cedez programare la eco - dr. Iosup

cedez programare la eco - dr. Iosup | Autor: elara

Link direct la acest mesaj

Cedez o programare la ecografie de sarcina, la dr. Daniel Iosup, in data de 19 noiembrie 2007 (nu mai stiu exact ora, cred ca e 11.00, dar voi clarifica atunci cand voi suna sa anunt ca cedez programarea), la Centrul Medical Unirea (sediul de pe Bulevardul Unirea).
Astept raspunsurile celor interesate aici sau pe PM, cu numele, data nasterii si nr. de telefon fiindca imi sunt necesare pt a schimba programarea.

Va pup si va doresc multa sanatate.

Elara
20+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

cica nu accepti pm-uri...presupun ca e dezactivata optiunea asta la tine...daca ai o adresa de mail...chiar vreau sa ajung la dr iosup. multumesc.

de ce nu apare mesajul meu? hmmm...chiar am nevoie sa vada elara mesajul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Maitreyi, vad ca esti inscrisa de curand asa ca primele tale mesaje sunt moderate si apar mai greu.
Eu nu am probleme cu PM, este activat si il uilizez de mult timp. Scrie si tu mai multe mesaje repede, cam 10-20, sa scapi de moderare si apoi incearca iar sa-mi scrii si sa-mi dai datele tale. Stai linistita ca nu mai dau programarea. O pastrez pentru tine. Ok?

Elara
20+
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

saru'mana frumos! :*

Mergi la inceput

vai de capu' meu...in 2 ore fix a fost postat si mesajul meu...minunat...pana pe 19 sper sa apuc sa iti dau datele :)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maitreyi

vai de capu' meu...in 2 ore fix a fost postat si mesajul meu...minunat...pana pe 19 sper sa apuc sa iti dau datele :)

Dar da mai multe mesaje, unul dupa altul....chiar daca nu se vad...Incearca... Scrie pe la mai multe subiecte ce iti plac si pe urma..poate ca scapi mai repede.
Te pup.

Elara
20+

Mergi la inceput

hai ca la asta s-a miscat mai repede :) am mai postat si prin alte parti...eee...cred ca pe maine ar trebui sa se rezolve treaba :)

Mergi la inceput

Pai ia incearca si vezi daca PM-ul tau e activat.

Elara
20+

Mergi la inceput

Maitreyi, am vazut abia acum ca esti din Iasi.
Programarea pe care am facut-o eu e la CMU, in Bucuresti.

Te mai intereseaza?

Elara
20+

Mergi la inceput

evident! ca doar nu spuneam ca o vreau daca nu puteam veni. sunt din iasi dar acum stau in bucuresti pt 2 saptamani :)

Mergi la inceput