LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (107)
Raspunsuri - Pagina 20
flore26 spune:
DAYANARA eu as vrea (si nu prea ) sa o intarc la 1 an, si ma gandesc sa/i dau lapte ZUZU
DIANARUS raspund cu placere la orice intrebare sau nelamurire, pe PM, telefon fix, sau mobil , cum doresti. Cat despre faptul ca tu nu stii programa, asta e greseala educatoarelor...la inceput de an, semestru,...., trebuie facuta sedinta cu parintii, in cadrul careia trebuie speficate orarul grupei, activitatile pe care o sa le desfasoare copilul, si citita programa pentru fiecare activitate in parte, tocmai pentru a sti si parintele cat sa ceara copilului. La sfarsitul zilei trebuie afisata, in afara salii de clasa, o lista cu orarul zilei, temele, pe activitati ( ed. limbajului: poezia..., act.matematica: formele geometrice....)astfel parintele poate repeta acasa cele invatate la gradinita.FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
lizzy spune:
donia, era dovlecel, cum bine a intuit asiza. ma ajuta la supa lui marc :-) si pe bune ca l-a curatat aproape ok. deci nu are talent la desen dar ii place la bucatarie :-)
si merci de ideea cu fiertul. eu nu pot manca chiftele desi mi-e pofta. pur si simplu fac indigestie - de fiecare data - de la carnea tocata si prajita.
si da, nu prea pun poze. eu le fac cu telefonul, mereu, si poze si filmulete, de-asta nu sunt de f.buna calitate. camera foto si cea video se prafuiesc pe raft...
si daca tot am improspatat azi contul nostru de gmail cu poze... am mai pus si niste filmulete. pe role si cu mergatorul
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
dayanara spune:
da si eu am sa trec pe ceva numarul 3 sau nestle junior, nu cred ca laptele de vaca i.ar face rau dar nr3 sigur ii face mai bine cred
dbunny , cam greu ajung in carrefour, dar cum ma duc pt cadou am sa iau, merci
ivan si dayanara
desiree spune:
quote:
Originally posted by acs
Desiree, foarte interesant ce ai scris (chiar daca greu descifrabil ;) ), mai ales partea cu gandirea relativ nesociabila. Asa pot sa o inteleg mai bine pe Ioana si sa stiu cum sa reactionez cu ea :). Multumesc!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
editai
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
Donia spune:
quote:
Originally posted by asiza
...dar nu inainte de: Doniaaaaaa, treci la aparat, lasa forumu'.......ieri ti-ai facut exercitiile?
Sa traiti, am facut, am facut, fac zilnic si sunt tot mai daramata! Dar se apre ca s-a dus 1 kil!
Si dumniavoastra? cand va apucati? Data limita, hai, macar atat!
dianarus, sa stii ca Roxana n-a spus niciodata poezii. Cantece, da, cu duiumul, dar la poezii n-am convins-o niciodata. De altfel aici nici nu-i invata poezii la gradi, numai cantece.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
[si merci de ideea cu fiertul. eu nu pot manca chiftele desi mi-e pofta. pur si simplu fac indigestie - de fiecare data - de la carnea tocata si prajita.
Cica sunt indigeste nu din cauza tocaturii, ci din cauza prajelii. Ca faina aia prin care se tavalesc chiftelele plus o temperatura scazuta a uleiului duce la absorbirea uleiului in cantit. mai mare, ceea ce le face indigeste.
Dar asta se poate repara punand la prajit in ulei foarte incins si fara faina, ca in felul asta, de la temperatura ridicata, albumina din carne si ou se intareste rapid si actioneaza ca o pojghita prin care nu mai trece ulei.
Dar si mai bine e cu fierberea.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
Originally posted by dianarus78
[si merci de ideea cu fiertul. eu nu pot manca chiftele desi mi-e pofta. pur si simplu fac indigestie - de fiecare data - de la carnea tocata si prajita.
Cica sunt indigeste nu din cauza tocaturii, ci din cauza prajelii. Ca faina aia prin care se tavalesc chiftelele plus o temperatura scazuta a uleiului duce la absorbirea uleiului in cantit. mai mare, ceea ce le face indigeste.
Dar asta se poate repara punand la prajit in ulei foarte incins si fara faina, ca in felul asta, de la temperatura ridicata, albumina din carne si ou se intareste rapid si actioneaza ca o pojghita prin care nu mai trece ulei.
Dar si mai bine e cu fierberea.
Eu fac indigestie din cauza usturoiului fript...ca mama faina nu punea niciodata...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
asiza spune:
Urgent: Denis nu poate respira...nu stiu daca e de la laringita. Are si secretii nazale, dar NU sunt muci curgatori. Nu poate respira pe nas, in gat are secretii si plange intruna. nu vrea nici sa manance...e nervos. ce fac? Ma duc iar la spital????
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Donia spune:
asiza, eu m-as duce. Nu prea ai ce sa faci acasa.
Edit: ai incercat in aer rece in balcon? daca nu, umple cada cu apa fierbinte sa faci abur in baie si incearca si asta. daca nu, la spital.
chinico spune:
quote:
Originally posted by asiza
Urgent: Denis nu poate respira...nu stiu daca e de la laringita. Are si secretii nazale, dar NU sunt muci curgatori. Nu poate respira pe nas, in gat are secretii si plange intruna. nu vrea nici sa manance...e nervos. ce fac? Ma duc iar la spital????
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
eu as suna rapid pediatrul. daca nu raspunde m-as duce la spital.urgent.
va tin pumnii sa fie bine.