Spiridusi de ianuarie-februarie 2006(257)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Deea, noi mincam cam asa:
- dimineata, la trezire, deci la 7 sau 8 - 250 ml lapte + fie un bol mic de lapte cu cereale integrale, fie citiva soldatei de paine cu unt si muschi file (pediatrul ne-a spus ca e cel mai indicat, fiind singurul mezel care nu are prostii in componenta, dar ii dau cel mult o data pe saptamana, fiind putin afumat), sau cu salam de soia, sau soldatei cu icre sau brinzica sau ou fiert sau la cuptor(variem in fiecare zi)
- la ora 10 sau 11 un fruct sau, cind nu vrea, un pahar de suc proaspat de portocale cu mar sau cu morcov sau cu rodie
- la ora 13 sau 14 - masa principala care inseamna un bol cu supa (mincam si noi frumos, cu lingura), uneori supa cu paine + un picior de pui la cuptor sau o bucata de file de peste la cuptor sau vitel
- la ora 16 sau 17 - o gustare de genul brocolli fiert, sau conopida sau varzuci de Bruxelles la cuptor, sau un sufle de ceva, sau un spanac. Uneori, cind nu vrea sa manance supa, mancam la masa principala chestiile de mai sus, adica legumele pregatite in diferite moduri
- la ora 20 - iaurt cu sau fara cereale (depinde cum vrea, ca are toane uneori) sau un gris/orez cu lapte sau o mamaligutza cu brinza si un pic de smintina. Din cind in cind ii mai dau cite un danonino mic, dar nu facem un obicei din asta.
Iar intre mese nu rontzaim biscuiti, pufuleti, ciocolata sau bomboane.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica- poze

www.dropshots.com/ipadureanca " target="_blank">filmulete

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3830fbfcbf3484c97bd14f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">pentru tati, cu drag

_

de umblat umblu ca fiecare:
când vinovat pe coperisele iadului,
când fara pacat pe muntele cu crini (Lucian Blaga, „Biografie”)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Deea-tu stii ca eu salivez mereu la torturile alea dar BRAVO pt rabdare si TALENT!Si da uneori copii se hranesc cu aer,de cand nu iimaifacfiimei 2feluri d e papa,doar supa/ciorba si pe linga iaurt/budinca/frcute-papa mai bine, dar i-am taiat si din proteine un pic,dar face mai rar kk,culmea.A si Daria asimileaza f.bine ca si EMma,garantat.
Gio-bafta cu sedintza.
Sanatate la cei bolnaviori ca si noi cred ca reluam SNlaamindoi

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Hhaha.. ce dulci sunt asa cu comportament de bebelusi. Si Daria asa de tare se bucura la bibele cu lapteeee. Se insenineaza toata cand i-l aduc, si exclama bucuroasa papteeeeeee !! da din maini si din picioare. O sa imi fie dor de bebelusa din ea. Pe zi ce trece tot alt comportament are, si mai remarc cate o chestie de bebe, si imi dau lacrimile... De exemplu, ea suge degetelul la nani. Si ... ca o mama normala, ar fi trebuit sa incerc sa o dezvat. Dar atat de dulce e, si atat de bebelusa gingasa si firava ... inca nu imi vine nici macar sa i-l scot din gurita. Stau langa ea si o admir, si ii cer sa imi dea si mie degetelul ala dulce. Cateodata mi-l da .. cateodata se smechereste si nu vrea [:P].

http://community.webshots.com/user/torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Vai cat ati scris ca deja am ametit.Am citit tot,dar mai apuc sa remarc doar ca s-a ingalbenit in sfarsit Cuscroshenia

P.S. In ritmul asta devenim SECTA INSORITA

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Denisa, ce e SN ?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LunaNoua

Denisa, ce e SN ?

INTREAB-O PE MARAKINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

secretii nazale
Luna frumos frumos par mai are Daria...nici nu am crezut ca un copil asa mic poate avea un asemenea par..cind ii aratam lui Dan ma intreba citi ani are, pentru ca din cauza parului ii parea cu mult mai mare decit Bia!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Hehehee...si mie mi-ar fi placut sa suga degetul Mario...dar nu a fost sa fie...imi plac tare cand ii vad asa.

Mergi la inceput

DEEA de la o vreme si Diana isi cam baga degetul in guritza,nu stiu daca si-l suge,parca mai mult isi maseaza gingiile.Faza cu SN e ca Maraki zicea ca ii e greatza de cuvantul muci,atunci cand mananca la PC.Mie nu-mi place in schimb cuvantul secretzii

Mergi la inceput

Toanca, nu am forme speciale. Tot ce fac, este modelat de mine.

Irinel, ce bine papa Ilincuta ! Si se vede ca tu nu esti in greva Numai papa bun mi-ai insirat acolo.... Nici daria nu rontaie intre mese. Floricele sau alune ii dau doar dupa ce am remarcat ca nu a mancat nimic la masa, deci .. inlocuitor de masa. Cioto .. papa cam 2-3 bucatele mici, o data pe zi, cand vine tati de la servici si ne aduce bani si cioto Din pacate, nu avem ore fixe de masa, din cauza mea, ca nu sunt in stare de asa ceva.

Mergi la inceput