Gravidutze si mamici din CLUJ - 33

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

va multumesc de raspuns!
aseara maria a facut un cacatel de consistenta ok! de atunci nimic... eram disperata pentru ca pana ieri facea de vreo 4-5 ori pe zi si de aici starea mea de agitatie...

diana - felicitari pentru micuta!

imi pare rau ca nu mai apuc sa va citesc decat asa fugitiv....

meli - drum bun la oradea!

Oana, mami de Maria-Teodora
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

gabriela - sunt sigura ca sotul tau vede in tine cea mai sexy femeie numai ca ei (barbatii) stau cam prost cu capitolul orientare garderoba... eu vorbesc din proprie experienta...

alex - sunt sigura ca va fi bine!

despre noi??? nu ne place in baita... nu stiu cum sa o fac ca sa ii placa... voi cand ii faceti baita? inainte sau dupa masa? eu daca ii fac inainte de masam adica cand se trezeste se crizeaza de numa'...

Oana, mami de Maria-Teodora
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

oana eu ii fac baia numai dupa masa.ii dau sa pape ne jucam, si dupa o ora face baita. Nu mai repede ca sa nu imi dea afara tot ce a papat,pentru ca lui ii place tare apa si se agita tare.

noi avem o problema.....nu mai adormim numai leganati.ce sa fac cu el?in tzarc sau in carucior.Altadata adormea ssingur cand ii era somn, acum....numai leganat.Ce sa fac?

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

buna dimineata:) Lore, cred ca numai eu am raspuns la apel cu cafe;)

gabitza eu patesc pe dos...sau cel putin asa era inainte de primeam hainute micute si scurtute...:))noroc ca am o prietena care are dimensiunea de XS si ii vine bine ei:)

Anca, puisoare de sorana e o dulce si o smecheruta, tu mami ai o frizura faina, mi se pare ca iti sta mai bine cu parul mai scurtut, sa fiti sanatoase, frumuselelor

Alexutza, am mai auzit de cazuri de genul, dar e posibil sa fie impresia ta. Zic si eu nu te ingrijora

Oana, spor cu MAria

Carrie, ai vazut Pm de ieri cu nr. de tel?

va pup si o zi insorita

Co40 +Carina Alysa
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna fetelor

e un vant si frig afara, brrr, am dus-o pe Thea la gradi cu inima indoita sa nu vina iara cu ceva boleli..is f stressata ca au cazuri de varicela, inclusiv educatoarea, dar acum e tardiv s-a tin acasa ca are incubatie 3 saptamani

Gabi la Domo in Polus mai aveau umidificatoare.m-am uitat pe net si e singurul loc unde mai aveau la promotie in cluj.la noi au functionat azi noapte-ca doua a trebuit sa iausi-s ok.

Bex multumesc de nr de tel si de gandurile bune.maine e ziua cea mare?Doamne ajuta!

si Sofia a fost extrem de agitata aseara, a plans pina a obosit...

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata si de la mine! Eu saptamana asta is in concediu, numa bine stau si ma odihnesc

16+ cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Cristiana, sa speram ca scapati de boli, v-o fi si voua!Sper sa ajung si eu sa cumpar umidificator.Daca zici ca e frig si vant, putem oare iesi azi afara?
Bexule, esti norocoasa, pe tine te vede subtirica...Adevarul e ca m-am mirat, pt ca el era maestru in a-mi cumpara haine, mai bine chiar decat mine. pare-se ca procesul de gravidosenie l-a bulversat si ma vede cat un tanc....hehehe
Oana, ma bucur ca a facut kk Maria. O sa se mai intample, ai sa vezi, asa m-am panicat si eu. Eu ii fac baie Sarei inante de masa, dar ei ii place tare mult baita. Daca nu-i place, mai bine da-i sa pape inainte si dupa o perioada fa-i. Eu am evitat sa nu regurgiteze.
Alex, nu te speria, e normal la bebelusi sa se uite crucis. Si Sara o face. Nu e dezvoltata inca musculatura. Pana la 1 an nu se pune problema de oftalmolog.

Sara e tare simpatica, are nevoie de companie si asa sunete caraghiosea scoate...Ganguteste si zambeste de numa-numa.

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

fetelor, mi-a scris acum Ramonella ca vin azi acasa:)

Numai bine ca facem schimbul;) Maine sper sa va dau si eu o veste buna:)

Gabitza...da ma vede...ce sa zic, sta era inainte, acum ce mi-a luat mi-a luat ceva M-uri,pt "dupa ce nu mai am burtica"...apoi sa-i mai intlegi;))

Co41 +Carina Alysa
http://image.lafemmebonita.com/c/bg561292.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MELI mersi tare mult
FETELOR s ar putea ca totul sa fie ok ,dar un control nu strica

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CO draga Doamne ajuta ,cred ca nu mai ai rabdare

GABI hai ca totusi dau un telefon la dr ,macar sa intreb daca e ok sa i fie asa ochisorul

MELI drum bun

ALEX si bebe TIADRIS

Mergi la inceput