MAMICI DE ITALIA (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna dimi tuturor!

Anais este bine,aseara statea cu capul in jos si ma impungea pe mine in colE deja prea mare s-o vedem toata la eco,dar oricum,sunt fericita ca nu avem nici cea mai mica problema.In plus,faptul ca o simt mai tot timpul ma linisteste.
Morfologica am facut-o deja,la jumatatea lui octombrie.Mai urmeaza vreuna?
Si inca ceva,cate tampoane vaginale ati facut in sarcina?

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Raluk -urmez eu joi la morfologica.
Pana acum am facut 3 tampoane vaginale(la ultima astept inca rezultatul)in saptamana 20 , 24 si 30 .

+30 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by katiapam

Dana-stai linistita ca si Giulia a avut ca asa mica cum e de la vint si praf a facut si mi-a dat picaturi antibiotice
colbiocin se numeste si ti-l prepara in farmacie

ticker

GIULIA-20/06/07

colbiocin ii dau si eu ... collirio cu antibiotic.

astazi eram programati si pt. vaccin, insa nu i la facut ... asa noapte a avut un pic de febra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Dana-nu-mi aminti de vaccine ca o iau la
saptamina viitoare avem si noi programare sii ii face 2

Raluk
-ma bucur ca toate decurg bine fara probleme
tine-o tot asa

ticker

GIULIA-20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

quote:
Originally posted by Ghlo
Nu, nu am card european de sanatate. Nici prin cap nu mi-a trecut ca voi ramane insarcinata. Am avut asigurare medicala dar mi-a expirat saptamana trecuta, moment cand trebuia sa ma intorc in Romania dupa planurile initiale. Nu cunosc nimic din legistatia italiana cu privire la asigurarea medicala in perioada sarcinii, in State, de ex ai totul asigurat fara a trebui sa platesti nimic. Iti multumesc frumos pentru ca mi-ai raspuns.

si in Italia, un extracomunitar ilegal, are totul gratuit ... in rest cine munceste mai si plateste ... nu totul este gratuit. Gratuite sunt unele analize si ecografiile, vizitele.

acum in calitate de comunitari ... ori muncesti si esti asigurata, ori ai cardul european de sanatate (se fac compensatii intre statele comunitare, deci pt. un roman care munceste in Ro, plateste statul roman), ori iti platesti aici asigurare de sanatate ... sau mergi direct la cabinete private.

Mergi la inceput

Ginger,deci se fac mai multe eco morfologice?Iti tin pumnii pt joi

Katia,multumesc.Ia pove un pic,ti-a fost greu sa te obisnuiesti cu rolul de mamica?Cum a fost la inceput?

Dana,sanatate puiului!

Raluca

Mergi la inceput

Cine stie linkul catre pagina cu spitalele din Italia?N-o mai gasesc si as vrea sa ma uit la cerintele policlinicii din Modena unde am hotarat sa nasc.

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Stefania eu am avut candida toata sarcina,s-a manifestat prin scurgeri mai intense si albicioase,plus mancarimi si roseata..
In sarcina am folosit candelette TRICANDIL si crema vaginala MECLON1000, in plus a luat si sotul de la mine insa nu prin contact sexula ptr ca nu mai aveam parte de asa ceva decand am intrat in luna 7,ci prin intermediul prosoapelor,baii,lenjeriei de pat..etc.
Sfatul meu este sa te tratezi imediat si urgent,pana nu nasti,altfel patesti ca si mine si o transmiti si copilasiilor.In mod normal va trebui sa-ti dea si ceva pastile insa eu nu am folosit.

Cristina + GIULIA 21.09.2007

poze

nasterea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

quote:
Originally posted by Raluk31

Ginger,deci se fac mai multe eco morfologice?Iti tin pumnii pt joi

Raluca

Apoi eu am facut pana acum vreo 6 morfologice si cine stie cate voi mai face ...dar stiu ca la sarcina singulara fara probleme nu se fac decat vreo 3-4.

+30 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput