Aradence minunate! (84)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cristina

Anca asta nu-i afacere ce zici tu....e faliment!

Miha lasa supararea de-oparte canu-i buna!

Ildi fa bine si hai la intalnire!Cu Davidutu cu tot!Ca tare de mult nu v-am vazut!

ma duc la treburi....

Iaca uitam: azi dimineata am luat prima pastila de Dostinex!

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Cristina!

Multa sanatate si tot ce-i mai bun iti doresc alaturi de familia ta.

Anca, e buna ideea cu locul de joaca, nu prea sunt in Arad!

Ioana, nu mai astepti pana in 18 cu intarcatul?
Trebuie musai sa iei Dostinex, nu merge cu alte metode?
Cum se i-a, dimineata si seara? Ai grija sa nu cazi prin casa de la el. Am auzit ca exista un medicament(nu stiu denumirea, citisem mai demult la bucurii) care nu are efecte nasoale ca si dostinexul, dar e mult mai scump.

Merg si eu la bucatarie si sa-i impachetez la Calin ca diseara la 20 pleaca.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Mai fetelor, atunci ramane pe marti?

Pe la 14 vreau sa ma duc sa dau avansul. E ok.

Daca ieri eram suparata , azi sunt de-a dreptul deprimata. Noaptea nu a fost deloc un sfetnic bun pentru mine.

Eu cu si Daria- 29.01.1999; Alex - 07.02.2003; Matia - 31.10.2006

Mergi la inceput

Miha, sa inteleg ca-i baietel?
Felicitari! Las' nu fi suparata, sanatos sa fie. Poate se mai schimba sexul pana la 9 luni.
Nu stiu ce sa zic de intalnire, eu sunt de acord in orice zi, sa spuna si celelalte fete...vad ca nimeni nu zice nimic...nu stiu ce-i asa de greu sa hotaram o zi...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Miha lasa deprimarea de-o parte ca nu-i place la bb din burtica sa te simta asa!Si cine stie, poate la urmatoarea eco iti face vreo surpriza si se dovedeste ca de fapt e fetita....!Cum te simti?Ce au zis copiii cand le-ai dat vestea?Cand ai DPN-ul?

Alinush nu am mai rezistat pana in 18 cum imi propusesem ca am niste dureri insuportabie cand alaptez si deja am ajuns la limita!Dostinexul e medicamentul cel scump de care zici....si e cu mai putine efecte secundare decat Bromcriptinul....si trebuie sa iau 1 tb/zi timp de 3 zile....pe cand la Bromcriptin a trebuit sa fac tratament 2 saptamani....
Lasa nu fi suparata ca pleca Calin!

Despre intalnire noi mergem oricand vreti voi, nuai sa fie ok piticii!

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Miha, io n-am inteles nik. E bb 4 pe drum??? Daca da...felicitari!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Felicitari viitoarei soacre cu 3 nurori!

Mergi la inceput

Ioana, de Dostinex stiam, dar mi se pare ca era vorba de alt medicament(poate nu mai retin eu bine). Asta nu scade tensiunea, nu te simti rau de la el?

Ada, da, ai inteles bine, avem 4 gravidutze.

Oare cine urmeaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

No...ce fain. Aproape ca ma convingeti si pe mine. Ca Teo tot vrea... dar eu nu. Poate ma convinge cand pleaca Iulia la facultate pe undeva si Vladut la liceu.

Lasa Miha, nu-i nimik ca-i tot baiat. Cum ii pui numele? Chiar asa, fetelor gravide, ce nume alegeti pentru bb?

Io am facut pizza azi si ciorba de fasole verde, acum ii pun la culcare pe pitici.

Flavia, tu ce mai faci, nu ne mai zici nik? Ce face zambaretul tau scump?

Cristina, cum si cand sarbatoresti?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

miha am ramas cu gura deschisa cum se zice...nu pricepeam...Doamne ajuta!felicitari mamico sa fie sanatos!esti model pentru mine,ce mai...dar cate saptamani ai daca sti deja sexul?ai grija de tine,lasa supararea,acum e altcineva important.
gabi de la LR nu mi-a ajuns coletele,acum sapatamana asta trebuie sa vina,au fost facturate pe 31,respectiv 1.primul e cel care nu a ajuns si al doilea cel care l-am mai facut ca nu m-am putut abtine.abia astept sa ajunga,am din nou cosul "plin" dar nu-l validez pana nu ajung astea doua.la capsunica trebuie sa-mi vina acum coletul,nu am fost atenta si nu mi-am citit mail-urile si nu mi-au validat comanda.sti tu trebuia sa le raspund cu adresa pe care e facut cardul.pana ma prind eu cu toate astea mai dureaza

peste 2 ani nu se baga nimeni la un nou val de gravidutze?numai asa poate ii mai trag un fratior elisei...asa sa ma las dusa cu valu' si sa-l ignor cu desavarsire pe al meu sotz....

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput