Mamici de martie - aprilie 2008 ( 39 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

si am semnat si petitia...desi mie imi convin cele 8 milioane

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 23+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Maria ti-am trimis PM!!
Olgutza-Cory a facut deja amnio-dar nu stiu cand o sa aiba rezultatul..Nu-mi fac griji-pt.ca sunt sigura ca este totul bine!De altfel..ne-a spus ca este f.ocupata zilele astea-parca avea de facut si o calatorie..

Ela.. in 20 sapt. cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Ela imi arata ca am un mesaj nou, dar cand intru imi zice ca nu am mesaje in inbox...nu inteleg...

Mergi la inceput

Maria nu stiu de ce patesti asta..Hai ca-ti mai trimit vreo 2-3 sa vedem daca merge..Fii pe faza!

Ela.. in 20 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

acum imi arata 3, dar tot asa imi zice ca nu am mesaje in inbox! tre sa plec la scoala...vb. cand revin.

Mergi la inceput

Nu stiu-Maria-ce se intampla!!Apesi pe Mesaje private si apoi pe Inbox si-ti spune ca nu ai mesaje??Ciuuudat!!

Ela.. in 20 sapt. cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

LA MULTI ANI!MIHAELE,GABRIELE si BEBELUSI din burticute care vor purta aceste nume!Sa va dea Dumnezeu numai bucurii si impliniri!Sa aveti parte de o zi superba!

Simo,mamica lui David, 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Olgutzika

16 cu posibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Buna dimineatza!
LA MULTI ANI ! Sa traiti cu numele cei/cele care va serbati astazi!

Nu mai reusesc sa va citesc in totalitate de cateva zile. Am mult de lucru la serviciu si cu mutarea asta m-a dat peste cap. Inca nu mi-am luat pcul si trebuie sa fac iarasi contract pt net, asa ca mai dureaza.
Oricum sunt f obosita, imi vine sa dorm cu capul pe birou azi. Am trecut printr-o depresie de zile mari, nu credeam ca pot fi atat de nervoasa, o fi fost luna plina sau alta faza a lunii, ori nu stiu ce am avut, am noroc ca al meu intelege si "nu sufla in fata mea".

Am si eu o intrebare. Oare se mai poate sa fac acum testul papanicolau? nu radeti, stiu ca se preleveaza mostra din col si colul e inchis dar ... Doamne, daca macar memoria (si gandirea) nu m-ar lasa ce bine ar fi!

Sovi parca tu spuneai ca mananca randunoiul tau mult. si al meu a facut o burta de zici ca naste maine si gemeni.

Va pup. Ma pune sefa la lucru, nu mai pot sta!

Dana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary-lou123 spune:

Buna dimineata randunici harnicutze,

Mama, ce ati mai sporovait de ieri pana azi.

Eu ieri am rezistat eroic 10 (zece) ore la birou si pe deasupra aseara dupa ce am terminat, am iesit cu copii mei (adik sulbalternii, cum s-ar spune, da le zic copii ca toti au cam 20-22 ani, si ii iubesc tare mult) biliard si dupa aia sa papam, asa k m-am culcat la 4 dimineata.

In fine, am facut ochisori, si m-am trezit cu o veste buna, ca m-a sunat unul din debitorii nostri f restantzi si mi-au promis ca in maxim 2 saptamani se achita de toate datoriile. Asa k numai bine, o sa dau iama ca nebuna prin magazine sa cumpar tone de lucrusoare roz pentru printesa mea.

VIN SI EU, VIN SI EU la intalnire!
Puneti-ma pe listuta, ca e foarte aproape de mine si sala polivalenta si locatiile propuse, asa k nu am de gand sa lipsesc.

PLEASE, da-ti mi mie pe PM parola de la adresa de mail comuna, sa imi pun si eu datele de contact acolo.

LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor de astazi.
Tre sa astept sa se faca o ora decenta pe coasta de est a americii de nord, sa il sun si eu pe tata, care, culmea, azi isi sarabtoreste ziua de nastere!!!

In rest, m-am mai linistit cu greutatea bebelinei, k o simt eu pe ea pe acolo cum imi da suturi si asa de linisititor este sa o simt activa. Cateodata ma ingrijorez daca trece jumate de zi si nu simt nimc, si cred ca ea o simte pe mami si incepe sa joace acolo rugby, ceva, sau mai degraba cha-cha . Am de gand sa o dus de micuta la dans sportiv, k si mie mi-a placut foarte mult, da din pacate nu am facut de performanta, cum mi-as fi dorit. Sper sa ii placa si ei, da daca seamana cu mine sigur o sa fie mare petrecareatza, spre disperarea randunoiului, care deja cauta pusca sa stea la gard sa alunge pretendentii .

Sovi mama, lasa randuoniul sa se duca la ski, ca acolo slabeste daca sta pe partie toata ziua. Ai putea sa tragi si tu o fugam, macar o zi doua, sa iei o gura de aer proaspat de munte!

Roxana-Claudia
, cum sa fii grasa patologic la nici 70 de kg???? Eu ce sa mai zic ca mai am putin si fac 90????
In fiecare zi il terorizez pe randunoi ca m-am facut o balena cu bube pe fata , si el imi zice "lasa draga ca n-ai sa mori, este temporar". Si mi s-au umflat si degetele, de nu mai pot sa scot inelul decat cu sapun.. etc.
La intalnire, daca vedeti o chestie rostogolindu-se catre voi, sa stiti ca eu sunt!!! Mi-e groaza ce o sa imi faca doctorasu' cand ma duc luni la el.

In fine, ma bucur ca vad o geana de soare si parca e un picut mai cald, ca azi sunt libera si am de gand sa tropai un pic prin oras, sa imi fac de cap cu cardul randunoiului, ca ieri a luat salariul .

Hai ca imi termin cafeluta si poate va mai scriu ceva mai incolo.

Pup la voi toate si la burtici.

Mary-Lou

Munca te fereste de 3 rele: plictisela, lene si saracie!
23+ Creste Printesa lu' mama!!!

Mergi la inceput