Timisoara, Impreuna! ( 63 )
Raspunsuri - Pagina 13
Doris-Alina spune:
Ana, acum am vazut...super vesti despre Silvana, ce ma bucur, chiar imi faceam griji, nu mai stiam nimic de ei...
Sa-si ia odata un calculator, sa mai vorbim...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
katik spune:
pai ano, ia trateaza-te din timp! ca sa nu ajungi mai rau. mie gitul mi-a trecut in doua zile cu homeovox, nasul imi este pe trecute cu oscilo si vitC, sper sa nu-mi mai revina ceva.
bey, doris, tu noaptea ce faci? stai si cugeti> noaptea se face altceva.....![]()
io cu party nu stiu ca la noi e mai complicat...
Ana68 spune:
Dorisake,mama....idee faina cu party,numa' ca io nu stiu zau daca ma tine creeru' la costumat,ma preferez naturel...![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
aidaciolac spune:
'neata si de la mine!
O cafea mai da cineva ca mi s-a uscat gatul cat v-am citit.
Clar ca am avut dreptate.
Ma duc sa duc
la buze combinata cu 
Revin
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
katik spune:
no hai aida ca tocmai am trecut si eu la cana nr.2 si iti pun si tie, da' tigara n-am ca la noi nu se fumeaza!
katik spune:
io cred ca ma duc afara un pic cu cupilu' sa se mai aeriseasca un pic, poate se mai duc mucii![]()
laura, ce bine ca acum voi sunteti bine!!! tineti-o tot asa, sa nu mai aveti de-a face cu mucii!
aidaciolac spune:
Nici la noi nu se fumeaza , dar ma duc afara ![]()

Matza Emma in actiune
Ana68 spune:
Kati...io n-am problem la gat,bre...la mine treaba e de nas infundat si sinusuri...ata ete!
Si io mi-s mai badaranca asaaaa...mai de la coada vacii si pan' ce nu ma doboara boala de sa ma lase lesinata,nu iau nika,uite-asa,de-a naibii ce-i chelishica pi mini...![]()
Iau,da' paracetamol sinus,vaz ca asta imi face bine...altceva nimic.La mine problemu' de sinusuri e vechi...si s-a amplificat de cand m-am mutat acilea la Banat,ca acasa nu era asa ,era mai moderat...un aerosol cu miros de scoici asociat cu ceva medicamente si ma puneam pe picioare,fresh....da' aici nu-i d-astea...si doua-trei bai as'vara in mare ce sa tina?Cand eu vara eram aproape zi lumina pe plaja,de noaptea ma identificam cu intunerecu',doara ochii ce-mi mai sticleau in cap....![]()
Bine ca scoti gorobetii afara,ca ui' ce soare si fain e...
Aida...io mi-am luat portia de apa vie cu noaptea in cap,da' as mai refuza una...![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
aidaciolac spune:
Ana la mine noaptea in cap este 9:30-10 ![]()

Matza Emma in actiune