Mamici de martie - aprilie 2008 ( 39 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Corp galben pe stanga,rezultat: BAIAT! Se adevereste,ca si la prima sarcina a fost tot pe stanga si tot baietel a fost!Asa ca,la mine a dat de doua ori rezultat corect!

Eu pe bebelus l-am simtit prima oara la 16 saptamani,iar la prima sarcina pe la 18,eram mai "nesimtita" atunci!

Dragelor,ce mult mi-ar placea si mie sa vin si eu la Intalnire,dar nu pot,caci e ziua nepotelului meu si tb sa fiu pe acasa la sora-mea sa o ajut cu treburile...imi pare asa de rau!!!

Nicoleta,brasoveanca mea, iti tin galerie ptr colorarea caruciorului! Sa dea Doamne-Doamne sa fie fetita!

Simo,mamica lui David , 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

stiu ca acel corp galben n-are legatura cu miscatul..
dar ca veni vorba de partea stanga, partea dreapta, mi-am adus aminte ca voiam sa va zic asta cu miscatul... pupici!

eu l-am simtit prima data cam la 17 sapt. vad ca multe dintre voi l-ati simtit mai devreme.

_
19+

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Mare intalnire-Sambata-8 Decembrie!!Se reuneste stolul guralivelor de Martie-Aprilie 2008,cu ocazia Salonului Baby Expo!!
Reprezentantele noastre galagioase sunt:
-Olgutza
-Sovi
-Clabuc
-Kya
-Roxana
-Naty
-Mami_papatot
-Zozela
-cami33
-Mary_lou
-Bitza

Locatii propuse:
1.Restaurantul Davvero(fix intersectia Tineretului cu Vacaresti)??!(Naty)
2.Daimon-langa Sala Polivalenta(chiar vis-a-vis)??!(Laly)

Ore propuse:
-13.00(Naty,Olgutza)

Cine mai doreeeste,cine mai pooofteeesteee..e incurajat sa striiigee!!
Asteptam in continuare propuneri pentru ora si locul intalnirii!

Mergi la inceput

n-are nimeni dintre bucurestence drum pe la Cabinetul Fortis al lui Iosup vineri pe 16 noiembrie??? intreb si eu asa ...

ca eu atunci pot veni in bucuresti...

ce bine de voi care sunteti acolo aproape una de alta!

eu stau aici singurica...
parca mai era o fata din galati...mai e pe aici?

_
19+

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Tare mult mi-as dori sa vin si eu la intalnire, mai ales ca n-am fost niciodata la BABY EXPO.Poate il conving pe randunoi...Acolo se gasesc si haine de gravide?Sau numai de bebei?

BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2

Nicol15+ si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Fetelor eu ma bag putin in pat pt.ca simt ca mi se inchid ochii!
Ella te asteptam cu coloratul!!
Incep si pentru Roxdox(pt.maine) si pentru Nicoleta(poimaine)!
Haideti fetelor cu coloraaateeeleee!!!

Ela.. in 20 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

ela..eu vinerea viitoare, pe 16 noiembrie ma duc la 4D.

_
19+

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Rox!Iertareee..Citisem eu acum cateva zile ca mergi Vineri la eco-si ma gandeam ca este vb. de Vinerea asta!..Dar nu-i bai..iti fac galerie de pe acum!!Hai Rooox!!

Ela.. in 20 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

saru'mana!

_
19+

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Si eu am avut corpul galben pe stanga si am sa am

kya - la mine pe TT sunt trecute valorile normale, dar doctorita mi-a zis ca sunt putin eronate, si avea dreptate, si uite si un site unde gasesti niste valori
www.americanpregnancy.org/duringpregnancy/hcglevels.html br / " target="_blank">americanpregnancy, si cand vii cu TT o sa iti spun si valorile de pe analizele mele
Maria - eu zic ca sunt normale...organismul face loc la burtica
Ela - ca tare imi mai esti draga si nu ne-ai mai zis ce mai face prietena ta si sotul ei "accidentat"
kitzy - si eu l-am simtit pe bb tot la 16s, si la inceput nu il simteam in fiecare zi, dar dupa 20s il simt zilnic de foarte multe ori si tare ma mai bucur, iar taicasu imi zice ca e deja boxer si isi face antrenamentul
sovi - sarcaul tau randunoi cred ca sufera de Sindromul Couvade ( da un search pe Google si gasesti o multime de detalii), de care cred ca sufera si a meu, ca mananca de sparge, dar nu imi fac griji ca are noroc de o constitutie atletica
pidana - si eu am momente cand mi se suie hormonii astia toti la cap, si fac urat tare de tot, nici nu vreau sa ma mai gandesc dar de abia astept sa scap de ei
Mary-Lou - si eu vreau sa imi dau comoara la dans
sportiv, pt ca i se formeaza o tinuta a corpului si un mers impecabil
irina - inseamna ca se lasa cu chef mare la tine azi
- apoi eu stiu ca ecografia este necesara ca sa stabileasca doctorul varsta exacta a sarcinii, dar la mine nu a fost necesar pt ca pe mine m-a trimis doctorita exact intr-o anumita zi, si stiam exact cat are sarcina mea atunci, daca gresesc sa ma corecteze cineva
rox_dox - corpul galben = cu ce ovul ai ovulat cu cel din partea dreapta sau cel din stanga
-stig si eu prezent ca fiind fata din galati
nicol_conte - stii tu , fiecare sarcina difera, fiecare cu simptomele ei, randunica si imi pare rau ca mai experimentezi greturi, dar speram sa treaca cat de curand
cory - te asteptam cu vesti bune
simonette - sa nu iti spun ca asta noapte am visat numai ca m-am mutat la Bruxelles, si imi parea asa de rau ca nu mai pot merge la control la doctorita mea...iar sotu meu se dusese sa munceasca la constructia unei autostrazi de acolo , iar eu ma plimbam prin oras si nu gaseam nici un om pe strada...

21+ Lucas

Mergi la inceput