Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(257)
Raspunsuri - Pagina 11
monica70 spune:
DEEA lasa ca nici Diana nu are ore fixe de masa,din cauza amandoura ... dar si a ei.Dar ea ne zice singura cand i se face foame,ba cere special,te miri ce: OLEZ,MOLCOV,CALNITZA sau TZUPA ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
monica70 spune:
Am o mica dilema: cu ce sa incep, cu creioanele cerate sau cu plastilina azi? Ca evident ca nu le pot tine pe post de cadou Nu ma pot abtine sa nu i le dau.
toanca spune:
Si cu toate astea continui sa ma uimesti cum faci torturile alea....
Si mie o sa-mi fie dor de bebelusul din Matei....
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
monica70 spune:
DEEA am uitat sa iti spun ce am facut.Mai bantuie la aradence una din Arad,care isi tot face reclama ca face si ea torturi,dar sunt superincarcate (ca sa ma exprim elegant ) si nu a prea avut succes la fete. Nu m-am putut abtine si le-am pus fetelor din zona linkul cu torturile tale.Au ramas in extaz toate (tipa aia nu cred ca le-a vazut inca,ca intra mai rar acolo),au zis ca n-au vazut in viata lor asa torturi frumoase,ca ai mare talent artistic,ca-s de bun gust etc. Au zis sa te conving sa te muti in Arad si una a zis ca noroc ca nu e gravida,ca te trezeai cu ea in Brasov urgent
irinel2005 spune:
Deea, meritul cu mesele la ore fixe e al mamei, cu care sta Ilinca, noi fiind la munca. tot ea e "responsabila" si cu gatitul. Eu doar stabilesc regulile, ce si cum sa-i pregateasca (reguli generale, nu stabilesc eu meniul zilnic), iar ea se executa. E ascultatoare mama. Si mi-e de mare ajutor.
Moni, eu las creta si plastilina pentru Mos Nicolae (oricum plastilina mai are ...in lucru). Oricum trebuie sa cumpar si planseta pentru plastilina (avem ceva improvizat) si tabla pentru creta. Sa vad daca ma pot abtine. Si o sa-i mai iau niste fructe si ceva dulce (ma gindesc sa o rasfat cu un ou-doua Kinder cu surprize, ca altfel noi nu prea mincam cioco). Mai distractiv va fi pentru Mos Craciun.
Mai lucrez ceva si o iau spre casa, sa mai gasesc deschis la casa de bilete, ca mergem duminica la Alba ca Zapada, la teatrul de papusi.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
ingerasul lui mamica- poze
www.dropshots.com/ipadureanca " target="_blank">filmulete
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3830fbfcbf3484c97bd14f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">pentru tati, cu drag
_
de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)
_
ralirali spune:
Beeeeeeeeeey, eu nu mai fac fatza la ritmul vostru de scris. Dar, vai, ce fain e.
Dupa ce reuseam sa citesc o pagina printre ture de si ceva munca, hop, mai apar 5 pagini. Dar in sfarsit am ajuns si eu la zi.
Acum sa raspund la topicurile zilei:
- m-am hotarat ce jucarie sa ii iau http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=3357 si oi mai vedea.
Cu plastilina strumfa e topita pur si simplu incat am icneput sa o ascund, pentru ca, evident vrea doar noi sa ii modelam. Sfat: nu cumparati plastilina din aia Pohh nush'cum, care dupa ce ca e scumpa rau, se usuca ff repede, nici o ora nu resizta la aer si face crusta si nu se mai poate modela.
Noi avem o noua pasiune..gatitul de "Pieu" adica piure. i-am louat de la Real in set de vasutze cu 2 lei si e pur si simplu fascinata sa gateasca toata ziua. Ii pun un pic de apa in olicele si ctaeva stafide sau bucatele de fructe si sta si fata mea cate o jumatate de ora, o ora intr-un loc. Maaaaare realizare. Ca si mijloc de locomotie, la noi bicicleta nu prea are succes, dar in schimb ii plac foarte mult rolele. A primit de la mama niste role pe 4 roti care se regleaza in functie de incaltari si ii place la nebunie sa se dea...of course tinuta de ambele maini de frica mea pt ca ea si-ar da drumul si singura.
Cu ciocolata...eu o inlocuiesc cu mare succes cu batoane de cereale cu fructe (am gasit unele glazurate, zice ca e cioco pt ca are aceeasi forma, nu neaparat ca si culoare si cu cerelalele cu cacaoo de la Nestle.
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
www.flickr.com/photos/14405706@N03/" target="_blank">Poze cu familionul
monica70 spune:
IRINEL abia astept sa vad cum va reactiona Ilinca la teatrul de papusi! Cat timp tine un spectacol? De mult am si as ceva in plan,dar mi-era ca n-o sa aiba rabdare.
Si eu plec imediat acasa.Cred ca incep cu plastilina totusi,ca ma mananca degetele
monica70 spune:
Raluuuu super si eu pusesem ochii pe aia!
Se gasesc role asa mici??? Mama ce i-ar place Dianei!!!
Cu vasele nu prea sta locului,in schimb mananca stafidele doar din castronasele alea si cu ligurile alea minuscule
szaboali spune:
quote:
Originally posted by d_melli
Hehehee...si mie mi-ar fi placut sa suga degetul Mario...dar nu a fost sa fie...imi plac tare cand ii vad asa.
cand sunt micuti sunt tare dragalasi dar cum cresc arata tot mai naspa...stiu eu ce zic...daca pe Iarina o apuca somnul pe afara isi introduce direct degetul in gura si se uita toata lumea la ea ca la masini straine...asa ca...io nu mai vreau
Ali19+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza
ralirali spune:
Moni, spor la modelat
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
www.flickr.com/photos/14405706@N03/" target="_blank">Poze cu familionul