LMA !Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (108)
Raspunsuri - Pagina 16
asiza spune:
Olita, n-avem si nici nu mi-am batut capul cu ea deloc...mai incolo, mai incolo...
Donia, care-i baiu'?
si hai repede de pe corabie ca bate briza cam tare, mai bine e aici ca e caldut! ![]()
Madaluta, felicitari pentru veste! 
Roxanica, da, Cristi e plecat de vreo luna jumate' si mai dureaza ceva ceva pana ne vom revedea! 
Ruxandra 

Va pup pe toate! Noapte buna!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
aka spune:
am uitat sa ii urez o noapte usoara si multa sanatate Denisucului
.
Ruxandra am citit amandoua povestile, si acum am un nod in gat cand ma gandesc prin ce ati trecut. se pare ca ati ales foarte bine numele, conu` Grigore e un luptator
.
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)
alexandra_25 spune:
Am intrat sa va spun noapte buna....de abia la ora asta a adormit....cred ca Mark va fi un pui de baterist....a batut intr-o veselie cu o lingurita in cutia de la cuburi...a fost o veselie si un chef...Marius tinea ritmul cu 2 cuburi si eu bateam din palme...cred ca am putea face o formatie...
...!
Multumim Saryta,Bambo,Leyla,...!
Kokorina...
.multumesc de complimente..am slabit putin...bine ca se vede cat de cat...si nora mea e frumoasa foc!
Asiza...ma bucur ca Denis e mai bine...nu sunteti singurei de atata timp!
Gata ma duc la nani...pupici tuturor
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
shoshika spune:
ruxandra, am citit si partea a doua a povestii... trist... daca-ti spun ca un hop asemanator a avut si tudor... slava domnului ca acum suntem sanatosi cu totii! 

Flori, mama lui Tudor David (30.12.2006)
dayanara spune:
quote:
Originally posted by dandusa
mi-am adus aminte de-o restanta...
Dayanara,
liceul l-am facut in perioada 92'-96',clasa B,mate-fizica
am 30 de ani...
zi-mi de tine ca-s curioasa
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo
/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia
/www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
si eu juram ca esti mai tanara decat mine
si eu am tot 30, sunt nascuta in 1977, inseamna ca tot cam in anii aia am facut, sincer nu imi audc aminte de ani deloc, anul casatoriei mi.l amintesc cu calcule :)) in schimb stiu ca am avut dirginta una de fizica blonda eleganta, casatorita cu un neamt, avea un mercedes si nu.i pasa de scoala, mai stiu de profa de mate, era tanara bruneta cu breton si grasuta la fata
mai tin minte de pe langa liceu un magazin cu haine italian cica , de fapt tin minte ca avea 2 patroni draguti magazinul ala :)) era langa un magazin de paine si langa nick, barul ala cred ca nick se numea de langa piata
ivan si dayanara
shoshika spune:
erika, multumesc pt semnficatia prenumelui tudor. stiu ca nu era pentru noi, dar m-a incantat ce scria acolo. sa vedem daca s-o potrivi... te-as insoti si eu in ikea daca as avea cu cine sa-l las pe tudor...
am fost azi in mall si m-am imbolnavit. nici n-a fost nevoie sa intru prin magazine (doar pt copii). toata lumea gatita, aranjata si ... in trend. eu... grasa si urata!
asa ca pana slabesc... stau acasa!!![]()
Flori, mama lui Tudor David (30.12.2006)
dayanara spune:
ce m.am repetat...am scris la repezeala scuze
dbunny - unde esti?
felicitari pt pupic dianocica si pt masaj
sa fiu sincera cred ca de 3-4 ori i.am facut masaj de cand s.a nascut, acum dupa baie daca il pot imbraca zic merci, fuge si rade de se prapadeste
alexandra ce baiat frumos ai :)
ivan si dayanara
Dia1609 spune:
m-am mai uitat la poze cu fulguletii si am avut o revelatie: ce le-a mai crescut parul la toti 
si am un pitic (de care mi-am adus aminte vazand niste bebei mici azi in parc): oare Oana a fost singurul bebelus fara ata rosie la mana ???? ca eu nu i-am pus niciodata, mi s-a parut o mare prostie (sa ma scuze fetele care cred in asta)... si vad ca in romania, chestia asta cu ata rosie la mana la bebelusi este sport national :)... sunt sigura ca n-am vazut nici un bebe mic fara ata rosie la mana (in afara de Oana of course)
Dia
de
Oana 29.11.06
Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
roxana c. spune:
Buna seara tuturor!
Multumesc, fetelor, ptr urari, si vreau si eu sa spun: LA MULTI ANI ptr Leon si David, si ptr Eva, Grigore si Rares , iar cum pana maine mai sunt doar cateva minute, LA MULTI ANI ptr Delia .
Erika, multumesc ptr semnificatia numelui
In legatura cu olita, noi avem asa ceva, dar ....doar asa, ca mobila, ca nu vrea sa stea pe ea....parca-l curenteaza la
.
In rest...Calin tuseste putin , i-am dat Stodal, sper sa treaca. Merge singur, se mai clatina, o mai ia si de-a busilea....Are o placere teribila sa se joace cu cabluri, cu creioane si cu oale, cratite... Maine avem chef, ii va taia nasa motul, asa ca va invit la 

. Daca am timp, pun poze duminica seara, daca nu....la sfarsitul saptamanii viitoare cel tarziu. Promit!
Am citit povestea nasterii Evei, si va rog, dati-mi si mie linkul cu povestea Ruxandrei, sa nu mai caut eu, please!
In legatura cu lista....eu nu prea am timp sa intru sa scriu prea des, va citesc in schimb, in unele zile mai mult... in altele mai putin...in general cand sunt la servici, ca acasa nu prea am sanse iar voi scrieti cu o viteza ...ametitoare. N-as vrea sa ma stergeti de pe lista, si cred ca daca ar apare cu litere mai mici....ar fi ok.
Apropo de asta, Ruxandra, m-a uns pe suflet ce-ai scris
Mirona,
multumesc ptr mesaj, acum, pe seara l-am vazut.
Mai vroiam sa scriu dar nu mai stiu ce , las pe altadata.
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
POZE

/