Gravidutze si mamici din CLUJ - 33

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bex spune:

kitzy, e in manastur, langa big, mai exact, vis a vis, daca te uiti pe site, identifici exact.

Co40 +Carina Alysa
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

cris - am verificat si eu chestia cu sexul si s-a potrivit la primul copil, s-a potrivit si la celelalte prietene e-a mele, care deja au nascut, si conform testului, si de data asta tot BAIAT O SA AM!!! Sper ca luni, cand merg la echo sa aflu!

Bex - acuma mi-am terminat si eu cafeluta! Super a mers!

Iko - ce fain ca ti-i cuminte bebitza!

Noi am facut ieri vaccinul de 1 an si Vladut a fost cel mai cuminte copil, n-a plans deloc! Tat'su se lauda ieri in stanga si in dreapta ce barbat a fost fiu'su . M-am distrat de numa cu ce mandrie de tata le povestea el la toti

Laptele de mama stiu si eu ca-i foarte bun de pus in ochisorii care curg si/sau in nasuc. Are si proprietati antiseptice si nu e doar o chestie babeasca.

Mami 17+ si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Bex merci, am vazut adresa. Si inca ceva: de obicei cu cat timp inainte se fac programarile?

16+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Pe mine m-a programat o colega de serviciu cu 2 sapt. inainte.
Dar poti suna de pe acum si te programezi peste o luna, de exemplu. Nu e nici o problema. Astfel esti mai linistita.

Felicia, 26+

http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Kitzy si eu zioc ca si felicia sa iti faci de pe acum programarea, ca e cam aglomeratie pe acolo...

cristinutza, felicitari pt Vladic, intre timp eu am bagat un iaurt si imediat o para, ma indop acum la spartul targului;)

Lore, ai dreptate, nu ne-a iesit afza cu tinut de mana insalon cu ramo, dar acum faza cu schimbul iese sigur;)) ea o sa vina casa si ma duc eu sa o schimb;))si apoi sa vedem cat de harnicut e Andrei a lui Nico

Co40 +Carina Alysa
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Am trimis un mail, daca nu-mi raspund o sa sun. Merci mult!

16+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

mie nu mi-a iesit calculul cu gender predict la baiatul deja nascut imi tot zice fata -DD fereste sper ca nu mi l-au schimbat- si de acuma imi zice fata - mi-ar placea mie...

va pup
Erika

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iko spune:

Buna
Scuze daca nu ma exprim corec sau daca mai fac greseli

Inlegatura cu ceaiu de musetel si la spital tot cu ceai o curatau la ochisori si doctorita zicea sa o curet si acasa tot cu ceai sa vad ce zice madicu de familie ca azi vine in vizita
Iko Szende Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Iko,stai linistita ca intelegem noi ce vrei sa zici ,dar eu ma refeream la fraza asta
Mersi anca odata pentru urari -si cum ma cheama ANCA ,ma ganeam pt ce imi multumesti

fetelor ,am fost afara e frigggggggggg rau,am vazut si belti inghetate semn ca au fost si -0 grade ,brrrrrrrr.

am primit in usa biletel ca maine se deschide Iulius MALL 10 NOIEMBRIE ORA 10

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

IKO si eu stiu ca nu este bun ceaiul de mustetl pt ochi. Din contra... intreaba eventual si un alt doctor.

Ioana mama Patrick (01.06.07)

Mergi la inceput