Gravidutze si mamici din CLUJ - 33

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

quote:
Originally posted by mami_alexia

Mie nu mi se pare logic...cum sa nu-i pui fular copilului la gura? Ce conteaza ce scrie pe net, e irational..Aerul iarna e rece si un copil atat de mic nu constientizeaza sa tina gura inchisa sa nu il inhaleze..Oricum, nu puneti fular la gura..si vedeti dupa aceea...

MAMI!

Gresesti profund, fularul face ca aerul expirat care e cald sa umezeasca fularul, si atunci sta ud la gura. Si inhaleaza aer umed si rece in loc de aer rece care nu-i dauneaza cu absolut nimic atata cat pana la 1 an nu-l scoti la -5 grade.

Am 2 copii nascuti in perioada rece si Anei nu i-am pus niciodata fular la gurita, am iesit cu orele toata iarna cand era bebelusa si nu a fost racita niciodata pana la 1 an si ceva, cand a luat de la cineva raceala. Asa ca mitul cu fularul e daunator, din pacate.
Deci... am vazut dupa aceea cum fu fara fular la gura: copil perfect sanatos care nu a inhalat floace umede de fular, ci aer curat de iarna.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CO am sunat o pe DIANA dar din pacate nu poate veni acasa

astept sa intre MELI sa mi dea ea nr de telef al prietenei ei
daca nici asa nu rezolv musai sa mi fac timp si sa merg la coafor ...cum nu stiu ,imi este asa de aiurea sa stiu ca trebuie sa stau acolo doua ore cel putzin ,o sa fiu tare agitata si cu gandul la fetitza

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

of tu fetelor sunt atatea pareri dar parca e mai logica parerea lui DELIA

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Despre noi: infectia mea cu e-coli captusita din Stanca a recidivat la nici 10 zile dupa tratament, asa ca e de bai ca e risc mare sa urce la rinichi. Asa ca: 5 zile de doza imensa (3g) de amoxicilina, ziua Anei de maine amanata ca cica trebe sa ma odihnesc si sa zac in pat sa nu fac complicatii, eu necajita foc ca i-am stricat ziua fetii... cam asta e. Iris e super-ok, suge de rupe, doarme fte bine, mai sta si treaza da' de plans fte rar si doar dc i-e foame sau e uda, iar azi-dimineata la 5 cand o schimbam mi-a facut o bucurie: a inceput sa rada cu gura mare, si azi in timpul zilei a mai zambit de cateva ori, asa ca nu m-am tampit, floricica e zambareata la 1 luna :)

Meli, si eu zic sa mai mergi la 2-3 medici, situatia nu poate fi fara iesire, eu asa cred

De Dpop nu stie nimeni-nimic?

Alexuta, lasa fata 2 ore cu cineva ca nu are ce pati, calculeaza intre alaptari si mergi si fa-te gigea la loc, desi eu in locul tau as incerca portocaliu peste tot

Mai revin, merg la tzitzi ca protesteaza fomista.

Raluca, sunteti bine?

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

FETELOR la 2 luni trebuie sa i fac vaccin lui TIADRIS
MI A spus dr sa i cumpar INFARIX-HEXA ,COSTA peste 200 ron
soacra mea zicea ca ea nu a mai auzit ca se cumpara vaccinul pt bebe

ASA E ??????

mi am cumparat VITAMINA C (CETEBE)-SUNT niste capsule cu eliberare prelungita ,cica sunt f bune
voi cele care alaptati luati ceva medicamente IMPOTRIVA RACELII ????

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

DELIA tare rau imi pare pt ce ai ,sper sa treaca repede si sa nu iei multe medicam
tu DELIA draga e un portocaliu galbui si s asa numai la radacina ,crede ma arata groaznic

ce frumos ca ti zambeste puiutzu si a mea zambeste dar mai rar

mai pune si tu poze sa va vedem

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Alex, imi pare rau ca nu mai vine, mai demult venea...e drept ca eu am mers la salon in ultima vreme...

medstarul e langa big, pe partea stanga a bigului, vis a vis. www.medstar.ro

Delia subscriu si eu la explicatia ta, imi imaginez bblusi cu turture la fularel...Ce fain ca deja Iris iti zambeste...cat mai am si eu pana acolo

De Diana chiar nimic nu stim, sper ca e ok si sper sa intre odata sa ne scrie ceva...

Co40 +Carina Alysa
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

mersi CO

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Alex, pe perioada alaptarii exista Exluton anticonceptionale.nu as merge pe acea injectie acre am inteles ca poate avea pe termen lung efecte secundare hormonale neplacute.
Legat de vaccine INFANRIX-ul are 6 componente fata de 3 cate are cel gratuity si in plus e mai performant si da mult mai putine reactii secundare la copii.eu asta l-am facut Sofiei.

Delia sanatate multa!

Acuma legat de dr, Meli draga imi pare rau din suflet de tot ce ti s-a intamplat si clar nu-I voi lua apararea lui Muresan mai ales ca a fost greseala lui.
Insa ce vreau sa zic e ca sunt sigura ca nu exista medic fara pata, unii au mai multe altele mai putine.Recomandarea unui medic e o chestie pur subiectiva si nu garanteaza cum se va purta acel medic.
Cred ca medicul trebuie ales dupa cum il simti si cata incredere iti confera.

noi am reluat racelile, Thea de la gradi, io de la ea si in final in ciuda protectiei si Sofia e infundata.cred ca sa o vom tine iarna asta

BEx majoretele cam lancezesc, nu le activezi?o baitza calda ceva?

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Alex sa n u faci greseala sa ii dai fetei vaccinul gratuit. Cazul de care vorbeam zilele trecute , de prietenii cu fetita au ajuns in spital si din cauza asta.Nu se stie exact de ce.Dar am auzit \multe cazuri cu probleme de la picaturile care se dau.Vaccin mai ieftin este pentaxim si este foarte bun
Este 150 eli si iol gasesti la cynara. Si daca vrei sa il faci acela cu 2 mil nu te uita la bani, si nu risca sa ai probleme.

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput