Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(257)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata.
Am facut noapte alba; Matei avea nasul infundat si nu putea sa respire, dar nici pe suzi n-o dadea jos din gura;
Are o tuse din aia "coapta" acum; ii dau Mucosolvan Junior

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici
eu ma usuc la par ca tb sa plec la munca si dupa amsa iau frumosul acasa

GIOVA...stiu salopetele alea i am luat si eu lui stef sunt super misto...a lui e bej cu portocaliu 15 ron am dat

OACHI frumos RAZVAN dar cam matinal

TOANCA offf de ce nu i ai pus carvol pe o batista , le mine a mers din plin cand era infundat ca nici stef nu lasa suzeta

MONI ai noroc ca asculta fata povesti, al meu le rupe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
de 10 min. ne-am trezit. ca niciodata nu a sunat nici un tel. a domnului sot.
Cand m-am dus la marco in camera, el era treaz si se juca frumos in patut.Macar el de striga dupa noi.
Clau s-a imbracat rapid, spalat baut si a mers cu el la gradi. era inca chiaun...nu se trezise cum trebuie.
eu am ramas sa fac curat pe-acasa.
a baut putin laptic aseara si de dim. nimic. noroc ca mananca la gradi.
Cosmi salopetele sunt de la coccodrillo. toate hainutele marca asta sunt bestiale, doar ca scumpute. de mult nu i-am mai luat haine de la ei, de fapt nu am mai luat din tara.
Of Toanca...nu i-ai pus nimic in nasuc?pai se rupe tusea, doamne ajuta sa scapati repede de ea.
Oare Maraki ce face? cum a fost Angelos azi noapte?
Oachi marco rasfoieste cartile, asculta putin daca-i citesc.

ma pun pe citit, .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Toanca sper sa fie ok Matei si chiar asa incearca si cu carvol....ca se pare ca e super bun la faze de astea.
Giova si eu ma gandesc la Maraki insa sper sa fie deja mai bine.
Noi aseara am fostla alt spatiu de joaca unde a fost super misto...mult spatiu si mult de catarat...si doar doi baietei de 2 anisi o luna pe care i-a articulat fiimiu la minut...misto insa d efacut aniversare acolo deci ne mai gandim.
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

M-a sunat si Clau ca a predat copilul in conditii bbune. Il ducea la papica si pe urma afara.

Si eu vreau Nemo si Veronica!!! sa vad daca reusesc sa le descarc de pe net, daca nu i le cer dir. de la gradi.mai facea un Cd cu ele unuei alte mamici.

Oachi dar chiar ca e matinal Razvan.
Moni ai zi scurta si nu ai de munca?inca 30 min. si ai plecat acasa, fericit-o!!!
Cata nasol, daca asa sta situatia.era si normal sa existe deja cineva pe post, iar concursul sa fie un paravan. ma bucur ca te-ai descurcat cu condusul. oricum la ce aglomeratie e...trebuie sa fi doar atenta la idioti care se strecoara...in rest, va fi bine.
Irina super ca ati gasit inca un spatiu de joaca.
Noi nu avem prea multi copii la ziua lui, 7 ar fi de toti, dintre care 2 fetite doar. ar mai fi cei din parc, dar cum nu ma intalnesc cu ei....nu cred ca ii voi chema.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

scutec nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Saluti
Eu aseara n-am mai apucat sa spun ce face Filip ca tocmai scosese din dulap toate hartiile mele, aveam un dosar cu hartii necapsate si le-a amestecat ...si erau vreo 200. Nici nu stiu cand o sa apuc sa le sortez, sper sa nu imi trebuiasca ceva de acolo prea curand .
Mai tot citesc si incerc sa ma inspir ce activitati sa mai facem sera, ca Filip s-a cam plictisit de toate jucariile ... si de carti nu are chef decat inainte de nani. Sambata am in sfarsit timp sa dau o tura prin oras sa cumpar ceva nou ... luam si noi plastelina, carti noi vreau si cautam masinutza cu pedale sau tricicleta.
Nu mai stiu parca Irinel zicea ca merge la teatru ... cum a fost? Si noi am fost odata la teatru de papusi "Scufitza Rosie" si Filip nu prea a avut rabdare ... dar mie mi-a placut.
Giova si Ingrid stiti prin Timisoara pe unde sunt centre de joaca in afara de mall ... ca sa mai schimbam si noi peisajul. Nu stiu de ce dar mi se pare ca nu prea sunt multe locuri faine unde sa poti iesi cu copiii, simt asta mai ales iarna cand nu putem iesi in parc, sau la padure ... Mie mi-ar placea tare mult ceva piscina pentru copii, centre fain amenajate cu diferite tematici, teatru de papusi ...

Maraki sper din toata inima ca e mai bine Angelo. Sa dea Dumnezeu sa isi revina repede! Chiar daca nu manaca asa mult, nu insista ca o sa isi revina el. Si eu zic ca sunt ok borcanele speciale pentru strans burtica.
Si Filip a avut enterocolita si a fost tare aiurea ca s-a deshidratat si nu voia sa bea absolut nimic ... si nici nu manca nimic. A fost urat dar slava Domnului ca am scapat. Eu ii dadeam din 10 in 10 minute cate o siringa de Nurofen cu ceai amestecat cu saruri de rehidratare.

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput