FIV in Ungaria 26

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

NEATA FETELOR
SIMO-m-am trzit de dimineata,dar tu unde umblii?ca nu mai da lumea de tine
LIANA-sa ne tii la curent cu ce e pe acolo ne intereseaza ca in decembrie ajung si eu cu Simo.BAFTA
VA PUP PE TOATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Crisis imi pare rau ca tie rau, dar astea sint simntomele ca e bine, o ce ma bucur pt tine sa dea DD sa fie bine si sa duci sarcina pina la capat, sincer mam bucurat tare mult cind am vazut ce rezultat ai avut din prima,sper sa fie si la mine tot asa, indiferent cit de rau o sa iti fie si deacum incolo o sa suporti tu ca prea mult ti lai dorit te si iti doresc din suflet o sarcina usoara si stai cumintica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popica_78 spune:

Crisis, deja au inceput?

Oare io sa ma bucur, ca pana acum inca nimic la mine?
Desi pana acum tot mi le doream numai ca prin asta sa stiu ca sarcina e bine...dar la cum le vad pe altele ca se distreaza cu asta, de slabesc...mi-a trecut cheful...mai bine mai fac un test de sarcina ca sa fiu sigura ;-)

Dar parca azi ma tot incearca de cand m-am trezit! Am asa o senzatie de parca imediat o sa ma apuce ....

No, Cristina draga, bafta si spor sa treaca cat mai repede!

Borzasimo, io scriu de obicei de la lucru, printre picaturi, si de-aia in weekend cam lipsesc. Am si acasa net, dar nu stiu ce fac ca acasa nu am vreme sa ma pun pe net...ba-s io ocupata, ba nu pot sa-l urnesc pe sotul (hmm poate ar trebui sa-l invat cu site-ul dupa modelul unguru ;-))

crista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Cris draga de tine, las ca or trece si greturiel si vomitatul, bucuroasa sa fie ca e bebe. Iar dupa babaesti ar fi baiat...ramine de vazut.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Popica ar fi bine sa-l instruiesti un pic, dar pote atunci nu o sa mai intri nici atit, de se invata ce faci te a apropo la ce dr zici ca esti o zi buna sa ai de fapt la toate fetele o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiiii ne-au dat drumul acasa, ca proteine in urina avem .. dar "urme slabe". Asa ca imi iau in continuare tensiunea si merg la control maine seara .. eu zic ca e mai bine decat in spital... contracti am .. dar tot slabe! ca si vesti ... stam cuminti sa se declanseze travaliul... si s-a lasat burta
crisis bun venit in clubul vomitatoarelor... iti spun eu ca atata timp cat ai greturi sarcina merge bine. Eu iti doresc sa fie usoara, dar la mine a fost crunt.. am vomitat de la 6-7 sapt. pana la 16 sapt. Am slabit 5 kg. in perioada asta si am stat in 3 ture de perfuzii! Important sa iei Elevitul zilnic+ vit. C! in unele cazuri tinea faza sa mananc dimineata pe nesculat din pat biscuiti sau covrigei... dar doar ma amageam.... ca vomitam seara!
Cu sexul copilului.. si dupa site si dupa babe si dupa forma burtii .. la mine a iesit ...dar vedem clar in curand ce si cum
legaturoooo uite .. asta de la legaturicica doar asta stiu sa faca.. sa-si scoata pumnii si piciorusele prin burta!

va pupam

PUSSI 35+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Pussi ma bucur enorm de mult ca sunteti bine. Sa stai cuminti in pat.DD stie cum sa le faca pt toata lumea. Va pup dulce.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Pussi ce ma bucur sa sunteti bine. BRAVO!!! Tineti-o tot asa si o nasti doua fete deja mari. Hai ca poate te trezesti cu mine pe la spital dupa ce nasti ca o sa fiu prin zona.
Va multumesc pentru griji. Eu dimineatza mi-am luat pastilele si m-am bagat iar in pat. Si am dormit pana la 12. Si m-am trezit fresh, cu zambetul pe buze si nu mai am absolut nimic. Chiar am si mancat .
Cu slabitu n-ar fi o problema la mine ca slava domnului am de unde sa dau . Nu vreau sa slabesc dar sper sa nu iau prea multe kg ca si asa sunt cat casa.
Va pupacesc pe toate si va ubesc!

4+
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

In asteptarea ingerasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Magduta- ce sa fac, fac tratament pt. stafilococ si apoi trebuie sa repet cultura col si sotul spermocultura, de dim. mi am recoltat toxo, rubella,listeria si CMV- sper sa iasa bine si cum am rezultatele cam in 1- 2 sapt trebuie sa mi fac programare iar la Comisia de sterilitate si daca va fi totul OK poate o sa dea Dumnezeu sa incep si eu odata, cam atat ; tu ce mai faci ?
Liana- ti am trimis PM, cam tarziu dar am fost tare ocupata, de dimineata am fost la Policlinica si apoi am avut treaba la servici.

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popica_78 spune:

Borzasimo,
sunt in cautare....Inainte de FIV m-am distrat la Munteanu, la care sper sa nu mai ajung...Acum, voi mai avea un ultim control la Szeged si apoi ... cautari si alegeri...
Sunt inca intre impresii si constatari, si ca o concluzie nu stiu la care sa merg..o sa merg la 10 pana oi gasi un Janos romanesc ;-)
Ba as vrea unul renumit ,care a vazut milioane de paciente si poate sa recunoasca o problema dintr-o privire (sper), dar am auzit ca astia sunt si cei mai plictisiti (si ocupati - cu programare tot la cateva luni), ba m-as duce la unul tanar cu chef de munca, si care sa se ocupe de mine, dar tare mi-e ca si experienta o fi pe masura anilor...
Inca studiem problemuta...ai recomandari, con-oraseanco ? ;-)

Crista

Mergi la inceput