ce cadou pt angajati?

ce cadou pt angajati? | Autor: mathilda

Link direct la acest mesaj

dati-mi si mie o idee va rog. ce cadou sa iau pt angajati(si barbati si femei) pt sarbatori.adica voua cam ce v-ar placea sa primiti de la firma unde lucrati. habar nu am ce sa cumpar(mai ales pt barbati).

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolle6792 spune:

Mathilda draga, vrei ca toti barbatii sa aiba acelasi tip de cadou iar femeile intre ele tot la fel? Sau la fiecare om un cadou diferit?

Mergi la inceput

Daca la voi nu sunt scumpe, poti lua la fiecare persoana un set de cesti, patru sau sase bucati, de ceai sau cafea, iar fain ar fi sa fie la fiecare alt model, vor aduce veselie, surpriza si curiozitate.

Mergi la inceput

Un amic de-al nostru asa a daruit anul trecut la angajati si acestia au spus ca nici nu se putea un cadou mai fain si mai potrivit, sa-i fi vazut ce curiosi erau sa vada intre ei ce modele au pe cescute, ce forme au farfurioarele, unele farfurioare erau inimi, altele patrate, altele dreptunghiuri, altele rotunde, cu fel si fel de modele, cele cu buline si cele cu floarea soarelui au avut cel mai mare succes. Si le-a ambalat in hartie rosie cu cadouri pe ea si a legat sus hartia cu fonta si cate o crenguta mica de brad. A fost super fain.Astept sa imi scri la ce cadouri te-ai hotarat. El le-a daruit la cheful pe care l-a organizat tot el de Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Sincer eu as da in locul tau o prima in bani nu cadou.
Cand e vorba de cineva apropiat stii mai bine ce lucruri i-ai putea oferi si sa-i si faca placere. Asa risti sa arunci niste bani pe niste lucruri care vor sfarsi in garaj sau date mai departe in cel mai bun caz.
Si toata silinta, cheltuiala si efortul tau nu numai ca ar fi in van...dar ar mai fi si din aia care cauta calul de dar la dinti si-ti mai spune si-n fata.
Ai dat banutul, ai scapat si de timp pierdut si de eventuale nemultumiri. Stie angajatul mai bine ce cadou sa-si ia

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
www.piczo.com/JoMacaroana?cr=7&rfm=y" target="_blank">Ioana (11.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Cel mai mult s-ar bucura de o prima in bani. Clar, insa daca nu ai posibilitatea sa le dai prime, nu dispui de o suma mare pentru acest scop, atunci comanda niste "Tichete cadou" si te-ai scos.
Te asigur si si cu astea vor fi mai fericiti decat cu cesti de cafea sau mai stiu eu ce altceva.

Editez, abia acum vad ca nu esti in Romania, asa ca banuiesc, tichetele cadou se exclud.
Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

da ce buget ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

noi anul trecut (in afara de prima in bani) am dat fiecarui angajat, femeie sau barbat, un pachet cu o sticla de vin, un cozonac super bun, un mos craciun de ciocolata si o felicitare. oamenii au fost tare incantati si mi se pare un cadou potrivit de sarbatori.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

iti spun eu ce am primit cadou de la seful nostru (englez), nu de la firma. Intr-un an ne-a dat cate un fular din ala gros si de calitate din Anglia, cu visiniu la fete si cu verde la baieti.
in celalalt an ne-a dat la fete cate un parfum de vreo 130 lei si la baieti un set de CD-uri originale cu muzica.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

La noi au luat MP3 playere pentru barbati si cosmetice pentru fete. Mi-ar fi placut sa fie MP3 playere pentru toti (desi erau din alea de 2 lei)

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Bani si o mica atentie (un coshuletz cu un cozonac -neaparat proaspat- u lumanarica si o sticla cu vin -neaparat bun chiar daca nu vechi-
Ce este bine sa nu uiti: copii angajatilor.
La noi de cand se dau bani si parintii cumpara ce considera si Mosu le da la pom este superb.

Apropos felicitari pt felul in care iti respecti oamenii!
Si succes in afaceri - il meriti

Mergi la inceput