Aradence minunate! (84)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Flavia si Miha , ma bucur ca sunteti bine cu sarcinile si analizele au iesit ok.
Alina, mai plange Dragos dupa Calin?
Anca, dar cum de ai facut asa tarziu amniocenteza?
Carmen pacat ca nu ati venit la intalnire. Am avut si cd-ul tau la mine.
Ioana, sunt super pozele. mai ales alea unde e Alesio dr.
Anca l-am vazut ieri pe Alex dansatorul. Tare scump!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Miha, imi pare rau de toxoplasmoza. Dar ai repetat analiza, nu o fi fost o greseala pe undeva? Eu ma rog ca totul sa fie bine pana la capat.
Pe soacra nu o baga in seama. Gaseste-ti de lucru cat mai mult sa fii in preajma ei cat mai putin. Numai de stres nu ai tu nevoie acum.

Pt ca sunt sclerozata si nu-mi aduc aminte, va rog, spuneti-mi cand se faceau Alfa-feto ... si toxoplasmoza si celelalte analize de genul? La cate saptamani?

Bogdi nu a vrut sa adoarma aseara. Abia abia l-am culcat la 12:30 pt ca taicasu' la culcat de pe la 19:30 pana pe la 20:15 si atunci normal ca el era fresh cand am ajuns eu acasa.
Eu ma simt foarte obosita si cu usoare greturi, da nu-mi place .

Anca, ce sod e Alex.

Alina, mai putin si vine Calin. Nu mai e mult pana duminica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Miha imi pare tare rau de faza cu toxoplasmoza....sper sa fie totul bine cu bebe mic!

Flavia nasol cu greturile....dar trec ele!
Dar niciuna nu ne aratati poze cu bb de la eco?

Alinush numai maine nu-i poimaine...si vine Calin acasa!sa nu mai fii suparici!

Pe mine ma ustura gatul....pruncii mucesc...!Nu se mai termina odata cu frigul asta sa vina vara....

Multumesc de aprecierile la adresa pozelor cu piticii!Ma duc sa-mi termin mancarea...

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gazucii
Tot ei
...Si iarasi ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Salut fetele!
Doua zile nu am avut net.
La intalnire ne-a placut si noua f f mult.Nu am apucat inca sa vad pozele, ca merge tare greu calc asta.
Flavia pe la 3 luni am facut eu analizele de sange si toxoplasmoza,si inca o data dupa 33 de saptamani.
Carmen merci. Esti printre putinii care zic ca si cu mine seamana Maia.
Si noi suntem singure pana duminmica.Miha potzi sa te mutzi cu familionul la noi sa scapi de soacra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Gabi,am facut asa tarziu amniocenteza pt ca abia am reusit sa strang banii,ca m-a costat 14 milioane. Am tot mers la Budau la eco si nu se vedea nicio problema,nici la el,nici la Furau,dar pana la urma,cand am facut rost de bani am zis ca mai bine fac si amniocenteza,sa fiu cat de cat mai linistita,mai sigura.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Multumesc fetelor de incurajari. Foarte greu a trecut saptamana aceasta, cred ca ajunge maine noapte Calin, maine dupa masa i-a intercity din Bucuresti si pe la 1 noaptea sunt in Timisoara si-i asteapta cineva din Arad(e cu un coleg).

Miha, la ora aia dormeam, la 10,30 m-am trezit.

Gabi, mai plange Dragos dupa Calin, de 2 zile doar o data pe zi, in primele zile a plans rau, nici nu prea vrea sa vorbeasca cu el la telefon. Intr-o zi ii spunea Calin cate i-a cumparat si el a inceput sa planga si zice:"nu vreau nimic, vreau sa vii acasa acum!".

Flavia, cred ca in saptamana 16-18 se face alfa-feto...pentru toxoplasmoza mai repede.

Ioana, mi-a placut tare mult dr.-ul cu pacientul!
Si Dragos tuseste mai uarat de cateva zile si e putin ragusit.

Anca, tare scump Alex cum danseaza, Adelina era la mine in brate si a inceput sa se balanseze si ea.

Merg sa-mi continui smotru...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Fetele,daca va intereseaza produse Life-Care,va stau la dispozitie.

Anca , mami de Alex
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by ancapolgar

Fetele,daca va intereseaza produse Life-Care,va stau la dispozitie.

Anca , mami de Alex
Poze

Anca, eu n-am auzit de produsele astea pana acum(am "gugalit" acum putin)...poate la urmatoarea intalnire ne povestesti mai multe despre ele.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Mda,nu de mult au aparut pe la noi,e o firma de produse naturale si ecologice,majoritatea nemtesti,sunt de fapt mai multe firme,cred ca erau si poate mai sunt si acum si prin magazine.Gamele de produse sunt:Logona, Indra, Alma Win,Berlin Cosmetics,Koivo, parfumuri de la Marcus Asam si Atoll (de 100 sau 75 ml), Krauter.... Poate ati mai auzit de ele pe vremuri.

Anca , mami de Alex
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Eu acum am venit de la Adi Popa. M-a mai linistit . Se pare ca eu am avut mai demult toxoplasmoza, deci aveam anticorpi. Acum e doar o recidiva. Datorita faptului ca aveam anticorpi bebele nu poate fi afectat. El mi-a garantat ca nu v-a fi nici o problema.

Totusi marti ma duc si pana la Seged la doctorul teribil al Flaviei. Am programare la 9. Sper sa aud si acolo acelasi lucru incurajator. Oricum si el i-a zis prietenei mele care a vorbit cu el , ca in principiu sa ma linisteasca ca daca se face tratament nu vor fi probleme.

Am fost cu Matia, de fapt cu toata gasca, in Sanicolau. M-am enervat ca nu putea sa-mi faca cizme decat pe lunea cealalta. Asa ca m-am dus si i-am luat de la Deichman cu 35, cizme groase de fas. Oricum pentru cat le va purta nu cred ca conteaza daca sunt de piele.

Cea mai mare marime pe care o are in Sanicolau este 30.

Alina M iar n-am ajuns la tine. Parca ai sta la capatul lumii.

Eu n-am reusit sa vad nici o poza. Ma duc sa le caut acum.

Flavia nasoala partea asta. De oboseala am suferit si eu cumplit, dar nestiind adevarata cauza tot cautam motive ba astenia, ba alaptat, . Ce era mai nasol ca nici cei din jur nu ma credeau ca sunt asa de obosita, nestiind ca sunt gravida. Acuma in schimb parca am mancat o cutie de pioneze stiti voi faza cu Pioneza baga-n...... Toata ziua alerg si noaptea nu reusesc sa dorm mai mult de 4-5 ore. Macar am ajuns si eu la zi cu spalatul si calcatul. Am avut satisfactia sa vad cosul de rufe aproape gol doua zile la rand.

Alina M reantalnire cat mai placuta..

Na ma duc la musafiri.

Eu cu si Daria- 29.01.1999; Alex - 07.02.2003; Matia - 31.10.2006

Mergi la inceput