A RE-INCEPUT VOTAREA la Miss Odiseea Sarcinii

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

nu iau apararea nimanui, mai ales ca particip si eu cu o poza la concurs, dar Anca.Diana avea la vremea pozei respective ca 4.5 luni. dar pt.ca ea este slabuta e normal ca burtica sa nu i se vada bine(la momentul respectiv). daca o vedeti acum... la aproape 8 luni, nu o sa mai spuneti ca nu era insarcinata.

Mari 31 bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Vaiii..dar nu e deloc vulgara poza Ancai...nu inteleg cum puteti spune asa ceva....ca sa ma lamuresc pe deplin..am luat la rand toate pozele...mi se pare ca...e normal sa trimitem la concurs poze deosebite..nu banale ..facute asa..la intamplare...iar poza ei chiar e una facuta special pt concurs...si ce daca are burtica mica..mai sunt gravidutze inscrise la concurs cu burtici mici...sunteti culmea daca ziceti ca nu era insarcinata...pai nu sunteti departe de babele de la cora care mi-au spus mie..fetitza...de ce te bagi in fata..si cand le-am spus ca sunt insarcinata..au zis ca..da..si ele ar putea spune asta..si eu chiar aveam 5 luni de sarcina...asa ca...mai bine masurati-va un pic cuvintele..si gasiti alte motive..eventual unele plauzibiel..pentru a contesta...

Fiti cinstite..si acceptati ca in concurs cineva castiga..si nu neaparat voi...asa ca...felicitari celor care nu s-au aruncat in polemica asta...

www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz

Alina 28 si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Bai, deci vad ca s-a inteles total pe dos si pentru ca eu am fost cea care a spus prima de poze vulgare ma simt obligata sa dau explicatii: nu la poza Ancai m-am referit. Voi numai la prima pagina ati intrat la concursul asta?
Pentru mine este o diferenta intre sexy si vulgar si cred ca pentru toata lumea exista diferenta asta. Cine nu intelege aceasta diferenta va avea pentru totdeauna argumentul suprem ca-mi rod unghiile de ciuda Ca sa nu mai zic ca eu una nu am contestat nimic. Dar asa se intampla cand te bagi in troaca...
Hai ca m-am enervat, nu ma scriu nimic aici

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Nu cred ca a zis careva ca poza Ancai e vulgara...
Ati amestecat lucrurile...
Inca odata... sunt niste poze vulgare... NU a Ancai...

Ce am avut eu de comentat la poza Ancai... atitudinea sexy-provocatoare care nu prea se potriveste cu restul... Ceea ce retin eu din poza ei... ca e frumoasa, ca are lenjeria sexy si cercel in buric... dar nu imi trasmite masajul concursului ... miss burtica... Nu din cauza burtii mici, de 5 sau 30 de sapt... Putea sa fie burta imensa.... mesajul tot ala ramanea...

Nu stiu cum sa va explic mai bine ... ca sa nu-mi intoarceti vorbele... sunt destule poze cu gravidute frumoase, complet dezbracate, dar nu provocatoare... ca aceasta: http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/upload/Miss%20Odiseea%20Sarcinii/24saptamani.jpg (a fost pima care mi-a iesit in cale si care se potrivea descrierii... habar n-am a cui e poza)
Transmit altceva... alta e atitudinea burticilor din pozele de genul asta... Burtica e centru atentie... iar poza transmite emotia acelei perioade minunate...

Nu stiu daca m-am facut inteleasa... dar nu am putut sa las asa scrieti ceea ce eu cel putin nu am afirmat... si anume ca poza Ancai ar fi vulgara... NU este... este foarte frumoasa... dar dupa parerea MEA nu este potrivita cu miss burtik...

Inca o data nu sunt invidioasa... p. ca n-am de ce... nu particip la acest concurs... si nici nu sustin pe cineva anume... pur si simplu am votat pozele care mi-au placut in mod deosebit... si mi-am exprimat parerea legat de aceasta poza din doua motive:
- ca e votata de f. multi membri noi, facuti doar pt. asta (de fapt asta mi-a atras atentia)
- ca din punctul meu de vedere nu e reprezentativa pt. "titul" de miss odiseea sarcinii... poate nu era printre primele nici nu spuneam ceva...

Si nu e vorba de valoarea premiului... chiar daca nu se dadea nici un premiu... era vorba de idee in sine... ca si cum ar castiga o burtika de 5 sapt. premiul de miss odiseea sarinii... si burtica? unde-i?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Pentru ca prietenele mele, membre ale odiseei ianuarie-februarie 2008, familiar denumite zuzele2008, ma cunosc destul de bine, evident ca nu ma pot abtine si nu pot sa tac.

Am citit cu mare uimire "aprinderea" spiritelor pe aici si imi dau seama ca este normal si firesc. Atata timp cat unul isi uita mana pe claxon, cu toate ca vede ca este trecere de pietoni, sau ca unul injura ca incetinesc la bumperele de pe anumite strazi, mi se pare normal si firesc ca aceeasi rautate sa apara, la un moment dat, si aici. Cea mai tare faza mi s-a parut cand unele fete au amenintat ca ele nu vor mai scrie aici si ca DC va pierde activiste vechi. Wow! Vot de blam, vot de blam!! Nu mai scrieti pe DC, puteti sa va faceti voi un loc numai al vostru, unde sa va duceti toate frustrarile acumulate de-a lungul vietii si unde sa va injurati si sa va exprimati rautatile si sa va simtiti bine ca v-ati descarcat undeva, pe cineva necunoscut.

Alta faza deosebit de tare... o mamica spunea ca acest concurs este numai pentru burtici si se intreba retoric unde este burta Ancai. Ca sa nu ramana retorica aceasta intrebare, voi cita pentru distinsa forumista cateva date postate de catre DC:
"Concurs: Miss Odiseea Sarcinii
Asadar, Desprecopii.com va propune un concurs UNIC in Romania. In afara de concurs, incercam promovarea femeii frumoase, posesoarea adevaratei frumuseti! Frumusetea din timpul calatoriei de 40 de saptamani: Odiseea Sarcinii!
Regulamentul concursului:
Fiecare graviduta, actuala sau deja mamica este invitata sa trimita o poza sau mai multe cu burtica. Administratorii vor alege doar o poza pentru fiecare participant.
Pentru a intra in concurs, participantele sunt invitate sa se inscrie pe forumul Desprecopii.com si sa comunice si numele nickului."

Aaaaaa, deci este vorba de orice femeie care este in interiorul celor 40 saptamani de sarcina! Ce chestie!!!!!!!! Deci o femeie este considerata insarcinata din prima saptamana, din prima zi de ciclu chiar!!!! Deci pot veni cu o poza in care am un sambure de 4 mm in burtica, nu-i asa??? Si da, daca vi se pare ca am un ton ironic si condescendent acum, aveti dreptate! Chiar il am!

Acesta este un drept la replica si nu trebuie considerat un pamflet, ci un raspuns acid si la obiect.

Succes tuturor la concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by creata2008
Cea mai tare faza mi s-a parut cand unele fete au amenintat ca ele nu vor mai scrie aici si ca DC va pierde activiste vechi. Wow!

Nu draga, nu mai scriu pe subiectul asta nu pagubesc eu dc-ul de asa o activista ca mine

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Rilax... ca n-a injurat nimeni... si nu face bine la burtoase...

Io nu-mi iau jucariile ... imi place pe DC ... Mai ales ca zilele astea n-am alta treaba... mi sa- busit calculatorul... si dupa asta nu pot sa lucrez... doar sa stau pe net... Cum sa plec?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Multumesc din suflet celor care m-au sustinut. m-am emotionat tare cand v-am citit mesajele :)

Celorlalte... mai dar rele mai sunteti! ce vi s-a casunat asa pe mine? dati si voi pagina cu pagina printre poze si vedeti ca sunt mamici care au punctaj mult mai mare decat al meu. Nu EU sunt concurenta. De ce va faceti probleme cu mine? ia verificati voi cu atentie la pagina 17, la pagina 22 si linistiti-va.

m-as oftica si eu dar ii fac rau lui bebe din burtica, asa ca va citesc si zambesc senin.

Anca D.

30+ Luca Alexandru
AMR 10 saptamani!
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Anca, nu exagera si tu, doar nu iti imaginezi ca toate discutiile de la topicul asta ar fi despre tine. Poza ta nu e printre cele vulgare, iar singurul lucru care ti se reprosa e ca ai invitat cam prea multi prieteni ce nu erau de pe DC sa te voteze. Insa cum nu contravine regulamentului totul e ok, important e sa ai tu constiinta impacata ca ai multe multe voturi numai de la preteni, nu ?

Oricum ofer locul I la categoria vulgar-penibil pozei numite MIHA-insarcinata de la pagina 18.

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Sybille, ce sa fac? sunt mai paranoica din fire! E posibil doar sa mi se fi parut ca au sarit unele fete ca arse din X motive. Si nu e vorba doar de ce am gasit la subiectul asta, e vorba si de ce mi-a fost dat sa citesc in casuta emailului. Nu e nevoie sa dau nume, cine stie se simte...

Anca D.

30+ Luca Alexandru
AMR 10 saptamani!
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

Mergi la inceput