Gravidutze si mamici din CLUJ - 33

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Alex, iti zic sincer ca de joi stau ca pe ace...plus ca nici nu stiu exact ce va fi maine.....numai sper ca va fi bine si ca pana pe seara sa am si eu bblusa deja indelungggg asteptata

Diana, nu esti prin zona, sunt curioasa, a venit Dr. la nastere? cum a fost?

Co41 +Carina Alysa
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

fetelor am vb cu dr si a zis ca n am de ce sa ma alarmez ,oricum o sa mi fac programare ,dar numai in ianuarie mai are liber

VOI iesiti cu bebeii la plimbare ????/
eu da ,sper ca nu gresesc ca mi scot puiu la aer
voi ce ziceti ????

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CO draga te cred ,dar lasa ca odata trece si ti vei tine puiu in bratze
asteptarea asta ...stiu ca e groaznica

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

vantul e periculos la bebei cel putin la noi pe deal bate f tare

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Alex, eram sigura ca e ok cu ochisorul, asa sint toti bebelusii. Dar pt linistea ta, du-te...Eu nu stiu daca sa o scot afara, daca bate vantul rau, n-as prea scoate-o.Abia astept sa vina vremea buna. In plus, mai nou asa urla cand o imbrac cu fasul si caciula.

Bexule draga, cred si eu ca ti-ai pierdut rabdarea, dar si cand vine frumoasa Carina, sa vezi acolo bucurie...Hai ca mai e asa putin, mami! Eu una o sa iti tin pumnii strans-strans!

Inca ceva mamici, Sara nu mai vrea sa doarma decat pe burtica, pana pe la 1 luan jumate a mai dormit pe parti, de fapt 1 luna a dormit numai pe parti. Dar de cand are fata personalitate, nu mai vrea decat pe spate cu manutele sus. Am mai incercat sa-i pun ceva sa o sustina pe parti, dar mai era ca pana la urma tot pe spate ajungea calare pe susutinator. Asa ca eu o las asa. Sper sa nu gresesc. Pe burtica nu-i place deloc. O pun asa dimineata si seara cate 10 min si isi tine perfect capul, dar o enerveaza ingrozitor.

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

La cate saptamani de sarcina se intra in prenatal? Cum se impart exact pe luni?

16+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Hello,

M-am intors si eu pe acasa...din pacate n-am mai ajuns decat pana in Ungaria...mi se cam contracta burta si dupa 2 ore de mers si n-am vrut sa ma risc la inca 6 pana in Viena si apoi plimbarile de rigoare. Dar dupa ce scap de burtica...nu mai scapa sotzul

Eu trebuie sa ies cu Ana afara ca trage de mine de nu-i adevarat...e obisnuita sa stea afara cat de mult posibil...asa ca tre sa ma execut.

Meli - eu as merge cu tine la Oradea daca ar fi dupa mine, desi doar aseara m-am intors...deh ca la mama nicaieri :)

Ramo si Diana - FELICITARI, sa va creasca puiutele mari, sanatoase si frumoase!!! bine ca ati scapat cu bine si sunteti in regula!

Bex - tin pumnii!!! Uff ce emotii tre' sa ai...imi aduc aminte cum stateam si eu cu o zi inainte de a o naste pe Ana - cand mi-a zis ca-mi face cezariana...n-am mai dormit aproape toata noaptea de emotii...

Diana - pune-o la san pe Irina cat mai des si ai sa vezi ca se rezolva cu lapticu'. Sfatul meu ar fi sa nu-i dai completare daca nu vrei sa-ti pierzi lapticul...mie cel putin mi-a zis medicul neonatolog ca , completarea e moartea laptelui de mama...acum nu stiu ce sa zic.

Natalia 33+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Gabitza, asa ma gandesc si eu, sa treca maine si nu vreau sa ma mai gandesc la tensiunea de zilele astea. incerc sa fac azi chestii obisnuite si sa nu ma gandesc numai la ziua de maine. Sunt happy ca oricum maine se va intampla ceva si ma concentrez pe functul final, cand o sa imi vad papusica.

vezi alexutza ca e ok, vai cat am invatat sa gandesc pozitiv mai ales ultimele 2 saptamani...

carrie draga tu esti deja la serviciu? dau numai din dec? ca am pierdut sirul trainingurilor...

nati, ati facut si cumparaturi din Hu? sau numai plimbarica?

Co41 +Carina Alysa
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna fetelor
Eu am fost plecata in weekend si abia acum am reusit sa va citesc din urma.
FELICITARI DIANA SI BINE AI VENIT IRINA
Bine ca ati trecut cu bine de toate si ati ajuns acasa.
Meli, iti tin pumnii sa treci si peste aceasta incercare si sa se rezolve totul cu bine.
Bex, maine seara sper ca vei fi cu bebelina in brate si cea mai fericita mamica.
Carrie, poate iti scapa scumpetea de varicela. Si eu am aflat sambata de la o prietena ca e epidemie.
Alex, programul cu coafuri l-am primit de la o prietena. O sa ma uit cat e de mare si daca se poate o sa ti-l trimit pe mail.
Kitzi, concediu placut. Sa te odihnesti cat mai mult.

27+ cu Stefana
[URL=http://community.webshots.com/album/561146430ocOnmM][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

bexule e normal sa ai emotii, dar trebuie sa te gandesti ca mai este putin si iti tii puiutul in brate.Mult curaj mamico!!

Natalia si ce a zis sotul tau ca ati mers atata drum si v-ati intors? Al meu cred ca facea tare urat.Bine ca te-ai intors is nu ai riscat.

Fetele care aveti sau asteptati al doilea bebe. Cum v-ati hotarat sa mai faceti unul si cand v-ati simtit pregatite?Eu in aceste momente nu mai vreu unul.Cine stie, poate cu timpul o sa imi treaca, dar ma gandesc ca imi este foarte greu cu unul,dar cum mi-ar fi cu doi?Plus ca vreu sa aiba tot ce ii trebuie...

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput