Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(257)
Raspunsuri - Pagina 18
maraki spune:
Sant pe net dar ies acum AM stat sa va citesc cat am mancat pui rece si salata verde Ne asteapta iar o noapte alba, Angelo cam dupa cel mult 2 ore de la antitermice, incepe iar sa faca febra. Am incercat sa-i dau piure de morcov si nu i.a placut, a mancat vreo 3 lingurite si vreo 3-4 morcov+orez iar seara i.am dat borcanas cu orez,morcov si pui din care a mancat 125 cam asa...pe borcanas scrie ca intareste scaunul, nu cred ca am facut rau..sper...I.am facut mar copt cu banana si nu a vrut deloc Au venit si socrosenii cu cadoul pt Angelo, i l-au dat si au plecat pt. ca se simtea rau bebu,avea frisoane de la febra.Cadoul este un telefon maricel cu melodii, cifre,imagini care le explica, nu prea am stat sa.l studiez Este in germana si engleza dar nu prea sant multumita de ce au luat
Sanatate la toti bolnaviorii, intru maine, sper sa apuc sa dorm mai mult in noaptea asta ca de doua zile sant chiauna cu 3 ore de somn pe noapte.
pupici la toate, nb
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
Of Maraki...tare ma necAJESC cand aud ca e tot cu febra. Puiul mic....dragul meu. eu zic ca ai facut bine ca i-ai dat borcanas. lasa ca sunrt bune si alea 3-4 linguri cat a mancat din morcov si orezsper sa reusesti sa te odihnesti, iar Angelos sa nu mai faca febra.
eu merg la tv, asa ca ies de pe net.
sper sa adoarma si marco, ca a avut chef de joaca, ne-a terminat de-a dreptul.
si maine spre sa auzim vesti bune despre puiutii bolnavi.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:
MARAKI tin pumnii sa treceti cu bine noaptea !
Diana nu doarme nici la ora asta,acum ii explica lui taica-su unde faceau kk MIAU,acolo in baie ... etc.Asta pentru ca eu tocmai am evadat de langa ea ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
Ursoaica spune:
Pt fetele din tara care vor sa faca vaccinul antigripal de Cantacuzino si la copii, dr au dat unda verde si pt ei dar cu dozaj de juma de fiola (0.5ml).
Eu am facut lui Raisa si este ok fata. Doare manuta si a 2-a zi dar trece.
Oricum intrebati-va si pediatrul vostru inainte.
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
oachi_79 spune:
Buna seara! Intru si eu la spartul tirgului. Sa urez si eu LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi
Maraki multa sanatate lui Angelos. Noi am stat in spital cu gastroenterita, dar a fost bacteriana si l-au pus pe antibiotic. Febra se face de la deshidratare, asa ca da-i sa bea cit mai mult. Cele mai bune sunt sarurile de rehidratare. La mine Razvan incepuse sa verse apa, dar cum i-am dat gesol in spital, a inceput sa se refaca. Dupa citeva ore deja nu mai avea febra. Dar a si stat o zi intreaga cu perfuzie in minuta pt rehidratare. Ei se deshidrateaza foarte repede. Mie de a doua zi mi-a dat voie orez fiert cu carne fiarta. Si cas proaspat sau brinzica. Chiar si banana e buna, dar nu are proteine. Oricum, daca au inceput sa se lege scaunele, esti pe drumul cel bun.
In alta ordine de idei, Razvan al meu a devenit foarte alintat. Se intoarce cu capul intr-o parte si se face ca nu te vede. Nu mai stie cum fac unele animale, nu face la olita, doar daca il prinzi (si nici atunci intotdeauna). Dar in schimb e foarte cuminte daca ii pun Veronica sau Nemo la tv. Sta pe canapea si se uita.
Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)
loren@ spune:
Neata fetele..nu ma intrebati de examen ca eu m-am cam lamurit cum stau lucrurile ..in fine, clar nu iau asa ca ma duc la oral asapentru experienta..
Ioana "tare" si socrosenia ta...bine ca nu a zis ca a pus 100 de euro in plus!
Maraki sanatate lui Angelos sa se refaca mai repede stomacelul!
March tare faza ca vrea tita si printesa...hahaha...naspa ca ti-a spart buza, dar se mai intimpla!
Azi am venit cu masina..cind sa ies de pe straduta mea, acolo ma duceam pe aratura din cauza unei pietre pe care am vrut sa o ocolesc, dar in rest mi-a zis Dan ca a fost ok...el mergea in spatele meu cu masina lui..mie din masina mi s-a parut ca am condus prost, dar daca din afara a dat bine, ce mai conteaza!
Bia zice un cuvint kilometric perfect, dar nu-mi aduc aminte acum care e nici sa ma taiati..aseara o striga pe Alina la telefon si pe Ayan..
Bia
monica70 spune:
BUNA DIMINEATZA!
La mine e buna ca e zi scurta.Sa vedem pana cand ca am depistat ca Pishcotzel vrea sa revenim la program normal adica 7-15
OACHI scrie-ne si tu mai des,ca taaare rar mai bagi cate un mesaj! Ai noroc daca e asa cuminte Razvan.N-ai facut inca rost de alt aparat sa ne mai pui poze?
URSULINA parca Bumbita voia sa-i faca vaccin din asta lui Sebi.
Asteptam vesti de la Maraki.Daca se poate mai bune!
CATA tu ce fel de vesti ai?
monica70 spune:
CATA ce, deja se stie cine e persoana? Cam asa e la stat de obicei ...
IOANA sunt curioasa ce si daca va lua socrosenia ceva lui Razvan .Si mami a fost la nunti penru noi.Nu mai zic de altele.Eu macar de la socrii nu m-am asteptat never de la nimic,de la inceput.Soacra era mama vitrega si ea era cu "visteria",astfel incat socrul era cat p-aci sa ia bani imprumut ca sa puna ceva bani si la nunta.Si erau amandoi pensionari,batranei bine (ea cu 7 ani mai mare).Acum socrul e dragutz,nu vine cu mana goala,ne aduce si el intotdeauna banane sau alte fructe macar.Eu le-am cumparat intotdeauna cadouri de ziua lor,nu cine stie ce,ei nimic,dar nici nu am asteptat vreodata.Mi-a ajuns ca au fost cumsecade,cat am stat la ei in casa,adica 7 ani.Pe soacra am prins-o doar 4 ani,la anul sunt deja 10 ani de cand a murit,nu-mi vine sa cred ce trece timpul!Si ea il programase pe socru la asa ceva,ca el era bolnav.Are omul insuficienta cardiaca,dar are 76 de ani si bine mersi lucreaza gradina si se plimba prin oras. Aaa si isi gateste singur,ca cu ce trimit eu de doua ori pe saptamana ar crapa de foame Bine c ase pricepe macar.
monica70 spune:
Din presa de azi:
"Televizorul intirzie vorbirea copiilor
Copiii cu virste intre opt si 16 luni isi dezvolta mai greu vocabularul daca se uita la programe educative de pe casete video sau ale unor DVD-uri pentru copii, potrivit Reuters Health. „Mesajul pentru parinti este ca nu poti obtine o dezvoltare armonioasa a vorbirii copilului fara un dialog frecvent si constant intre copil si parinte care sa inceapa inca de la nastere si sa continue pina la virsta de trei ani“, a spus doctorul Frederick J. Zimmerman de la Child Health Institute din Seattle, autorul studiului. El a intervievat peste 1.000 de parinti ai unor copii cu virste cuprinse intre doua si 24 de luni in privinta abilitatilor copiilor de limbaj si in privinta expunerii acestora la diferite tipuri de productii media. Mai exact, fiecare ora pe zi petrecuta pentru vizionarea unui DVD sau a unui film pentru copii a fost asociata cu un decalaj de minus 6-8 cuvinte fata de cei care nu se uita la astfel de productii. In schimb, cercetatorii au aratat ca parintii care le citesc copiilor lor povesti cel putin o data pe zi le imbunatatesc acestora capacitatea de a invata sa vorbeasca."
loren@ spune:
Moni nu stiu daca e chiar asa..uite Bia se uita multicel la desene si reclame si zic ca vorbeste cit de cit...altii nu se uita mai deloc si sunt mai tacuti...
Bia