FIV in Ungaria 26

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Liana la ce te referi ( Mareee e gradina si portile sint larg dechise ) la povestia mea sau ca nu am scris de la inceput ca nu are ce sa scrie in dreptul numelui meu, am crezut ca se intelege ca nu am facut IA sau fiv, pt ca am zis ca prima oara e pe 28 dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Liana30 la cat de mica e lumea nu m-as mira sa ne cunoastem, daca nu, oricum o sa ne cunoastem in curand. Stii ungureste sau cum te descurci tu de atata timp pe acolo printre straini, mai ales ca crisis81 si unguru au plecat ?
internet tu esti din Resita? Eu am o afacere in resita si stau destul de mult timp pe aici, mi-ar placea sa ne intalnim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

am aparut si eu!
fetelor, incerc sa reiau povestea din momentul de dupa fiv 4 (in iunie 2007). multe dintre voi stiu ca eu am facut 4 fiv-uri la dr. zadori, pe parcursul a 3 ani si ceva. fiv 1 si fiv 3 s-au soldat cu sarcina oprita in evolutie in primele saptamani, nu ajungeamm sa se confirme ecografic. ei, dupa esecul din aceasta vara, cu moralul la pamant amandoi, fara prea multe sperante, l-am intrebat pe dr. Z cam ce sanse vede in cazul nostru, daca mai vede asa ceva. raspunsul a fost dezarmant: mici, cauza nu si-o ptea explica!!! dupa cateva zile de bocit am zis ca nu prea rezolv nimic asa. am schimbat macazul, gandindu-ma ca nu strica o a 2-a opinie. cum am fost f. multumiti de institutul kaali, iar instinctul imi spunea ca nu clin ica e problema, am decis sa cerem parerea dnei dr. krizsan. foarte repede ne-a facut o programare, asta a fost pe la sfarsit de iulie. a vazut dosarul, am discutat vreo 2 ore cu dansa, a fost f. amabila si extrem de deschisa. concluzia dansei in acel moment a fost: lucrurile par in ordine la mine, sotul avea spermograma mult imbunatatita fata de anii anteriori, totusi dorea sa mai facem o serie de investigatii care, dupa parerea dansei ar fi putut fi cauze ale avortului spontan sau esecului implantarii. si bineinteles repetarea spermogramei.
1. 31 august= histeroscopie la szeged, se gaseste un polip endometrial mare de 20mm pe peretele posterior uter, care se este inlaturat si se face ex. histo ( care este ok);
2. la mijlocul lui sept. fac culturi de col si papanicolau la szeged, la dr. krizsan, se gaseste la nivelul colului o cantitate mare de e. coli, pe care o tratez cu biseptol conform antibiogramei;
3. fac analize imunologice= anticorpi antitiroidieni cam mari pt. care endocrinologul imi spune ca nu trebuie sa fac tratament, tsh si ft3 si ft4 fiind normale.
buuun, la sfarsit de sept. vede dr.k dosarul si propune: fie inseminari pana reusim, dar cu sanse mai mici, fie rapid un fiv acum cand stim sigur ca uterul e ok., cu sanse mai mari.
intre timp, fiindca eram chiar la ovulatie, facem o inseminare pe ciclu natural, nereusita. asa ca trecem la fiv protocolul scurt si fara anticonceptionale.
ziua 2= fsh, lh, prl, estradiol la szeged si eco; incep decapeptyl 1 f/zi
ziua 3= decapeptyl + gonal f 112,5 ui
din ziua 4= decapeptyl 1/2 f+ gonal 150 ui
am facut doar 7 zile de stimulare, in ziua 11 a fost punctia (10 ovocite din care au rezultat 6 embrioni) si in ziua 14 et ( 3 embrioni de 8 celule foarte buni). ceilalti 3 embrioni sunt la rece.
ce cred eu ca e important de stiut: de la jumatatea lunii august am inceput si eu si sotul tratamentul lui Andritoiu, de care ne tinem si acum ( eu partial ca nu am voie unele chestii). hormonalele mele facute la szeged aratau cam asa : fsh=5,5 (anterior 6,7; 6, 9; 7,6), lh=7, estradiol 56sau 46, nu mai stiu exact. deci f. ok.
spermograma sotului in ziua punctiei: 50 mil/ml cu mobilitate 40% si morfologie normala!!! amintesc ca noi am ajuns sa facem fiv din cauza oligoastenoteratospermiei.
cred ca ar fi bine sa ma opresc aici, m-am intins destul de mult. dar am tacut destul, nu? daca mai aveti intrebari, sunt aici.

ziua 3= stimulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

internet, ai fost exemplul meu ca se poate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Miha da sunt din Resita. Mi-ar face placere sa ne intalnim. Acum esti in Resita? Tu nu ai activat Pm-ul nu stiu cum sa-ti dau nr de tel
Borzasimo cred ca Liana se referea la dr nu la tine. Eu am inteles ce ai scris.

Tia si Daria
www.flickr.com/photos/12598413@N07/?saved=1" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

borzasimo nu am inteles pt ca sunt foarte multe prescurtari si incercand sa descifrez de la ce sunt mi-am pierdut rabdarea. Acum am inteles si imediat te trec pe listuta. Nu trebui neaparat sa fi facut ceva ca sa fi pe listuta. E mult mai bine asa cum spui tu. Un FIV si gata! Fara alte proceduri.
Ioana n-ai idee cat de mult ma bucur. Am sa ma pentru tine sa iasa bine de data asta. Sti ca eu nu imi puneam prea multe sperante. Ii spuneam si Lianei: Cum sa reusesc eu din prima? Cine sunt eu? Sigur ma intorc in ianuarie pentru FIV nr 2. N-a fost asa, dar daca nu reuseam cred ca si a zecea oara tot acolo ma duceam.
De multe ori eram la Zadori in birou cand suna cate o pacienta romanca sa-i dea vestea cea mare. I se lumina fata, parca il anunta ca el va fi tatic asa mare era bucuria. O data si-a cerut scuze pentru reactia sa pentru ca sunase o pacienta cu o situatie mai dificila si i-a dat vestea iar el se bataia pe scaun de bucurie, uitase ca suntem in birou .

Cristina 5+
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE

In asteptarea ingerasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Cris uite iti scriu prescurtarile la ce nu ai inteles si pentru ce-i care nu inteleg: histero e de la histrosalpincografie, tr sint trompele, op e operatia, pt e pentru, sper ca nu am suparat pe nimeni, si daca am suparat imi cer scuze si ma retrag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Chiara, si acum ce schema de sustinere ai? Sa dea DD sa duci sarcina pana la capat si sa ai copii frumosi si sanataosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Da sunt in Resita , trimite-mi nr tau de telefon pe messenger la mihaelaflorea2004 acum si te sun imediat si stabilim cum ne intalnim .Astept cu nerabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

dar mai rarut...
tensiunea ne face figuri.. aseara era 130-80...am fost la dr. si daca reusim s-o tinem asa nasc pe 01.12.2007 .... in rest stau cuminte si astept. Tustele au cam 2.300 gr. cu marja de eroare de +/- 300 gr.
Maine seara iar merg la control... se pare ca acum voi merge din 2 in 2 zile ..
chiara cu Bhcg-ul ... al meu era 772 in Z 13 dupa ET facut la Bioclinica .. e clar ca in Z 14 era peste 1000!
Cris ce faceti? il repeti sau faci alt eco?
ioana ma bucur ca te-ai hotarat si mergi pe Zadori. Iar cu stimularea ..eu mi-am mai dat cu parerea ... poate ar fi bine sa incerci pe CM natural cu Icsi... odata, eu asta aveam in cap daca nu reuseam! Cu analizele mi se pare ciudat .. sa scada de la 13 la 7 .. cam multisor!
tia ce face Daria?
miha tu pe 05.12 ai prima programare la Zadori? mergeti cumva 2 fete ... si mai merge cineva din TM cu voi?
legaturo .. poftim... ca suntem maiestre in suturi de arte martiale!
mika nu nasc ... si daca pana acum nu mai aveam rabdare .. acum am, sa trec de faza de prematuritate chiar daca sunt mai slabute! Cred ca sti cel mai bine ...
adaca iar te stresez ... cat au avut tai la nastere si la cate sapt. ai nascut? Stiu ca mi-ai zis de vreo 3 ori dar sunt ..Oricum din ce m-am prins de la Tia si din poze tu esti mult mai inalta ca mine si ca urmare e normal sa duci o gemelara mai mult!

va pupacim

PUSSI 35+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 14 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput