LMA! Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (107)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Desiree, foarte interesant ce ai scris (chiar daca greu descifrabil ;) ), mai ales partea cu gandirea relativ nesociabila. Asa pot sa o inteleg mai bine pe Ioana si sa stiu cum sa reactionez cu ea :). Multumesc!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Yagmur, tot pe fuga, tot pe fuga, macar la un pahar te opresti? Sau la o cafea cu coniac? Doua vorbe despre Luca, te rog, si inca doua despre tine!

mamaana, sa-ti traiasca si tie Mihaiul, multa sanatate, fericire si putere!

Ruxandra, vezi cum ma smiorcai? Ai scris tare frumos Ce perioada cu peripetii a fost pentru voi, si tot felul de griji!
Te pup tare!

danutz, imi place Roma la nebunie!!! Nu am mai vazut nimic nou, ca mi-am scos canalul pe care era, dar astept DVD-urile. La voi pe unde e?

dianarus, in engleza ii spune hazel, e ca la Cristi si Roxana. In romaneste nu poti sa spui decat caprui... pare mai saraca limba...
Vai ce faini sunt baietii! De mult n-ai mai pus poze. Ce-au dom'le toti copiii astia cu papucii? Si Ianis curata castravetele... ptiu, sa nu-i deochi!

leyla, sa nu va faceti prieteni cu mucii, ca n-o sa stea prea mult, da?

flore, oricum mi se pare ca lucrul in grup e o chestie foarte buna, si ca metoda de predare la adulti e foarte pretuita.
Aha, acum am citit de educ. pentru societ. Buna treaba.

Dbunny, hai mai ca mie imi place, lasa scuzoaiele, chiar suna fain cu preocup... si ce mai vrei tu, mai baga, ca tot culturalizare se cheama.
"Pai spune dom'le unde se petrec accidentele, si ma mut mai departe"

desiree, pare foarte interesant ce ai scris, dar e greu de citit. Trebuie reparat.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

DESIREE

A_DEJU mii de multumiri! Eu idei din/astea pentru albume nu prea am in dotare , dar sunt de caord si/mi place aproape orice...
Bag mare si tare acum, ca in vreo jumatate de ora plec la Bocsa ...dar nu scapati de mine, dupa baita si tzitzi, o sa fiu pe baricade...

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

a_deju in curand vei fii bombardata... cu sarmale

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by flore26

Exista la gradinita activ. EDUCATIE PENTRU SOCIETATE, in cadrul careia se invata: cum ne spalam, cum ne comportam in diferite situatii, cum ne comportam cu oamenii in varsta, cu animalele, cu fratii, surorile....Asta e singura activitate care nu e matematica sau pictura, sau dezvoltarea limbajului...

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 11
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

flore, desi nu e chiar on-topic pt multe mamici de aici, sa sti ca citesc si eu cu interes ce spui de gradi. uite, eu nu stiu cum sa fac sa intaresc/exersez acasa ceea ce invata la gradi. nici macar nu am stiut cum sa le intreb pe educatoare care este programa, ce invata el de fapt acolo in fiecare zi. as vrea sa repet si acasa o parte din activitatile de la gradi. de ex. picteaza/deseneaza ca unul de 1 an. pur si simplu e anti-talent. nu-i plac poeziile, sau cel putin acasa nu vrea sa le zica. bine ca abia merge din an in pasti la gradi si are doar 3 ani dar vreau sa particip activ, an de an, la toate 'achizitiile' lui, la tot ce invata la gradi.
merci de orice sfaturi, eventual pe pm, sa nu supralicitam aci la fulgi :-)

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

voi la 1 an treceti la lapte de vaca? sau mai tarziu?

dbunny tu ce lapte ii vei da?

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ruxandra ...emotionant!
Dianarus, "verzio-caprui"...Ianis curata dovlecel???!!! Ce tare!!!! Manca-l-ar mama pe el de harnicut!!! Ai doi baieti frumosi foc...si cate a mai patimit si micutul tau! Of of of...Va pup cu drag
Leyla, rabdare, ca mucii trec mai greu! Aveti grija de voi!
Danutz,
Auzi la Dbunny...cica "zi-mi ca ma mut mai departe" ...ha ha haaaaaaaa....
Flore, mai zi mai zi ca-i fain si interesant!

Va pup...ma duc sa bag o tigara cat doarme Denis...

...dar nu inainte de: Doniaaaaaa, treci la aparat, lasa forumu'.......ieri ti-ai facut exercitiile?

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Dani la cresa invata urmatoarele:
Cantecele pt copii, in unele tre sa bata din palme, in altele sa-si atinga nasucu, in altele sa faca miscari cu mana ca si Head -shoulders, knee...
Au o carte uriasa cu animale, ii invata ca, cainele face hau hau, pici face miau, si vaca mu.
Ah, si le arata deja culori..am vazut ceva cu soarele-i galben, norisoru-i albastru, etc etc...
Acu eu singurul lucru ce-l pun in practica cu el sunt cantecelele cu palmele si restul gradinii zoo...
Eu consider ca-i cam mic pt culori si alte cele, si recunosc ca inca nu ma stresez...

An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by dayanara

ivan si dayanara

mda... buna intrebare. mai ales in ceea ce priveste motanul :)) care probabil va schimb tipul de suc de fructe :)) serios vorbind, nu, nu trec pe lapte de vaca, cel putin nu in varianta pus in biberon si bagat in bot... probabil ca voi incepe sa folosesc la o budinca, la fidea cu lapte..nu stiu inca. insa nu de baut, o sa aiba timp mai incolo, daca l-o vrea... voi folosi laptele junior de la nestle, e fff bun la gust :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dayanara

Inca nu-l bag pe lapte de vaca, il mai tin pana pe la vreo 18 luni. Am sa trec pe Puleva 3, sau pe Hero 3. Acum suntem pe Hero Prebiotico(cutie verde- se vinde doar in carrefour) si ne mere bine...
A-pro-pos Am incercat scutecele marca Carrefour si-mi plac mult. Dayanara sunt in oferta 3x2. Adica cu 15 euro am luat 3 pungi cu 50 bucati fiecare...eu zic ca-i foarte bine...150 scutece

Mergi la inceput