FIV in Ungaria 26
Raspunsuri - Pagina 12
borzasimo spune:
Liana draga mea iti multu ca te-ai gindit la mine dar nu am cum,analizele tr facute in a 2 a zi de ciclu si tre facute cu max o luna in nainte asa mia spus Ani, si daca as vrea nu pot ca nu am analizele facute luna viitoare le fac iti multumesc din suflet o si ce as fi venit si acuma de se putea, of ce rau imi pare
Cris iubita de mas pune sa va scriu vas plictisi sint multe, dar mi le aduc aminte de parca ar fi fost ieri, uite o sa incerc sa fiu cit mai scurta.
Totul a inceput in 2000 prin vara ma durea ff tare in partea dreapta mam dus la dr si mia zis ca am un chist tr operat ca e cam mare si nu se mai puatea cu tratament bin ma op toate bune si frumoase, vine anestezista si imi spune daca vrei copii trebe sa mai faci o op am ramas putin socata pt ca dr nu mia zis nimic cind lam intrebat mia spus lasa nu te lua dupa ea ca eu te-am op nu ea bun dupa nici un an iar ma simnt rau iar ma duc la dr ( dar eu intre timp am fost pl la o verisoara la SIGHISOARA ea ma dus la un dr ff bun zicea ea la Tg Mures acolo am facut histero tr dreapta era infundata tr sting asa si asa bun ) si iam spus la dr ce am facut iam aratat filmu de la histero vai fetelor parca ias fi dat foc ca de ce am facut asta ca nu am incredere in el si ca nu imi dau seama ce rau au putut sa imi faca aia mam si speriat, pai ce miau facut lam intrebat,tiau facut histero si tu erai gravida nu puteam sa cred am inceput sa si iam zis ca nu se pote ca simntiam daca eram nu, ca nu ma durut tare ma gindesc ca daca era sarina aveam dureri bun, ma pus la eco si bomba tr sa te op de urgenta ca ai iara un chist mai mare de cit celalat ( cei de la Mures nu miau zis nimic de chist ca miau facut si eco nu numai histero ) maine dim vi sa te internez, dupa ce am plecat am vorbit cu prietenu meu atualmente sotu si el mia zis ma lasa ca stie el ce face dor e dr bun si fff renumit si uite asa am avut si cea de a 2 op dupa op mia zis ca totul e ok si sa nu imi fac probleme ca ramin cind vreau eu de atunci am incepu sa iau anticonceptionale nu ca dor zice ca totul e ok,op 2 a fos in 2001, in 2003 am oprit anti ca in 2004 sa fac un bb ca asa mia spus cind vrei sa ramai le intrerupi cu un an inainte,in 2004 mam dus la alt dr, pt ca de dr la care am fost se auzia numai lucruri rele, si la ce am patit cu el nu vreau sa-l mai vad in viata mea,la acest dr am facut tot felu de tr ca nu ramineam, prin oct 2004 am facut iar histero tr ambele infundate alta op de desfundare a trompelor toate bune si frumoase op reusita acum ramine dor sa ramin odata insrcinata si uite ca nu a fost sa fie asa, prin nov tot 2004 ma dus o tipa la dr care sint si acum, pe atunci nu stiam ce e aia ovulatie ca tr sa ai un ciclu regulat ca sa poti avea o sarcina si multe altele cu el am reusit multe am un ciclu reg am avulatie si totus nu ramineam neam hotarit sa mai fac o op si am facuto anul asta in feb dar de data asta e clasica,ce mia placut fff mult la el ca mia spus in fata simo asta am facut asta nu si nici nu se mai pote face nimic, adica tr dreapta nu a mai pututo des pe cea stinga partial undeva la 80% la suta, mia spus nare rost sa bagi in tine o gramada de hormoni mai bine te duci si faci fiv si uite ca lam ascultat,intro zi la intrebat d-nule dr daca faci histero si pacienta e gravida ce se intimpla, avorteaza ce sa se intimple,dar zic are dureri mari sa nu normal, normal ca are dureri e ca si cum iai face chiuretj pe viu pote mai rau si ma intraba de ce ma intrebi toate astea si atuncea iam spus de ce si mia zis ca e imposibil nare cum sa se vada o sarcina la hitero pt ca nu tio pote face nu rezisti si dr care iti face simnte ca ceva nu e inregula, dar in naite de toate sint obligati sa faca eco, cam asta e povestea mea acum cu dumnezeu inainte ce o vrea el si mila lui, sper ca nu vam plictisit daca da imi cer scuze de spus ar mai fi fost dar ma opresc aici.
miha2004 spune:
CHIARA felicitari pt perseverenta si reusita ta eu fac pariu ca sunt 3 abia astept sa ne spui secretele tale. Cum am citit de reusita ta am sunat-o pe prietena mea care a facut 4 fiv-uri nereusite la tm si pe 5 decembrie merge cu mine in ungaria pt fiv nr 5, ma sa aiba si ea norocul tau.
Nu stiu daca o stiti voi pe medmaya care e acum graviduta, ea a reusit a 3 oara si are trei bb-i in burtica, PUSSI a noastra a reusit a 2 oara si are doua fetite,Crisis81 prima data si dupa valoare cred ca are 1 daca e sa o luam asa statistic tu CHIARA ar trebui sa ai 5 dar eu sper sa fie trei si sanatosi ca oricat de mult ne-am dori noi copii parca 5 e prea mult .
Fetelor ma invatati si pe mine cum sa activez PM ?
Sa o tineti tot asa cu reusitele pana ma apuc eu de fiv 3 sa am un moral ridicat, cat casa poporului .
multi pt toate , in special pt olteanca mea
Liana30 spune:
beyyy nu pot sa zic decat atat.."Mareeee e gradina Domnului..si portile inca se mai deschid larg........."
revin..
Putin cu putin se aduna marea...
Pana gasesti printzul, trebuie sa sarutzi toate broastele!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
dariaioanaxx spune:
Liana - mersi pt. intermediere, am reusit pana la urma, te pup si succes !
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
Liana30 spune:
daria nu trebuie sa'mi multumesti..te pup si multa baftaa..sa'mi zici si mie ce ti'a zis ca's tare curioasaa
mihaaa noi 2 ne'om stii cumva?
borzasimo ata ete..analizele sunt bune din ultimele 6 luni..cu exceptia hormonalelor.
ungureee uitai..ups!!ups!!ups!!
criss venii?vazusi?
Pana gasesti printzul, trebuie sa sarutzi toate broastele!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
crisis81 spune:
borzasimo sincer nu am inteles mare lucru....dar uite cum facem ca sa intelegi: te duci la prima pagina si vezi ce scrie in dreptul fiecarei fete si te gandesti daca ai fi si tu acolo in dreptul tau ce ar scrie? Da?
Lianoooooo subscriu si eu la aia cu gradina...
pentru toate fetele
Cristina 5+
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">POZELE NOASTRE TOATE
In asteptarea ingerasului
ioana_p76 spune:
Borzasimo am citit si eu povestea ta..off..prin cate ai trecut..nici nu mai stii in ce doctori sa ai incredere.
Chiara abia astept sa ne spui mai multe amanunte! De data asta ai facut fiv cu dr. Kriszan?
Pussi ce mai faci, s-au mai cumintit fetitele, mai stau in burtik la mami, nu? x3
Fetelor, azi am luat si eu rezultatele la hormonale si iar nu stiu ce sa mai cred: FSH pare bun 7,32 (care mi se pare destul de bun, dar nu stiu cum o fi scazut de la 13,85 cat am avut la Szeged inainte de inceperea stimularii) si LH este 3,64 (aici cred ca nu e bine, trebuia sa fie ceva mai mare sa fie raportul FSH/LH ceva mai mare decat 1)
Am facut analizele la alt lab (care le lucreaza la Buc)
O sa-i scriu si dr Z sa-i spun valorile, dar nu stiu cata baza pot pune pe ele, si chiar asa o sa-i zic si lui. Sa vad ce zice, l-am intrebat si daca e cazul sa fac laparo, parca vad ca zice ca nu-i nevoie..dupa el totul " it,s ok"..
Ma pregatesc si eu usurel pt urmatorul fiv, m-am hotarat: merg tot la Zadori, nu vreau totusi sa fac alte experiente in Bucuresti.
Cred ca m-am hotarat si datorita lui Cris81 care acum e . Eu vroiam sa fac in Buc ca sa fac tratam puternic, sa fac multe ovocite, dar daca e sa fie sunt de ajuns si mai putine, cum a avut Cris. Deci raman la Zadori!
toate fetele!
Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
Liana30 spune:
bravoo ioanaa io te astept cu suncaaa
Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"
borzasimo spune:
Cris nu ai ce sa scri in dreptul numelui meu pt ca eu nu am facut IA ca am trompele infundate si nu avea rost, fiv e primul si sper ca ultimul, imi pare rau ca nu ati inteles nimic din povestia mea,am vrut sa stiti ca am ajuns aici datorita primului dr care ma nenorocit.
internet spune:
Chiara FELICITARI , ma bucur din suflet ca ai reusit, peste 9 luni o sa uiti toate suferintele si necazurile. DD ne da copii cand crede EL. Iti doresc un (sau doi daca este cazul) sanatos, frumos si mancacios.
Adela nu te stresa ca nu e Craina in oras, Razvan e pe aproape, sau poate tu il vrei pe Sekosan ???
Pussi
Va pupam pe toate
Tia si Daria
www.flickr.com/photos/12598413@N07/?saved=1" target="_blank">Poze