FIV in Ungaria 26
Raspunsuri - Pagina 7
crisis81 spune:
Lianooooooooooooooooooo iti iei revansa ca te-am lasat ieri sa astepti???? Sau bagi non stop? Vezi ca daca ma enervezi vin mai devreme dar nu vin oricum ci cu . Vrei ?
4+
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE
In asteptarea ingerasului
adaca spune:
SALUTARE
BORZASIMO gata am venit. RARES este bine, se misca intruna si are 2.720 gr. Nenea dr.a spus sa stau cuminte ca el lipseste la sfarsitul lunii si sa nu apara ceva.
PUSSI sa fiti bine.
LIANA
LENY sa nu te superi pe mine ca nu am trecut pe la tine. Nasu'e vinovatul Sper ca nu te-ai suparat Fino in decembrie o sa ne vedem zilnic caci vi la mine sa ne bem daca nu
CRISIS au aparut simptomele de graviduta, asa trebuie.
Ade34 s RARES + DARIUS si CAIUS
AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/
leny2007 spune:
sunshine4ever spune:
Daria draguta de tien, iar lupti pt ceva care ar fi in calea unei chestii, dar lasa ca asa cum mi-ati spus mie in orice rau e si un bine, si se vad eschide si fereastra. Eu cum am mai zis is in pauza de nr doi ani, iar intre timp fregventam medici sa aflam eventual mai presic niste cauze care en impiedica sa avem bebik. Ma mai intristez, dar cum am mai scris si ma repet ast anu imi va terce doar cu venire unei bebelas pe lume. in fien asta e.... Succes in continuare.
in asteptarea unui ingeras
Liana30 spune:
criss nu dormii..doar ca nu putui sa intru..stii tu..asta e..ninci..ninci..ninci tottt ninci..parca ai avut gura auritaaa
legaturilorrr va pupp ..ma bucur ca sunteti bine..
va pupp pe toate..
o sa mai revin..
Putin cu putin se aduna marea...
Pana gasesti printzul, trebuie sa sarutzi toate broastele!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
borzasimo spune:
Popica eu ma duc la un dr nu stiu daca e ff renumit dar pt mine este si va fi ce-l mai renumit e un dr ff serios si iti spune in fata ce este sau ce ai,eu de ex am avut o experienta ff urita cu un dr fffff cunoscut nui dau numele ca nu are rost,si sa revin la dr meu, daca el nu era sau nu il cunosteam nu faciam nici o data fiv datorita lui ma duc, pt ca mia spus imediat dupa operatie ,uite asta am putut sa iti fac asta nu pt mine a contat fff mult sinceritatia si devotamentul care il are pt paciente, e arab si il cheama Hana Ibrahim si e la odobescu la cazurile mai dificile se consulta cu soacrasa care si ea e dr e conferentiara de la odobescu, daca ai intrebari despre el cu mare placere te
borzasimo spune:
Adaca ma bucur ca totul e ok si sa-l asculti pe nenia dr sa stai cumintica
Leny am primit mesaju tau dar nu eram ajunsa acasa pe cind am ajuns era prea tirziu si ma gindeam ca ai treaba am fost cu o prietena de am duso la dr meu are prob destul de mari saraca ma infioara gindul la ce pote sa aiba mai vorbim te pe toate
borzasimo spune:
Fetele buna diminiata, e cam slabut
Liana unde esti tu care scriai prima ce faci inca mai
hai ca e gata
Leny tu ce faci si tu cred ca mi se pare corect sa fi obosita
O zi buna la toata lumea
sunshine4ever spune:
Borzasimo vad ca noi doua facem inintarea hai si de la mine
in asteptarea unui ingeras