LMA !Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (108)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fiecare cu ale lui....ieri am trecut pe la facultate. pfua...ce timpuri..am vazut o gramada de tineri imbracati super, ma simteam ca o hoasca batrana...ma rog, ideea era ca era destul de multa lume ..nu chiar carfur sau mall..dar multa lume..si ma si gandeam ca l tin acolo expus la n virusi ..gramada de posibili bolnavi...dar dupa am zis ca e paranoia...acum imi dau palme ca n am stat afara...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

La toti sarbatoriti din zilele anterioare, de azi si zilele urmatoare

Roxanica , Asiza are dreptate, nu doare cand ii introduce sonda, si noi am trecut prin asta cu Zara, pe ei ii deranjeaza imobilizarea si din cauza asta urla. Zara nu a plans cand i-a pus sonda la inceput, ci cand a vazut ca nu mai poate sa miste. Capul sus ca nu o sa-l doara; Doamne ajuta sa fie toate analizele bune. Multa sanatate lui David

Dianocica Sanatate multa lui David si sper sa-i treaca repede febra. Noi suntem bine, am scapat de tuse si muci de cateva zile. Ne pregatim sa venim la bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

picuri de ploaie coboara din cer pe fatza si pe obrajii .....azi mi-am pierdut prietenul blanos . avea 9 ani . a fost de foarte multe ori alaturi de mine dar mai ales in clipele urate . imi pare asa de rau ... nu pot spune in cuvinte ... :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

SUBIECT INCHIS!

FULGUITI LA CAP. 109, VA ROG!

Mergi la inceput