Mamici de noiembrie- decembrie (116)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ne bucuram din suflet ca esti mai bine. Tine tustele la caldurica cat poti de mult. Ne gandim la tine si ne rugam la Doamne-Doamne

quote:
Originally posted by pussi

fetelor sunt scurta.. suntem tot 3 in 1 ... tensiunea a scazut 110/65 ... asa ca nu voi naste inca... inecr sa raman calma si fara tensiuni ...Tustele sunt bine !

va multumesc frumos si pupici la toata trupa!

PUSSI 34+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 17 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Roxxy 36+Matei
_
AMR 2-3 SAPTAMANI TE ASTEPTAM CU DRAG, PUISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by pussi

fetelor sunt scurta.. suntem tot 3 in 1 ... tensiunea a scazut 110/65 ... asa ca nu voi naste inca... inecr sa raman calma si fara tensiuni ...Tustele sunt bine !

va multumesc frumos si pupici la toata trupa!

PUSSI 34+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 17 ZILE DE STAT IN BURTICA LA MAMI! SI VOM IESI MATURE!!!

DOAMNE AJUTA!

Pussiiii, ce ma bucur ca sunteti bine si ca Tustele vor mai sta la mami in burtica...Doamne-ajuta sa mai stea inca 3 saptamani, sa fie mari! Va pup pe toate 3!

Valentina 34+ Cristina Stefania
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">pozici cu burtici,pisici si pestici

AMR 26 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

bravo PUSSI. F BINE!! sa fiti sanatoase!!

ENI 37+ IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Buna, fetelor!
Mai suntem si noi pe aici, am inceput sa ne mai ridicam din pat, poate nasc si eu ca nu mai pot de toate durerile de mijloc, pelvis si vreau sa -mi tin fata in brate.

AM VAZUT POZICI FRUMOASE FOC...MARIA - DE ANCUTZA E SUPERBA SI PARE ASA GRASUNICA SI MARE..., L-AM MAI VAZUT SI PE GEORGE AL ROXANEI SI MI-A PLACUT TARE CUM DORMEA EL EXACT CA TATI...AVETI TOATE BEBEI FRUMOSI RAU...SA FIE SANATOSI SI VOI ASEMENEA!

MA BUCUR PT PUSSI CA MAI TINE FETELE LA CALDURA! BRAVO, PUSSI, MAI REZISTA UN PICUT!

VA PUP PE TOATE!

Ellis37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Bravo pussi !!!!

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

buna ziua ,am vrut sa felicitit noile mamici din ultima perioada,ca sincer tare greu imi e sa tin pasul cu voi,dar ma uit de fiecare data cu curiozitate sa vad cine a mai nascut..,am vazut-o si pe Maria..,e o scumpica de fetita...,adevarul e ca toti bebelusii sunt niste bombonele,imi sunt tare dragi..1
Noi ne-am trezit pe la 12 ,dupa o noapte de dureri de burtica...,firar sa fie cu colicii astia...,saraca a adormit cu sticluta de apa calda pe burtica ,doar asa sa mai linistit!!
Acum vreau sa profit un pic de soarele de afara chiar daca e rece..,vreau sa ies un pic in parc cu Angelina..,o sa ne faca bine la amandoua plimbarea...abia astept..!
Mai incolo am sa va mai trimit si eu cateva poze recente..! Aseara ma vizitat o prietena care are doua fetite gemene de aproape un an deja...,sunt frumusele foc...,cica ea nu a avut probleme la nici una cu colicii,Doamne ce noroc pe capul ei...,ca sincer eu ma uit la mine cu un copil cat de greu iti e cand o doare si plange,dar cu doi?!
In rest suntem foarte bine...,fara probleme sau incidente ne-placute,chiar ma bucur din plin de aceasta perioada frumoasa din viata fiecarei femei!!
Fetelor eu abia astept sa vina primavara sa iesim impreuna prin parc cu bebelusii...,ca data trecuta la Tratoria...,dar de data asta vor constientiza si copii !
Va pup dulce,bafta in continuare la nascut si la schimbat pampersi..!!!

Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxi spune:

Buna, a nascut cineva de curand la Elias? Urmeaza sa nasc acolo dupa 26 noiembrie si eram curioasa care mai e situatia acolo :)
Multumesc si sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Erika, ne bucuram sa auzim vesti de la tine. O pup pe Angi pe burtica ca sa nu o mai doara . O s atreaca si perioada cu acesti colici urati si o sa fie tare bine.

quote:
Originally posted by loub_erika

buna ziua ,am vrut sa felicitit noile mamici din ultima perioada,ca sincer tare greu imi e sa tin pasul cu voi,dar ma uit de fiecare data cu curiozitate sa vad cine a mai nascut..,am vazut-o si pe Maria..,e o scumpica de fetita...,adevarul e ca toti bebelusii sunt niste bombonele,imi sunt tare dragi..1
Noi ne-am trezit pe la 12 ,dupa o noapte de dureri de burtica...,firar sa fie cu colicii astia...,saraca a adormit cu sticluta de apa calda pe burtica ,doar asa sa mai linistit!!
Acum vreau sa profit un pic de soarele de afara chiar daca e rece..,vreau sa ies un pic in parc cu Angelina..,o sa ne faca bine la amandoua plimbarea...abia astept..!
Mai incolo am sa va mai trimit si eu cateva poze recente..! Aseara ma vizitat o prietena care are doua fetite gemene de aproape un an deja...,sunt frumusele foc...,cica ea nu a avut probleme la nici una cu colicii,Doamne ce noroc pe capul ei...,ca sincer eu ma uit la mine cu un copil cat de greu iti e cand o doare si plange,dar cu doi?!
In rest suntem foarte bine...,fara probleme sau incidente ne-placute,chiar ma bucur din plin de aceasta perioada frumoasa din viata fiecarei femei!!
Fetelor eu abia astept sa vina primavara sa iesim impreuna prin parc cu bebelusii...,ca data trecuta la Tratoria...,dar de data asta vor constientiza si copii !
Va pup dulce,bafta in continuare la nascut si la schimbat pampersi..!!!

Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Roxxy 36+Matei
_

Mergi la inceput

Eu de vreo 2 zile sunt f agitata. Simt ca nu-mi gasesc locul. Sper sa nu fie vreun semn de ceva . Mai devreme am avut si bufeuri f nasoale: simteam ca ies flacari din mine si am transpirat instantaneu. Nici piticul nu mai e activ ca altadata. Misca zilnic, insa mai rarut. Cred ca vrea si el afara .

Roxxy 36+Matei
_

Mergi la inceput

Ellis, si eu am probleme cu durerile de mijloc, pelvis, dar doar noaptea. Nu reusesc sa ma odihnesc cum trebuie. Sincer, eu as vrea sa nasc pe la 38 de saptamani.

quote:
Originally posted by ellis

Buna, fetelor!
Mai suntem si noi pe aici, am inceput sa ne mai ridicam din pat, poate nasc si eu ca nu mai pot de toate durerile de mijloc, pelvis si vreau sa -mi tin fata in brate.

AM VAZUT POZICI FRUMOASE FOC...MARIA - DE ANCUTZA E SUPERBA SI PARE ASA GRASUNICA SI MARE..., L-AM MAI VAZUT SI PE GEORGE AL ROXANEI SI MI-A PLACUT TARE CUM DORMEA EL EXACT CA TATI...AVETI TOATE BEBEI FRUMOSI RAU...SA FIE SANATOSI SI VOI ASEMENEA!

MA BUCUR PT PUSSI CA MAI TINE FETELE LA CALDURA! BRAVO, PUSSI, MAI REZISTA UN PICUT!

VA PUP PE TOATE!

Ellis37+

Roxxy 36+Matei
_

Mergi la inceput