crestem
AngeliquedeS spune:
Greta, bine ai venit! Si eu m-am hotarat sa nasc tot natural, insa fara epidurala pt ca am citit mai multe articole despre asta si m-am speriat. oricum vreau sa fie cat mai bine pt bebe. De luat in greutate am luat pana acum 7 si cred ca inca vreo 2 tot o samai iau. Spune-ne mai multe despre tine.
Laura, nu ne mai invatam minte odata, si eu am facut ca si tine, am frecat baia si am sters pe jos prin toata casa si acum zici ca mor de durere de burtica... Parca nu suntem sanatoase, ne-o facem cu mana noastra!
Pupici,
Angelique 33+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 7 saptamani!
matgravidut spune:
Laura, pe mine ma doare asa ca pe un ovar la ciclu... cand nu fac nimic.
De vreo saptamana nu mai merg bine pentru ca ma doare incheietura de la sold a piciorului drept si muschiul din interiorul pulpei. Dar am niste dureri tampite rau de tot.
As sta numai in pat.
Scaunul asta de la birou nu-mi face bine deloc.
Monica-Matz 27+ Andreea Bianca
matgravidut spune:
Greta, eu voi naste natural (daca nu se intampla ceva neprevazut), iar epidurala aici este facuta ca vrei ca nu vrei. La spital te leaga la un aparat care iti monitorizeaza contractiile si cand sunt prea puternice iti face epidurala pentru ca ei considera ca altfel nu poti impinge copilul afara.
Eu am luat 11Kg si am 103cm in talie.
Monica-Matz 27+ Andreea Bianca
ramonab spune:
Greta bine ai venit printre noi, felicitari pt sarcina si sa auzim numai de bine.
31+
http://community.webshots.com/album/561373661vnDxfG
geo27 spune:
Salutare gravidutelor,
Astazi sunt destul de ingrijorata,fiindca am avut niste crampe destul de urate,acum vad ca au incetat dar eram pe punctul de a merge la spital desi nu-mi face mare placere.Aici unde stau ar trebuii sa merg la urgente si m-ar controla un doctor rezident asa cam de varsta mea :d si sincer nu am chef sa dea diagnostice gresite pe carca mea cum mi sa mai intamplat prin luna a treia cand am fost si mi-a prescris paracetamol pt o durere de spate,pe care bineinteles ca nu l-am luat.In fine,hai ca am lungit mai mult decat trebuia mesajul.Vroiam sa va intreb mai ales pe gravidutele cu acelasi dpn ca mine 24 februarie (teo2rina,simonette,babee,raluca_elena),daca ati experimentat vreodata asemenea dureri.Va rog fetelor sa-mi raspundeti ca deja am rascolit netul si nu-mi place deloc ce am citit.
Va salut si va multumesc anticipat
geo +radu 25 saptamani
geo