Fetelor,
a mai auzit cineva de contractura uterului?
Adica de uter care ramane contractat minute in sir, 10-15-30 de minute?
Si e grav pentru BB?
Eu sunt la 28 de saptamani si din luna a treia deja tot am contractii si credeam ca atunci cand imi sta butica tare multa vreme tot contractii sunt, dar kine imi spuse ca astea sunt contracturi! Si nu mi-a trecut prin cap sa o intreb daca ii face rau lui BB si la doctor ajung abia peste 10 zile!!
Micsunea
28+
Esti sigura ca e vorba de contractura uterului nu de contractia uterului??
Irina
lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
In principiu, n-am auzit de aceasta diferenta de terminologie...Exista contractiile Braxton Hiks, nedureroase, care devin periculoase daca sunt mai DESE si incep sa doara. Sincer, de contractii de 20-30 min n-am auzit si chiar e cazul sa-ti anunti doctorul!
naty 18+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Pai sigur ca-mi anunt doctorul, dar de-abia peste vreo 8 zile il vad.
Pana atunci o sa evit cat pot aceasta "burtica tare".
Am mai auzit de fete care senzatia asta de burtica tare, si cred ca mai sunt la care dureaza mai mult, dar e clar ca nu e bine!
Va spun ce-mi va zice doctorul,
Micsunea
28+
Mergi totusi la un alt doctor pana revine doctorul tau, nu are rost sa astepti atatea zile...si eu am avut intr-o sambata niste sangerari, nu am gasit-o pe dr pt ca era plecata pana luni din localitate si am dat fuga la alt doctor...iar cand mi-a revenit dr m-am dus si la dansa...
22+
Lucas