Mamici aspirante din nou - cap. 29
Raspunsuri - Pagina 5
Domuta spune:
Salutare tuturor fetelor,
incerc si eu sa ma atasez unui "club". Avand in vedere ca acesta e si pentru mamici aspirante m-am gandit ca poate ma primiti. Sunt Bianca din Timi,
iar de 2 ani jumate ne dorim f mult un copil
. Din iunie am inceput toate investigatiile, iar peste 3 saptamani sunt programata la laparoscopie. Din biopsia de endometru si graficul de temp. reiese ca nu prea am ovulatie. Prin laparoscopie vor sa investigheze mai in detaliu si sa-mi "cresteze" un ovar ca sa poata iesi ovulul.
Daca a trecut vreuna dintre voi prin asta, poate chiar in Timi, la Bega, m-as bucura sa-mi dea detalii. Cred ca nu mi-e asa groaza de operatie in sine, cat de chestiile pregatitore (clisma? o fi nevoie? sonda urinara??) si de mizeria din spital...
Va pup si sper sa pastram legatura!![]()
alinaalex spune:
hello!
n-am mai intrat demult pe la voi, cred ca de o luna si ceva, ca n-am avut noutatzi... dar de citit citesc tot ce scrieti.
Sunt in z25...luna trecuta mi-a intarziat CM 2 saptamani si iar mi-am facut vise degeaba. Sunt deja 6 luni de cand incerc si tot nimica...si ma tot gandesc ca, asa cum a zis si Ignatica, chiar a fost o minune ca l-am facut pe Marc...sper sa nu-l astept atat si pe bb2...
felicitari proaspetelor gravidutze!
si bafta celor care incearca!
Domuta, bine ai venit! si sa stai cat mai putin pe aici...eu am facut laparoscopie acum 3 ani in Timi, la Bega, prof. Munteanu m-a operat. Aveam ambele trompe infundate, din fericire s-a rezolvat, dupa 6 luni am ramas gravi. Bafta si tie, sa fie cu folos!
Operatia in sine nu e asa grea, te simti nasol 2-3 zile, dar trece...mie nu mi-au facut clisma (am refuzat, ca nu mancasem de cu seara), sonda urinara ti-o pune cateva ore dupa operatie... mizerie in spital cat cuprinde, adica asa a fost atunci, nu stiu cum e acum...cine te opereaza?
Asi, felicitari pt. dosarul de adoptie!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
sanziana27 spune:
Crengu La multi ani pentru anii de casatorie! Sa dea Dzeu sa imbatraniti impreuna si o casa plina de copii!
Domuta bine ai venit! Nu stiu ce raspuns sa-ti dau la intrebarile tale, dar fetele te vor ajuta cu siguranta!
Alina bine ai revenit! Asa am inteles ca ai mai trecut prin club!Sa fie de data asta revenirea cat mai scurta!La odisee daca se poate sa trecem toate luna asta! Ce frumos ar fi!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/5SMqp2.png
crengu75 spune:
Haloo fetele!!!!!!!!!!!
Domuta, bine ai venit si Alina bine ai revenit!
Multumesc Sanziana.
Ce mai faceti restul fetelor? Irinel, Ignatica, Patricia, Cornelia, Kid, RalucaN, locca, si restul.
Cine astepta acum rezultate la teste?
Eu, sanziana, ignatica si parca si irinel ne apropiem de perioada fertila, nu? Mai este cineva?
Pozici
Crengu, mami lui Cristian
crengu75 spune:
Am citit din urma si mi-am amintit ca locca urma sa vina cu rezultatul. Iti tin pumnii.
Pozici
Ignatica spune:
Am intrat sa urez bun venit noilor mamici aspirante.
alinaalex noi am intrat in a 6-a luna de incercari, eu tot trag nadejde ca au fost alte motive din cauza carora bebe 2 nu apare: stres, lipsa ovulatiei etc. Te incurajez si pe tine, poate sunt factori care impiedica venirea lui bebe si de care noi nu suntem constiente.
crengu bafta la ferigi.
.
Eu sunt bine, joi imi intalnesc si consortul in sfarsit si poate facem in 2 zile ce n-am reusit in 5 luni. ![]()
Spor la prestat si haideti cu testele pozitive. Va pup.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2
crengu75 spune:
Am intrat sa va urez o saptamana linistita dar plina de roade. Nu stiu cat timp voi avea sa scriu saptamana asta, dar in week-end sigur voi veni cu ceva vesti. Poate si mai repede. Oricum, e o saptamana foarte importanta.
Va doresc multa sanatate la puisori si voua.
va pup.
Pozici
borzasimo spune:
Buna fetele nu vam uitat sint aici si va citesc
Domuta de unde sti ca nu ai ovulatie tiai facut teste de ovulatie si nu tia iesit nimic,la ce dr esti la Bega,eu trebuia sa fac dar nu am mai facut, imi spusese cineva de testele de ov si urmatoarea luna am inceput cu ziua a 9 pina cind mia iesit si a 2 liniuta cam in a 18 a zi la un ciclu de 28 de zile, dor ca la mine sint trompele infundate de aceia nu am avut rezultate, de ce nu incerci si tu testele de ov.daca mai ai intrebari iti raspund cu placere daca stiu binenteles 
Bun venit in
noilr aspirante si nu prea mult repede la odisee 

locca spune:
Hello
Promiteam rezultatele la un test, dar nu am. Am cumparat vineri un barza care nu mi-a afisat nici o liniuta, n-am mai patit asa ceva. Iar sambata nu am mai iesit din casa dupa teste si bine am facut caci seara m-a lovit bucuria. Am pus duminica z1, deci azi cum ar veni sunt in z2, sau z3, nu stiu cum e corect.
Asta e, speram ca luna asta sa fie cu 2 liniute.
Magda si Domuta, bine ati venit, va trec imediat pe listuta.
Bafta fetelor care sunt perioada buna! Haideti, cu avant si spor ![]()
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
sanziana27 spune:
Buna fetelor!
Locca bafta pentru luna asta si nu cumva sa pici in butoi!
Crengu multa putere pentru saptamana asta incarcata pentru tine si sa vezi feriga cat mai repede!
Noi ne mai pastram pana miercuri cand ar fi Z9 si incepem cum ne-a zis dr. la prima sarcina, din 2 in 2 zile (as vrea tare mult sa fie o fetita si din documentatie am inteles ca in ziua ovulatiei sa fie pauza). Luna asta incerc asa, daca nu iese, luna viitoare, prestam si la ovulatie (bebe 2 sa fie!!!)
O saptamana buna tuturor!
http://b2.lilypie.com/M6hZp3.png
http://tt.lilypie.com/5SMqp2.png