MAMICI DE ITALIA (13)
Raspunsuri - Pagina 7
slimatei spune:
neata! si-o
feliciari petro sa-ti traiasca bebelina sa fiti sanatoase si fericite!
Stefania X 235+...amr..max-5sapt...
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
cristina85ss spune:
Buna diminetata fetelor
Ieri am fost plecata la rude '' fuori roma'' si nu cred ca aveau semnal telefoanele..poate din cauza asta Petronela nu a reusit sa ma anunte ca a nascut...offf imi pare rau
Felicitari Petronela,si bun venit printeei tale Silvia !!! Va asteptam acasa !!
In rest noi suntem bine,Giulia creste bine eu tot ma chinui sa slabesc..etc.Acum suntem mai ocupate ptr ca merg la scoala in fiecare seara,in timpul zilei ma ocup cu invatatul,curatenia,gatitul,Giulia si mai e si sotul..
Vroiam sa va intreb,voi la cat timp dupa nastere a-ti .. Eu vineri am vizita la ginecolog sa vad ce-mi spune
Cristina + GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
dana7mi spune:
Buna dimineata si o saptamana buna va doresc!
Felicit proaspata mamica Petronela! Bine ai venit Silvia!
mammii, cum este viata in Ro? nu iti este dor de it ? Pupici micutului crestin Alex.
noi am cam tras chiulul, ba ocupata cum munca, acasa nu mai vorbesc ... Ale imi ocupa mai tot timpul. In rest ne "luptam" cu dintisorii. Noaptea trecuta rau a mai dormit, il dureau gingiile.
salutam toate mamicutele si puiutii lor.
cristina85ss spune:
Fetelor am vorbit cu Petronela si este bine. Mi-a spus ca are ceva probleme cu alaptarea ( o sa va povesteasca ea mai multe cand se intoarce acasa) insa fetita ei este bine,are deja pofta de mancare . A avut un travaliu de 12 ore si in ultima ora a fost putin mai greu deoarece au redus doza de epidurala,insa acum este bine. A trebuit sa incheiem conversatia ptr tocmai intrase medicul la control
Cristina + GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
Ginger00 spune:
quote:
Originally posted by katiapam
[
Ginger-cum e cu ciorba? ti-a facut?
Mi-a facut...foarte buna!
...abia astept sa particip si eu la discutii gen: kk,papa,alaptare etc. ca deja numar zilele si orele....
+30 sufletelele mele
Atat mai avem
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by Ginger00
...abia astept sa particip si eu la discutii gen: kk,papa,alaptare etc. ca deja numar zilele si orele....
+30 sufletelele mele
Atat mai avem
vei ajunge, inca un picut. Pe urma ai sa spui, ca abia astepti sa vorbeasca sa te intelegi cumva cu ei ... treci mai apoi la teme pt. acasa, socoteli ...
Raluk31 spune:
ŽNeatza,gagici!
Petro,dupa cum ma asteptam,ai fost harnicaSa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa,iar tu sa-ti revii cat mai repede!
Pupici tuturor si o zi buna!
Raluca
in asteptarea micutei Anais
katiapam spune:
Salut fetelor!
Ginger-si mie mi-a facut ciorba super buna!!!!
ai sa vezi ca mai ai putin si te auzim si pe tine cite ne mai spui de bb tai cind o sa ai timp cu 2 cred ca ne uiti
Dana-bine ai revenit!
a trecut ceva timp,imi pare rau ca are dureri de gingii Alessandro cind ma gindesc ca mai am putin si incep si la mine noptile albe
Cristina-ma bucur ca ai revenit si tu si ca Giulia creste
spor la invatat
Raluk-tu cum te mai simti?
Slimatei-tu pe unde ai fost zilele astea?
ticker
GIULIA-20/06/07
Ghlo spune:
Buna fetelor. V-as ramane recunoscatoare daca m-ati ajuta, voi cele care traiti in Italia. Eu sunt ca picata din luna, tocmai am aflat de o saptamana ca sunt insarcinata si habar nu am unde trebuie sa merg si ce trebuie sa fac. Ma deruteaza Italia pentru ca eu nu sunt stabilita aici, am venit la iubitul meu in vizita (el e student aici) si iata ca ne-a fost facut un dar. Daca ma puteti ajuta cu ceva informatii..unde, cum, cat costa... va rog din suflet. Va multumesc din suflet!
Ginger00 spune:
Cum sa va uit????pai pe cine o sa stressez eu cu mii de intrebari????
+30 sufletelele mele
Atat mai avem