Aradence minunate! (84)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

A, Ioana eu am poze pe DVD, dar sunt facute pe 4D si sa ma bata cucu daca se intelege ceva. Parca a morciolit Alex o cutie de plastelina asa se vede.

Eu cu si Daria- 29.01.1999; Alex - 07.02.2003; Matia - 31.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Miha, bine ca te-ai mai linistit cu toxoplasmoza, asa-i daca nu e acuta nu sunt probleme, probabil ai facut-o mai demult.
Cand iti pleaca soacra?
Vad ca dr.Furau si Adi Popa pe toate pacientele le trimit si la dr. Novak la Szeged, am impresia ca si daca-i cazul si daca nu. Am si eu 2 cunostinte care au fost si la Timisoara la Budau si la Szeged.

Carmen, ce ai vrea sa fie baietel sau fetita? I-ai zis la Mela ca va avea fratior sau surioara?

La multi ani Anto!

Sa fii fericita alaturi de cei dragi!

...si pentru ieri... La multi ani Dita!

Ce mai faci, nu ne mai dai un semn de viata?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Anto

Si pentru maine ca nu o sa prea am timp de net ca e zi de bucatareala...
Susu(Cristi de Miha)

Miha ma bucur din suflet ca e ok cu toxoplasmoza!Sper sa primesti aceleasi vesti bune si de la dr-ul Flaviei!
Zici ca nu se vede nimic pe DVD-ul cu eco?Atunci asteptam urmatoarea eco!

Anca nici eu n-am auzit de firma asta!O sa caut pe Google sa vad ce si cum...
Ioi ca uitam: e mortal Alex dansatorul!

Alinush sanatate multa lui Dragos si sa scape repede de tuse(ca pe ai mei ii tine acum de mai mult de-o luna)!Nici el n-a mers azi la gradi?Alesio a avut liber ca s-au dus educatoarele la ceva cerc pedagogic.
Bine ca imi adusei aminte: ce cadouri ati facut voi pana acum la educatoare(ingrijitoare si directoare) de Craciun?Ca si la noi urmeaza....

Carmen tu cum te mai simti?

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gazucii
Tot ei
...Si iarasi ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Miha, ma bucur ca lucrurile nu sunt asa grave. Eu ti-am mai spus si ma repet, as fi in stare sa-mi las viata in mainile dr Novak, am incredere ca face ce e mai bine pt mine si copil si ca imi spune exact cum stau lucrurile. Sunt curioasa ce parere o sa ai despre dr meu "teribil", mai ales ca noi chiar am discutat la intalnire despre ce mana usoara are. Nu stiu daca iti va face si control manual, dar daca da sunt curioasa ce parere ai fata de mana lui Popa. Sa-i duci tot ce ai analize facute pana cum ca se uita pe ele.
Sa stii ca si la sarcina cu Bogdi am fost obosita si primele luni tare somnolenta, dar nu am avut greturi si dupa 3-4 luni am avut si eu o energie de mutam mobila prin casa, dar diferenta e acum ca Bogdi trage de mine toata ziua si nu reusesc sa ma odihnesc decat putin cand doarme si el. Ca sa iti faci o idee pana acum o saptamana aspiram zilnic, acum nu am aspirat de 3 zile. Nu ma indemn nicicum.

Ioana, cum stai cu intarcatul?

Anca, nici eu nu cunosc produsele, dar acum nici crema de fata de la Gerovital nu mai imi place cum miroase asa ca .......

Ioana, nu am poze de la eco, mai tarziu poate, la eco morfologica.

Anto
Sa fii fericita alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

La multi ani Anto!
Miha ma bucur ca suntetzi bine amandoi.
Si eu in primele luni de sarcina visam doar sa ajung acasa de la lucru sa dorm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Salut!
Miha,multa sanatate!Eu cand lucram si eram gravida,dupa ce mancam,eram ca teleghidata,abia ma mai miscam de somn ce imi era.
Despre Life-Care gasiti informatii pe www.life-care.ro

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare!

Mey dar ce e cu atat liniste pe aici?Sa te doara creierii nu alta....!

Flavia am terminat cu intarcatul! Deja nu ma mai mulg decat f rar(cand e musai) , piticul inca se trezeste noaptea si urla....dar acum nu dupa tzatza(ca deja n-o mai cere) ci cred ca din obisnuinta.....
Bogdi ce mai face?

Restul fetelor?

Azi am inceput tare urat ziua......!M-am trezit pe la 8 ca urla Alesio dupa mine sa-l sterg pe fundulet, apoi l-am imbracat si am vrut sa merg in bucatarie sa-i dau ceva de mancare, si pe cand ma indreptam dinspre sufragerie spre bucatarie...am cazut!Ca un bolovan!Pe jumate am ramas pe hol(cu picioarele) si jumatea cealalta in camera copiilor...l-am strigat pe ovi(dormea si nu m-a auzit), apoi pe Alesio si l-am trimis dupa Ovi....Acum ma doare de mor mana stanga ca m-am lovit cu ea de tocul usii....nici n-o mai pot misca cum trebuie...sper sa nu-mi fi fisurat ceva os...!
Dar cu toate astea am facut azi niste sarmalutze si 3 portii de fursecuri simple....!

Ma duc sa-mi imbaiez piticii....

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gazucii
Tot ei
...Si iarasi ei

Mergi la inceput

La multi ani Susu!
Miha, sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti alaturi de copilasii vostri!

Ioana, am vrut sa te-ntreb cum ai cazut, daca te-ai impiedecat de ceva, dar am citit acum la "Bucurii" ca ai lesinat. Sa fie de la Bromcriptin oare? Sper sa nu fie nimic grav.

Ce a nins dimineata!
Noi n-am iesit azi din casa ca Dragos tuseste f urat si toata ziua a avut frisoane, tot in pat cu patura pe el a stat. El e si foarte sensibilos cand e bolnavior desi n-a avut parte de boli...din fericire.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Anto

si

Susu

Miha, in primul rand sa-ti traiasca sotiorul , iar in al doilea rand ma bucur mult de tot ca te-ai mai linistit cu toxoplasmoza

Alina, multa sanatate lui Dragos!
Auzi, daca te rog imi mai dai a nu stiu catea oara reteta aia de la siropul ala de tuse? am salvat-o de fiecare data si tot dispare...zici ca-i voudou la mine in calculator

Ioana, ma bucur ca ai terminat cu intarcatul Ai grija de tine

noi in seara asta a fost la circ...in pare rau ca am dat banii a proasta. Intradevar au fost multe animale, dar a fost cam frig (desi aveau 2 turbine ptr caldura) si animalele au fost cam murdare si slabe. Mi s-a rupt sufletul cand au aparut caii...frumosi foc, dar slabiiiiiiiii Si sa nu mai zic ca ptr copilasii nu gaseai nimic de cumparat, ma rog, nimic fain

Mergi la inceput

Clau, azi i-am facut si eu la Dragos siropul de tuse, uite reteta:

Sirop pentru tuse

Se caramelizeaza 5 linguri de zahar (nu se arde prea tare) si cand e caramelizat se adauga 1 lingura chimion si se lasa un pic la prajit in zahar, apoi se stinge cu 300 ml apa. Se mai adauga 1 foaie dafin, 2 nuci crapate in doua (cu coaja), o ceapa cu coaja taiata in patru si se fierb 7 minute.
Se administreaza la copii 3x2 lingurite /zi si la adulti 3x2 linguri/zi.

Tuseste si Raul?

Am uitat sa va zic ca in timp ce o culcam pe Adelina Dragos a facut un desen pentru Calin, de bun venit acasa. Arata cam asa: sus cerul si soarele, jos o casa cu gardulet, pomi, iarba, flori si deasupra acoperisului curcubeul. La mijloc a scris: Bine ai venit acasa tati...te iubesc Dragos, Ade si Mama! Tare m-a emotionat!
L-am lipit pe usa de la intrare in interior.

Mergi la inceput