FIV in Ungaria 26

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leny2007 spune:

VA SALUT FETELOR!

CRISIS-Scuze am vrut sa te mai felicit odata cred ca nu am gresit sau
Mie greu sa scriu istoricul meu dar se pare ca trebe.Toata povestea mea a inceput acum 5 ani,cand am facut un chiuretaj dupa care m-am simtit ff rau ei de atunci a inceput cosmarul,renumitul dr. ma macelarit de atunci ma chinui,am facut analizele ce mi sau cerut si toate sunt ok dar nu se stie cauza.Anul trecut am doua IA iar anul asta 2007 inca una la spital bega dar nereusite ghinion.Nu mia ramas decat sa astept luna decembrie sa merg la Ung.atunci sunt programata la Dr.Zadori si cu siguranta voi face FIV.Nu pot sa povestesc totul cu lux de amanunt ar fi prea mult dar sper sa ma intelegeti.
va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Pussi da asa este, de unde stii?
Internet astept nr tau pe messenger

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

miha stiu pe cineva care merge in 05.12 ... m-am gandit ca nu ia Zadori mai mult de 2 paciente noi/ zi.. Dar nu le cunosc... am dar doar nr. de tel. al clinicii pers. care le-a facut programarea...Si vezi ca daca sunteti unele si aceleasi ... o sa face cumparaturi de ... am zis de la inceput ca nu ma intereseaza

PUSSI 35+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Pussi sigur despre noi este vorba si sa stii ca mi-ar face mare placere sa facem cumparaturi pt , abia astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

PUSSI eu am nascut aproape la 38 de s. Eu am 1.75 m, poate sunt mai inalta ca tine. Darius a cantarit 2.500 gr, iar Caius 2.800 gr si au primit si nota 10 la nastere. Desi ma pregateam sa merg la spital pentru data de 20 septembrie, in 14/15 noaptea m-au apucat durerile si am plecat spre TM, asa au vrut baietii. Si acum m-a programat pentru 14-16 decembrie, dar sa vedem cum vrea Rares.
miha2004 - Tia intra mai greu pe forum, nu o prea lasa Daria, daca vrei nr. ei de tel. ti-l dau eu.
leny fino carut de gemeni am, dar de tripleti mai atasez un loc
BORZASIMO
LIANA

Ade 34 s RARES+DARIUS si CAIUS

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

borzasimo te-am trecut pe listuta, sa te uiti sa vezi daca e bine cum am scris. Multumesc de lamuriri.
leny2007 si pe tine te-am trecut.
Astept daca am gresit ceva.
pussi am sunat-o azi pe o prietena care e ginecolog si ma asteapta sambata la eco. S-a amuzat de situatia de la primul eco dar m-a rugat s-o scuz pe d-na doctor ca nu e ginecolog ci doar ecografist.
miha2004 vrei si tu pe listuta? Ca e super-oferta numai azi!

Cristina 5+
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

In asteptarea ingerasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

borzasimo io cu gradina am spus'o mama pt acei "dc nenorociti"care se cred tare destepti si cand colo sunt mari macelari...pt ei e gradina..si binenteles ca portile se dechiod larg si pt altii care vin din urma!!!!lamurita?si fara suparare pe aci..ca noi nu ne suparam da?
legaturilorrr va pupp..sper ca nu te'ai suparat ..dar chiar nu am avut cand sa ajung..am avut numai belele si inca mai am..la mine curg mai rau ca Bega
revin ca acu bag in mine..facui fasui..unguresc

Putin cu putin se aduna marea...

Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

legaturooooooo cum sa ma supar daca Tustele tin cu tine si nu au de gand sa iasa si mai lasa belele .. sau sa vina acum ca dupa va fi soaaaaaaaaaaaaare!
crisis misto faza oricum.. eu ii dadeam in cap asa ceva nu se poate! pe bune .. eu m-am speriat prima data cand am citit ce ai scris apoi am realizat cat e valoarea!
adaca mersi din nou... esti mai inalta As fi tare bucuroasa sa le duc si eu peste 2.500 gr. ca sa nu stam in spital si sa mi le dea la san! tu cat ai alaptat?
miha lasa ca intreb in seara asta cine sunt fetele pt. Szeged.. ca vin sa-mi ia tensiunea!

PUSSI 35+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

meyy..meyy pai io le las da nu ma lasa ele pe mineata ete..poate rasare soarelee mai stii?ca pana acu fusa numa furtuna

Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

PUSSI eu nu am alaptat. Aveam niste sfarcuri pana sa nasc. Cand am nascut parca nu mai era nimic, lapte ma mulgeam 20 gr, si cum sa-i satur pe amandoi. Darius fiind mai mic nici nu putea trage sa-mi faca sfarc, iar Caius era puturos. Eu si acum le dau lapte praf NAN 2.

Ade 34 s RARAES + DARIUS si CAIUS

AB Darius si Caius Gazele
http://www.flickr.com/photos/14340770@N02/

Mergi la inceput