Gravidutze si mamici din CLUJ - 33
Raspunsuri - Pagina 5
Victo spune:
anca, deci mai avem un loc de promenada...
sapt viit imi scot si eu piticul la aer...sunt curioasa cum o sa faca.
aseara a primit vizita nasilor..a fost cumintel...mai avem duminica finii si cam gata cu atatea vizite.
da io cd mai pot iesi din casa fara el? ca in 2 ore tre sa fiu inapoi..
da mai, si eu stiam ca nu e bun ceaiul de musetel pt ochi. dar dra mea de fam a zis sa-i dau. da n-o ascult.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
eladea2005 spune:
crisis81,
mie nu mi se potriveste chestia cu sexul bebelusului... conform predictiei ar trebui sa fie fata, dar e 100 % baiat!!! asa mi s-a spus de catre 3 medici, deci... sper acu sa nu-si mai schimbe sexul pana la nastere[:))]
pusici!
andreea si eric
http://bd.lilypie.com/ejnDp3.png
eladea2005 spune:
AmandaR,
stiu ca in Cluj pe str. George Cosbuc 8, tel. 430 990 este cabinetul dr. Micu Romeo, care e foarte bun in cazuri de genul tau, legate de infertilitate sua probleme in a ramane insarcinata...adica poti merge cu incredere la el pt astfel de probleme... asa am auzit...
mult noroc! sa auzim de bine!
andreea si eric
http://bd.lilypie.com/ejnDp3.png
soanso spune:
nici la mine nu se potriveste sexul ,danseaza acolo un baietel si eu am mandrete de fata
Victo ,bine punctat cu promenada ,sincer acuma, sunt destul de mari preturile si la Polus ,acu sa vedem si dincoace ,cel putin din punct de vedere arhitectonic e mai reusit Iulius M .ai inteles ceva din mesajul meu de ieri ?fii sigura ca ii va placea piticului afara la aer, dar vezi sa nu fie frigggggggg adica poti sa-l scoti pana la -5 grade iarna eu asa stiu si sa nu-l infofolesti , sa nu-i pui nimik pe fata!
Alex,pe unde esti ,la cuafor????????
SOSO (20 dec 2005)
Victo spune:
eu stiu ca nu-i voie nici fular
anca..am citit asa printre picuri..mai, tu faci teste de atentie cu mine?:):)
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
mami_alexia spune:
Mie nu mi se pare logic...cum sa nui pui fular copilului la gura? Ce conteaza ce scrie pe net, e irational..Aerul iarna e rece si un copil atat de mic nu constientizeaza sa tina gura inchisa sa nu il inhaleze..Oricum, nu puneti fular la gura..si vedeti dupa aceea...
MAMI!
mami_alexia spune:
Mie nu mi se pare logic...cum sa nu-i pui fular copilului la gura? Ce conteaza ce scrie pe net, e irational..Aerul iarna e rece si un copil atat de mic nu constientizeaza sa tina gura inchisa sa nu il inhaleze..Oricum, nu puneti fular la gura..si vedeti dupa aceea...
MAMI!
ALEX29 spune:
fetelor mersi mult ...mai astept pana merg la control ...desi tare greu e
LORE am auzit ca se face o injectie ce previne sarcina pt 3 luni ...mai multe nu stiu
CO unde e MEDASTAR ?
LA MURESAN nu vreau sa merg ma gandesc numai la MELI saraca ce a putut patzi
ALEX si bebe TIADRIS
pufulet74 spune:
Salutam fetele :)
Noi tot aci, am fost si azi la medic, acum mergem la o plimbare mai lunga poate il convingem pe pitic sa iasa ... si la cartofi prajiti ;)
Avem si recomandare de a face sex da cam nu prea am chef .. ;)) Poate dupa x zile dupa DPN incerc :))
Anca, super printesa ta!!
------------------------
Flory 39+ Joshua Raphael
AMR 1 saptamina !!
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk