Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(257)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANA Angelo nu bea nimic in afara de apa,nici macar lapte,nici suc,nici ceai ... nimic colorat.
Si eu astept vesti de la Maraki,vad ca nu e ... sper sa isi fi revenit Angelo.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Nasol, ceaiul de menta sau de salcam ar fi fost tare bun. Dar e bine sa se hidrateze, oricum.
Aoleu, nu-si revine asa usor, dar macar febra sa nu mai faca, dragul de el.

Mergi la inceput

ANA DE SPANIA IA UITE CE AM GASIT ACI!
http://www.dropshots.com/moni4#date/2006-12-29/20:08:40

DANA eu sunt tare optimista de felul meu asa ca poate poate ... daca Diana a avut diaree apoasa + vomitat tot in jet si i-a trecut aproape de la sine in 3 zile ... bine, e adevarat si ca ea n-a avut decat 38 febra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

A trecut 1 an mai Moni !!! Clara mi se pare super durdulie fata de cum e acum

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

ooofffffffff MARAKI sper sa si revina cat mai repede frumosul tau si important este sa nu faca febra mare

Mergi la inceput

ANA ACOLO N-AVEAU INCA FIX 8 KG,DOAR 7,700-7,900 ,MAI TI MINTE?
SI DIANA PARE MAI DURDULIE ACOLO.ACUM S-AU INALTAT FETELE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Si eu ma tot gandesc la Maraki si Angelo, sper sa nu fie un semn rau ca nu sunt nici pe mess nici pe DC!!!
Ma tot gandesc daca sa-i iau tricileta lui Razvan sau sa o pun pe socrosenie sa ii cumpere. Sa vedeti faza, in 25 august trebuia sa mergem la nunta la fiica colegei de birou a socroseniei. Fata fusese cu logodnicul la nunta noastra. Dar pt ca eu nu ma simteam f bine, nu aveam nici 1 luna de la operatie, era exclus sa merg cu pantofi cu toc si mai ales ca era si ziua mea am zis ca trimitem bani (cat ne-au pus ei acum 3 ani). Dupa discutii interminabile cu soacra-mea care nu intelegea ca totusi nu pot merge la nunta in slapi sau adidasi (doar cu asa ceva puteam umbla)la cel mai select restaurant din Bistrita s-a hotarat, trimitem plic prin ea. Si pe ultima 100 de m se hotaraste si merge ea, o ora (a fost nunta de zi si s-a dus de la h 23la 24). Si pune 1 milion in plus pe langa cat trimisesem noi. Sidupa vreo 2 saptamani vine pe la noi si tot bate apropouri ca a mai pus un milion si il vad pe Cristi ca se ridica si scoate un milion din portofel si i-l da. Sa ma loveasca damblaua! Maica-mea a fost la 7 nunti in Constanta si Cernavoda in locul nostru si nu ne-a cerut nici macar 5 bani, au pus ei tot. Daca a vazut Cristi ca mai am un pic si ii arunc pe geam pe amandoi a zis ca langa milionul asta sa mai puna ea ceva bani si sa-i ia copilului tricicleta! Acum sunt curioasa daca are atata obraz, daca nu, ii spun lui Cristi ca de ziua lui Razvan sa-i spuna sa cumpere tricicleta si sa nu vina cu cine stie ce cretinitati!
Si daca nu-i cumpar tricicleta ii cumpar asta: http://www.dmail.ro/prodotto.php?cod=126502&PHPSESSID=af06ef29621a1da1db6d9cbf18b847e3

M-am racorit....asta ca mi-e sila ca nici macar un SMS nu a trimis de onomastica nepotului, macar lui Cristi!!!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

LASA SA IA TRICICLETA CA ASA IESE MAI IEFTINBINE IOANAAAAAA ASA TB SA STIE CA AU NEPOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am venit de la sedinta, au venit putine pers. am vorbit eu si o bucuresteanca rea de tot de gura.
vor face italienii una sapt. vioitoare si ii va anunta pe toti.oricum sunt in aer, nu stiu nimic de legislatia noastra.

Ioana cat te inteleg, cam asa am patit si noi la o nunta. amers socrela pe 6 mil. ai nostri. chestia e ca am aflat dupa...scandal...si a pus ea jumate, dar tot nu-mi convine. de atunci la toate nuntile la care merg ai mei le dau eu bani.
Cristina maine merge la farmacie. credea ca pt. mine, si nu se grabea.
caut si eu plastilina de la TCM. eu i-am luat o pijama haioasa de acolo. dintr-aia ca de bebe, dar fain colorata, cu mult portocaliu.
Anasebe e inalt Tibi si are kg multe. de ce-i mai dai cereale? ca sta foarte bine la greutate.daca stau bine si ma gandesc, Marco mananca mai mult, dar la cata energie are...nu e de mirare ca pune putin. Mai e si soi rau, seamana cu tat-su'si cu mine, ca si eu am fost o slabanoaga.
Moni doamne ce soada era Diana sio mica....ma mai apuca si pe mine nostalgia si ma uit la poze/filmulete.

fug sa fac piureul sa manance si al meu sot.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput