Aradence minunate! (84)
Raspunsuri - Pagina 5
pufymic spune:
Alinush eu nu mai stiu de un alt medicament pentru intreruperea lacatiei decat de Bromcriptin si Dostinex.Deocamdata ma simt bine.....sa vedem ce-o fi mai incolo...
Ada zici ca Teo mai vrea bb?....si Ovi al meu mai vrea.....daca i-ar face ei nu stiu de ar mai vrea...!
Pizza si ciorba de fasole verde zici?Bune!
Eu am facut supa de pui, mancare de mazare verde cu carnita de pui si acum ma pregatesc sa fac un cataif cu frisca.....dc ma lasa gazucu mic..
Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei
www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!
X-ray spune:
LA MULTI ANI CRISTINA! numai bucurii, impliniri si tot ce-ti doresti sa ai parte!
mai vrea cineva bulbi de cana?????cred ca as putea pune un hectar la cati am acum
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
pufymic spune:
Alina.a tu sigur nu vrei sa vii la intalnire cu bulina mica?Ca tare de mult nu te-am vazut....!
Gabi am ramas datoare cu un raspuns....dar am tot uitat....sau n-am apucat sa raspund din lipsa de timp...
Deci Alesio si gradinita: s-a adaptat f bine.....parca inca nu-mi vine sa cred ca doarme la gradi fara crize si urlete!Mai rau a fost joi si vineri ca joi i-au dus la teatrul de papusi(Jocuri magice) si s-a speriat si el si inca cativa pitici de lup.....asa ca somnul de la pranz a fost compromis.....plus ca dupa ce au fost la teatru m-a tot intrebat de o mie de ori: "mami, asa-i ca nu mai mergem la teatrul de papusi niciodata?"
Cam asta e....
Eu
Tot ei
...Si iarasi ei
Claudelu spune:
MIHAAAAAAA!!!!!!!! FELICITARIII!!!!
Sa fie intr-un ceas bun!
Mi s-a parut mie la ziua lu Tudor ca ai burtic dar n-am indraznit sa intreb.
Deci inseamna ca trebuie sa ma pun serios pe treaba. Imi dai curaj sa mai fac unu! Daca pana acum ai fost un exemplu pentru mine, acum ai devenit ceva mai mult. Esti o femeie puternica si demna de toata admiratia noastra. Te felicit inca o data si ma bucur din suflet ca am ajuns sa te cunosc
.......pe mine chiar ai reusit sa ma surprinzi placut si sa-mi furi cateva lacrimi
Cristina
Multa sanatate si multe satisfactii de la fetele tale
pufymic spune:
quote:
.......pe mine chiar ai reusit sa ma surprinzi placut si sa-mi furi cateva lacrimi
[center] Cristina
Multa sanatate si multe satisfactii de la fetele tale [/center
Numai pe tine crezi?Din cauza socului la aflarea vestii celei mari am uitat sa ii mai cer o felie de tort supliment la ziua lui Matia....si o sapt. dupa aia tot la tortul ala delicios mi-a stat gandul!
E o curajoasa Miha!
Voi ce mai faceti?Raul?
Eu
Tot ei
...Si iarasi ei
adablackcat spune:
Deci eu cand am citit de Miha, am recitit numele Miha pe litere sa ma conving ca nu e vorba de altcineva si am pus mana pe telefon sa o intreb pe Alina m daca am citit bine si nu s-a strecurat vreo gresala. Am vrut sa o sun direct pe Miha dar m-am gandit...daca e gresala si fac vreo prostie?! Oricum, si eu sunt impresionata placut si abia astept sa va vad pe toate. Miha multi si multe .
Eu am facut acum vreo trei zile cioco de casa cu multaaaaaa nuca, dar nu s-a intarit cum trebuie, oare ce-am gresit? Am pus doar apa, zahar(poison...dar asta e), cacao si lapte praf.
Ioi, si Iulia a fost la teatrul ala, si acasa ne-a tot spus ca acolo era un iepuras rau care facea buu!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
Alina.a, la mine sunt tot verzi plantele din bulbii de la tine. Oare sa le tai si sa scot bulbii? Elisa ce mai face, voi cand incepeti diversificarea?
adablackcat spune:
Ioana, poate daca numai ar trebui sa-i faca pe copii i-ar face si ei, barbatii, dar daca ar si trebui sa stea 24 din 24 cu ei...atunci sigur nu le-ar mai trebui atatia. Poate cand mai cresc Iulia si Vlad ma mai razgandesc.
Deci, ramane pe marti la 18?
Claudelu spune:
Ioana, eu vorbeam in numele meu Ma gandesc ca poate sunt si fete care "o condamna"...stiu ce zic, pentru ca vecina mea (are peretele lipit de al nostru) are deja 5 copilasi (4 dintr-o casnicie anterioara) si acum e din nou insarcinata in 5 luni si am auzit vecine barfind-o: "e nebuna X, la ce naiba ii mai trebuie unu", "eu as fi facut avort", etc...eu si pe vecina o admir, e o femeie plina de viata si cu multa rabdare si cel mai important cu o dragoste imensa ptr copilasii ei. Probabil ca ea uneori zice ca-s nebuna la cum urlu la Raul, ptr ca eu pe ei (ea si sotul) nu-i auzi odata ridicand vocea la prunci. AU toata admiratia mea. (la fel ca Miha si Susu)
Datorita a ceea ce ti-am povestit ti-am si spus ca vorbesc in numele meu
Miha
Theiuta spune:
Buna seara, "Aradence minunate"!
ma scuzati ca ma bag peste topicul vostru, dar am si eu nevoie de ajutorul vostru:imi puteti spune mai multe despre terapeutul ing. Ioan Groza, care are cabinet pe str. Lucian Blaga nr. 15? Domnul acesta este horticultor de meserie si trateaza mai ales reumatismul, cu ajutorul unor solutii din plante, preparate de el.
Il cunosteti cumva?
Cu multumiri, Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!