LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (107)
Raspunsuri - Pagina 21
Laura13 spune:
asiza suna doctorul, daca nu e bine du-te din nou la spital din ce povestea donia nu e de joaca. multa sanatate! sa ne tii la curent
tuturor sarbatoritilor!
sunt tare tare in butoi, dani e rau de tot cu burtica, plange, nu papa, maine mergem la doctorita si la analize, coprocultura si copro nu mai stiu ce. problema e ca nu mai avem voie lapte, el nu adoarme fara, i-am dat 60ml de lapte HA. spuneti-mi, va rog, ca macar 200-300ml pe zi am voie. chiar daca nu am voie, spuneti-mi. va rog. ce ma fac la noapte?
va pup, poate mai imi revin si vin si eu la party
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
e vreo problema daca ii fac laptele cu ceai de menta in loc de apa?
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
bamboletta spune:
Laura-nu stiu ce sa zic,incearca cu laptic Humana HN e special pt diaree,multi
A_deju-multumim pt albume
cred ca ar sta mai bine albumele desupra listei sub albumele cu poze fulguleti_mamici_tatici asa ca idee
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
anateo2004 spune:
lauraai voi lapte fara lactoza HN,cred ca poti cu ceai,eu stiu ca se face cu mucilagiu de orez ca sa lege mai bine.vezi ca HA e lapte hipoalergic,pr burtici deranjate e HN.pupici.dureaza mult pana se lega scaunele si dupa ce se intampla minunea regimul trebuie continuat o periada,cu reintroducerea alimentelor treptata.ultima etapa fiind introducerea laptelui cu lactoza.
asiza m-as duce la spital.
seba e super marait,chiar crizat as zice si baleste rau de tot.aproape ca poti stoarce bluzele
a_deju spune:
laura, nu cred sa fie vreo problema, dra muuult mai buna este apa de la orezul fiert...
asiza... fuguta la spital!!! sanatate!!!!!!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
bamboletta spune:
Asiza-multa sanatate lui Denis,eu as merge la spital
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Laura13 spune:
noi folosim nan. deci nu ha ci hn. ok, ma duc sa cumpar.
a deju zeama aia mi se pare prea gretoasa sa o dau copilului.
i-am facut lapte cu ceai de menta nu a baut, a adormit fara. ma bucur. dar la noapte???
fug la farmacie
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
bamboletta spune:
incerc sa deschid cap nou sper sa ma lase Antonia
Aniversare 1 An
luna 12
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Laura13
sunt tare tare in butoi, dani e rau de tot cu burtica, plange, nu papa, maine mergem la doctorita si la analize, coprocultura si copro nu mai stiu ce. problema e ca nu mai avem voie lapte, el nu adoarme fara, i-am dat 60ml de lapte HA. spuneti-mi, va rog, ca macar 200-300ml pe zi am voie. chiar daca nu am voie, spuneti-mi. va rog. ce ma fac la noapte?
Da-i lapte fara lactoza cat vrei...
stii ce-i dadeam eu la Dani inainte de a cumpara lapte fara lactoza?
apa cu cereale! Adica: in 150 ml apa calduta dizolvam 3-4 masuri de cereale simple de orez... ce era sa fac? slabea copilul meu vazand cu okii...
Asiza dute la medic mai bine...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.