Mamici de martie - aprilie 2008 ( 39 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

raluca maica, tu erai???

ia zi si mie la ce dr mergi si daca te-ai hotarat unde nasti si cu cine.
pupici!

_
19+

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Da Rox, eu sunt din Galati. Eu merg la d-na dr Statescu la cabinetul dansei, si sunt extraordinar de incantata.Are si ecograf la cabinet si o consultatie cu tot cu eco face 70 de lei, ceea ce nu mi se pare mult deloc, pe langa ce preturi aud la fetele de la Bucuresti, iar tot personalul de acolo este foarte amabil,si nu iti trebuie programare
Iar de nascut o sa nasc la judetean si sper ca tot cu dansa voi naste, inca nu am deschis subiectul asta de pe acum pt ca mai am timp, si stiu de la foarte multe cunostinte de ale mele ca vine la nasteri indiferent de ora daca este in oras

21+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Salut,
La multi ani MIhaelele , Gabrielele, si la cei de acasa

Simonetta , si acu am gura deschisa de cind am citit vestea(ar trebui sa o inchid ca deja mi s-au uscat caile de respirat), Dar iti urez tot binele din lume si multa fericire, si un sfat"NU TE MAI INTOARCE IN TARA ASTA DECAT SA_TI VEZi PRIETENII SI RUDELE", cat despre burtik, este sexy , la locul ei si nu e e chiar palat cum spun fetele este casa poporului(marfa). Te pup si te felicit , dar iti doresc si sa te aibe domnul in paza pe tine , pe cei doi barbatzei , si pe sotul tau.Numai ginduri bune ...pupici

Fata verde cu parul padure , fata verde....mmmmmm, nu te mai prosti si pune poze cu burtika, cum altfel sa te recunastem la intalnirea de pe 8 .12????, ca nu-ti mai cint a, si la mine aplouat aseatra, tot in Buc . sac. Sa stii ca impart cu tine supararea despre kilele lu sotu ( decind sunt cu portbagaj dupa mine al meu s-a ingrasat si el 10 kile, si noi suntem in aceaasi situatie)

Diana , da bine ca ai aparut tare ingrilorata mai eram, sa-ti traisca baietzelul , bine ai venit in club.

RalucaSmp felicitari pt intrarea in clubul mamicilor de baietzi, ine ai venit, frumos numele , chiar si sotzului ia placut

Ariel , sa-ti traiasca rusinosul!imi aduce aminte de intalnirea mea cu dr de ieri.....

Vio , esti tare momoasa,

Bitza ,LAmulti ani si pentru mama si surora ta( cum ar spune un copil)

MIhutz , da n-ai voie mama sa fii azi de ziua ta asa, ia , pai cumramane cu mamica zvapaiata....?

[b]ROx
vizionat pzel , placut la mine, esti cool

Ma alatur si ieu pt galerie alaturi de ZOZE si de restul randunelelor care facura galerie pt colorate.

si va pup pe toate

Giani 23+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Mi-am facut si eu 2 poze la burtica cu camera web, asa ca nu au iesit prea performante, daca vreti sa le vedeti sunt aici

21+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

au iesit super pozele, raluca...

ce burtica ai acolo tu...sa-ti traiasca!
pupici!

_
19+

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

RalucaS, ce frumoasa burtica! Sa-ti traiasca!

Olgutz, maine am doar control, nimic interesant . As vrea sa-mi mai vad fetita dar acum doctorita vrea sa ma vada pe masa . Asta e!

Zoze, somnic bun! Sa visezi frumos.

Offf, uite ca iar a inceput sa ploua in Bucuresti. La tine cum e Sovi?

CLAU 23 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

UAUUUU!! Ce burtica frumoasa ai Raluca!!!Super!!

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol15+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Giani merci pentru urari!!!

IRINA
+17
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

La multi ani Mihutza, Maia, Laly (care e Gabriela, nu Mihaela)si tuturor celorlalti sarbatoriti!
, ce burtici mari aveti, mi s-a pus pata rau de aseara ca a mea e prea mica, acum m-am mai linistit uitandu-ma la pozele lui Rox care e cu o sapt mai mare ca mine si parca-parca diferenta nu e uriasa...
Meeeey, nu mai faceti misto de fata verde ca nu stie de , voi n-ati vazut de cate ori in zone diferite din Buc ploua sau nu? (ma rog, culmea e ca eu sunt in aceeasi zona cu Sovi si...la mine a plouat)
Rox, depinde la ce ora mergi la Fortis; nu mi-e chiar in drum, dar daca vii la o ora "posibila", fug eu sa te vad
Ariel, nota 10 gugulufului discret!
Pana acum statistica corpului gaben nu indica nimic relevant, continuati sa marturisiti sa vedem de ce parte se inclina balanta.

naty 18+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Iar despre miscat: Kitzy, sigur e bebe. Eu am simtit ceva vag inca din sapt 10! toata lumea a ras de mine, mai putin ginecoloaga si cateva dintre voi, cele cu copii. A fost o pauza de cateva sapt, apoi treaba a devenit evidenta in sapt 17 si de atunci misca zilnic, chiar daca usor si nu f des. La inceput doar pe partea dreapta, unde sunt piciorusele, acum pe ambele parti.

naty 18+ cu (Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput