Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Sabina , Roxana Nu va ingrijorati de statul in fundulet, l'am pus 5 minute pt foto asa...

Annisia multumesc ca ne'ai zis de la doctor. La mine nu e cazul ca nu suge deloc suzeta.

Marunzika eu folosesc o batista a bebelusului de la chicco, este de cumparat in farmacie....caut un link si iti arat. Sigur tre sa fie si la voi. Schimb bb si revin.

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

DARIA-ANAMARIA de dony74
PAULA-MARIA de navicula
ROBERT-STEFAN de alehiam
ANDREI de teodoran
ROBERT de crishtina

roxana Ebonee mananca o data la 3-4 ore,nici mai devreme nici mai tarziu

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Neatza si de la noi !
Ati avut mancarici la degete ieri, ati scris un capitol si abia am reusit sa citesc, de postat n-am mai avut timp...
Dupa ce m-am chinuit 2 zile si 2 nopti cu durerea de masea, in sfarsit ieri m-a lasat, insa acum sunt umflata. La dentist am fost miercuri dimineata si mi-a deschis un canal la o masea pe care o suspectam noi ca ar fi problema; a ramas ca o informez la telefon asupra evolutiei. Antibiotice nu mi-a dat, desi in mod normal asa ar fi trebuit. Insa i-am zis ca alaptez si atunci am luat decizia ca nu vom folosi antibiotice. In fine, acum daca nu ma mai doare pot sa zic ca sunt fericita, nu ma deranjeaza prea tare ca sunt umflata, oricum nu ma vede decat sotul si pitica Zilele astea in care am avut dureri nu am fost om, n-am avut chef de nimic si numai zambetul Mariei ma putea insenina.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare
La Multi Ani papanasilor de astazi!!

Noi tot cu colicii ne confruntam..au mai cedat putin, dar tot acolo sunt:) cu bonisanul a fost apa de ploaie, ceaiul nu il bea..am trecut la Water Gripe..am vazut insa ca voi vorbiti de o sticluta cu o girafa, la mine nu e asa..o fi alt produs?

Ne-a aparut de ceva vreme sub buza de sus o basicuta, pe mijloc..o fi de la supt?

Cu greutatea stam asa si asa..acum 2 zile aveam 3,350 gr..la iesirea din spital 2,750 gr..speram ca pana ce implinim o luna sa ne mai ingrasam:)

am uitat..papam cam odata la 3-4 ore..dar se mai intampla cateodata si mai des..la 1 1/2 de ex..
Asta noapte a dormit super: de la 22-04 dim..nu imi venea nici mie sa cred..iar cu o noapte in urma de la 20-01..

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

kriss basicuta aceea e de la supt si Ebonee o are,dar se duce repede,e ca o pielicica ce cade apoi,nu iti fa griji.sper sa scape repede de afurisitii astia de colici printesa ta

Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariami123 spune:

bine v-am gasit mamici dragutze!!

ma primiti si pe mine? pe noi ne cheama Lavinia Maria, 17.10.2007, ora 09.05, 3.750, scor apgar 9, cezariana

am vazut ca vorbeati de tremurat. bebelinei mele ii tremura barbita dar am intrebat doctoritza in maternitate si a zis ca fontanela e mica si ca nu trebuie sa-i dau calciu. si deci nu i-am dat. acum nu stiu ce sa fac, as chema doctoritza de familie ca tot tre sa vina la o luna sa o vada ca stau cu grija...

mai are inca o chestie...are un harjait in gat dupa ce mananca parca ar fi ragusita, respira foarte greu. dar n-are nasuc infundat sau febra pur si simplu respira de parca ar sforai.sunt tare dezorientata...

pupici la mamicutze!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Astazi avem de sarbatorit un papanas voinic de 3 luni :
La multi ani, Andrei de teodoran !
Frumoasa varsta de 2 lunitze este implinita azi de Robertzica de crishtina , Robert Stefan de alehiam si Daria Anamaria de dony74 , La multi ani !!!
La capitolul "tinere sperante" de o luna spunem "La multi ani!" pentru Paula Maria de navicula
Sa va fie puii sanatosi, sa creasca mari si frumosi si sa va aduca numai bucurii !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze avem in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

danielle, mersi mult de raspunsul prompt..ma gandeam eu ca de la supt e vorba..multumim pt. urari!fetele

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Marunzika uite aici http://www.chicco.com/scheda_prodotto.asp?menu=on&art=00.067869.000.000&idFascia=21&idSezione=38

Prima data mi s'a parut nashpa ca tre sa o folosesti cu gura...numai cand auzeam mi se facea greata...insa cand folosesti iti dai seama ca nu e chiar asa aiurea. De asta am cautat in farmacie din aia cu pompita si mi'au spus ca nu se mai folosesc demult...nici nu au...astea is acum...de la mai multe firme..Narhinel de ex. Sper ca ti'am fost de folos.

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Salutare dragelor ,bebicul meu ieri a plans non-stop si am fost disperata.Nu stiam cum sa-l ajut l-a vazut pediatra si mi-a spus ca de la colici,dar pana acum nu s-a manifestat asa.Devin colicii tot mai puternici acum cand credeam ca am scapat de ei?Off,off azi o sa-i cumpar si lui sticlutza aia cu girafa de care tot pomeniti voi,poate o sa-i ajute.Si acum am sa mananc numai fierturi ca nu se mai poate.

teo

Mergi la inceput