Timisoara, Impreuna! ( 63 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

misto....la mine nici macar in concediu nu-i asa...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Aido, te aprob. Ai dreptate clar. Astea nu-s sanatoase.
Ba, io-n conditiile astea nu mai vin. Faceti party pe doo nivele. Va dau cheile sa va gazduiasca Tobi. Costumati-l pe el in ce vreti.
Sau mie faceti-mi rost de un halat de doctor sa va dreg la cap ca ati luat-o pe aratura.

LOOOL da nu pot sa nu intru sub masa de ras cind mi-l imaginez pe-al meu privind pierdut o casa plina de ia o pauzari costumate... i-am zis io ca daca ma ia de navasta o sa-i para rau, da nu m-o crezut

hai la cafea...revin

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Io fug la lucru, sa fiti cuminti...sa nu o mai luati pe aratura... uite cine vorbeste...

Anda, da Pliuta te cunoaste bine...mey...
Spune-i ca-l facem presedinte de juriu... ca oricum nu ne oprim aici, o sa avem si juriu care da note la costumatii...cine face parte din el?
Pai cine...sotii nostrii care vor vedea pozele a doua zi pe webshots..
Na ca sa fie aratura completa pe azi...

Deci tu vrei costum de doctor, te rezolv...de la opera...
Si ziceam ca tu strigi prin vila dupa noi:

Cat e halatu?
Cat e halatu?

Iar noi ziceam ca-ti raspundem toate in cor:

Scump dom`le ...scump...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

anda, mai zi bre ca ma imprasti de ris pe aici

Mergi la inceput

e clar!!!!

Mergi la inceput

poate asa mai imi trec nervii pe maria-sa Colterm sau cum i-o fi chemind acuma. m-am dus sa vad ce dreq lucreaza astia de n-are apa calda un cartier intreg. evident, ati ghicit! sase persoane stateau si supravegheau cu atentie o groapa(daca fugea, doamne-fereste!).. m-am dus acasa, am luat ap.foto si m-am intors sa le fac poza, le-am facut dar cam de departe si nu se prea vede comisia de supraveghere din cauza aburilor(de apa calda, ce credeati, ce fel de aburi?!). tare mi-au mincat degetele sa merg mai aproape da' ma luau aia la bataie cu tot cu copil. meritau sa-i dau la vreun zeitung

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Si vorba lu anda nu sunteti pe treaba voastra

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

io sunt, io sunt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Bey , dar Lormi nu mai da nici un semn? Cum e testul? Este bb?

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

io am intrebat dar raspuns inca neam. cine stie, poate intra deseara si ne spune.noi tinem pumnii in continuare!

Mergi la inceput