Mamici de noiembrie- decembrie (116)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ancutzule bine ati venit acasa, in formula noua! Am vazut pozicile, Maria e o frumoasa si mi se pare ca seamana tare bine cu tine Sa creasca mare si sanatoasa si sa ai mult laptic pt mancacioasa! Si eu astept povestea nasterii
Ramo felicitari pt printesuca! Recuperare rapida!

32+ AMR 8 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ultima mizerie: http://www.click.ro/actualitate/doar-un-an-pentru-cresterea-copilului
Sper sa nu fie adevarat....

adra_bell 38+ si Eva-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Fetelor poate ma puteti ajuta tinand cont ca sunteti mai mari sau deja mamici. I s-a descoperit cuiva la echo artera ombilicala unica? sau poate detineti ceva informatii despre asta. Multumesc.

GUGU 32+ Alex?
AMR 8 SAPTAMANI!!!
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

mda....numai la noi se poate asa ceva!
si eu sper sa nu fie adevarat.

Roxana 36+
mami de Luca Teodor

AMR ...... X sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cum incepem sa nastem, cum nu mai avem vreme de forum...
deja nu mai avem probleme comune..ca noi ne plangem de prea mutl zgomot prin casa..durerui de spate..sani..din astea..
acu apropo de modificarile alea..na, zic si eu, nu dati cu parul..dar multe dintre voi ati vrea sa stati 2 ani acasa? eu cred ca indiferent cat iti e de drag copilul..ai nevoie de activitatea ta, caci ma uit la mine de 10 zile numa asta fac...ma rog sa doarma, sa nu mai urle..sa nu-l doara ceva..astept sa se trezeasca sa manance..astept noaptea sa pot dormi si eu(si sunt fericita ca al meu doarme nopaptea)...or, in curand cred ca va deveni obositor.
acum sa vedem cum evolueaza si programul lui. si va zic, mi-e drag de numa copilul...

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

victo, eu vreau sa stau 2 ani acasa. apoi la munca, dar 2 chiar vreau sa stau acasa.

acum apropo de dureri, ma doare f tare in capul pieptului,sub sani, ma arde. nu stiu ce sa mai fac.

Roxana 36+
mami de Luca Teodor

AMR ...... X sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna fetelor,

Mariuca este o adevarata printesa!!!bontos - nimic nou

Flory, Mbontos[/red] - nimic nou???

Vali, linkul pe care l-ai pus ieri, unde ziceai ca asa se mai spulbera cateva mituri - il stiam si eu, foarte bun, multe adevaruri acolo... Sper sa aiba fetele timp sa-l citeasca!

A propos de posibila schimbare cu statul acasa in Romania: sunt si alte tari in UE unde poti sta 2 ani, nu-i adevarat ca RO este singura...
Insa e adevarat ca in majoritatea nu poti ramane decat foarte putin. In Olanda de exemplu numai 3 luni, timp in care capeti foarte putini bani. In Belgia parca la fel... Si noi ne gandisem sa nemutam in Olanda si abia dupa sa vina bb, dar ne-am razgandit, unul din moticele principale fiind finantele.

Adina 33+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Adina {pup]...ce face Jasminuca? Cum a fost la serbare ieri, ai facut pozici?

Despre initiativa de 2 bani a "iubitilor" nostri politicieni nu prea mai vreau sa comentez. E clar ca atata timp cat vom fi condusi de aceiasi oameni din ultimii 17 ani, nu vom avea parte de protectie sociala, de conditii decente de salarizare...mie una mi se face o mare sila si lehamite cand vad comentarii ca acelea ale Romanitzei, care s-a dus la munca dupa o luna: cate dintre voi isi permit o bona de la 1 an al copilului? Ca locuri la crese nu sunt, iar cele particulare sunt scumpe...Ca sa nu mai zic ca bebele are nevoie de mami...
Na, hai ca m-am enervat rau

Valentina 34+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

AMR 26 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor va multumim ptr urari
Nici eu nu stau 2 ani acasa ,max un an si pe urma la munca ca pe noi ne afecteaza cam tare ca luam doar 6 mil si nu procent din salariu.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna, fetelor!! Am trecut doar sa va salut repede, am recuperat tot, am uitat ce voiam sa raspund, dar sper sa ma iertati.
Pussi, iti doresc sa mai rezisti cateva zile... esti asa aproape!!
Domnisoara mea a plans azi intre mese destul de rau, cred ca a papat din 2 in 2 ore sau chiar mai des. Acum a adormit in sfarsit. Dr. vine abia marti sa o vada, pana atunci sunt terminata ca am o mie de intrebari de pus.

Adina, am rezolvat problema cu sanii, mi-au disparut toti nodulii! Multumesc mult de ajutor.

Felicitari noilor mamici, am vazut toate pozele cu bebelasi si sunt super! Daca am timp o sa pun pe mail poze si cu dragalasa mea.

Va doresc tuturor o zi frumoasa in continuare.

Maria - 3 NOV 2007

Mergi la inceput