Gravidutze si mamici din CLUJ - 33
Raspunsuri - Pagina 5
Victo spune:
anca, deci mai avem un loc de promenada...
sapt viit imi scot si eu piticul la aer...sunt curioasa cum o sa faca.
aseara a primit vizita nasilor..a fost cumintel...mai avem duminica finii si cam gata cu atatea vizite.
da io cd mai pot iesi din casa fara el? ca in 2 ore tre sa fiu inapoi..
da mai, si eu stiam ca nu e bun ceaiul de musetel pt ochi. dar dra mea de fam a zis sa-i dau. da n-o ascult.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
crisis81,
mie nu mi se potriveste chestia cu sexul bebelusului... conform predictiei ar trebui sa fie fata, dar e 100 % baiat!!! asa mi s-a spus de catre 3 medici, deci... sper acu sa nu-si mai schimbe sexul pana la nastere[:))]
pusici!
andreea
si eric 
http://bd.lilypie.com/ejnDp3.png
eladea2005 spune:
AmandaR,
stiu ca in Cluj pe str. George Cosbuc 8, tel. 430 990 este cabinetul dr. Micu Romeo, care e foarte bun in cazuri de genul tau, legate de infertilitate sua probleme in a ramane insarcinata...adica poti merge cu incredere la el pt astfel de probleme... asa am auzit...
mult noroc! sa auzim de bine!
andreea
si eric 
http://bd.lilypie.com/ejnDp3.png
soanso spune:
nici la mine nu se potriveste sexul ,danseaza acolo un baietel si eu am mandrete de fata![]()
Victo ,bine punctat cu promenada ,sincer acuma, sunt destul de mari preturile si la Polus ,acu sa vedem si dincoace ,cel putin din punct de vedere arhitectonic e mai reusit Iulius M .ai inteles ceva din mesajul meu de ieri ?fii sigura ca ii va placea piticului afara la aer, dar vezi sa nu fie frigggggggg adica poti sa-l scoti pana la -5 grade iarna eu asa stiu si sa nu-l infofolesti , sa nu-i pui nimik pe fata!
Alex,pe unde esti ,la cuafor????????
SOSO (20 dec 2005)
Victo spune:
eu stiu ca nu-i voie nici fular
anca..am citit asa printre picuri..mai, tu faci teste de atentie cu mine?:):)
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
mami_alexia spune:
Mie nu mi se pare logic...cum sa nui pui fular copilului la gura? Ce conteaza ce scrie pe net, e irational..Aerul iarna e rece si un copil atat de mic nu constientizeaza sa tina gura inchisa sa nu il inhaleze..Oricum, nu puneti fular la gura..si vedeti dupa aceea...![]()
MAMI!
mami_alexia spune:
Mie nu mi se pare logic...cum sa nu-i pui fular copilului la gura? Ce conteaza ce scrie pe net, e irational..Aerul iarna e rece si un copil atat de mic nu constientizeaza sa tina gura inchisa sa nu il inhaleze..Oricum, nu puneti fular la gura..si vedeti dupa aceea...
MAMI!
ALEX29 spune:
fetelor mersi mult ...mai astept pana merg la control ...desi tare greu e ![]()
LORE am auzit ca se face o injectie ce previne sarcina pt 3 luni ...mai multe nu stiu
CO unde e MEDASTAR ?
LA MURESAN nu vreau sa merg ma gandesc numai la MELI saraca ce a putut patzi
ALEX si bebe TIADRIS
pufulet74 spune:
Salutam fetele :)
Noi tot aci, am fost si azi la medic, acum mergem la o plimbare mai lunga poate il convingem pe pitic sa iasa ... si la cartofi prajiti ;)
Avem si recomandare de a face sex da cam nu prea am chef .. ;)) Poate dupa x zile dupa DPN incerc :))
Anca, super printesa ta!!
------------------------
Flory
39+
Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk