Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ehehe .. si noi avem filmulet .. dar are vreo 29 de minute si nu ma pricep sa-l fragmentez ..

pe 12, luni, mergem pe 4D la medlife .. o sa-mi puna filmuletul pe dvd si poate reusesc sa scot cateva minute de pe el sa pun pe youtube!

abia astept s-o vad pe bebelusha .. in timp real .. sper sa nu doarma si sa se joace ..

31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Fetelor,

Eu nu simt tot ce simtiti voi; ma intreb daca sunt normala?!

Nu simt contractii, nu simt presiune, nu-mi dau seama cand sughite, nu-mi dau seama daca se intoarce.

Ce simt, sunt dureri la articulatiile genunchilor (pe care le aveam si inainte) si cum se misca (de zici ca da ture) bubulina.

Incep sa intru la idei: ori ceva nu e in regula, ori sunt eu pre anesimtita?!

Roxana 31+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

AMR 9 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

aha .. ca mi-am amintit ... cum sa lasam o temperatura de doar 18 grade la bebei in camera?? eu am vazut ca ideal e pe la 21-22 somn si odihna si 24-25 la baita!! eu cam asa am in casa 22 grade .. la baita vom pune un calorifer electric!

in ceea ce priveste caciulita .. eu o sa-i pun una subtirica si voi folosi si pilotica la nanica!

31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Subscriu la ce scrie Ellenuta,
va lasa omu seara si dimineata a mai aparut un capitol!!!

Subscriu si la felicitarile pentru Mihaele si Gavrili(e) si Mihai ...

Asa, si eu o simt pe bebelusa de parca ar vrea sa iasa prin col! Uneori am senzatia ca topaie pe col, dar nu inteleg cum, ca doar e cu capul in jos!? se impinge cu piciorele si-si face avant?

Pupici, revin dupa-masa sa mai citesc urmatoarele 10 pagini pe care le veti scrie, acum ma pregatesc sa plec kine pentru pregatirea prenatala.

Micsunea
28+

Mergi la inceput

Ginette,

pai eu zic ca e mai bine ca nu simti!!
Macar contractiile daca as putea sa nu le mai am, ce incantata as fi!!!

Micsunea
28+

Mergi la inceput

ginette, nici eu nu am avut contractii (slava Domnului), nici pe bebe nu l-am simtit sughitand .. presiune jos am cateodata iar de intors pot doar sa banuiesc ca a avut loc acum vreo 2 sapt cand in burtik la mine parca se bateau turcii cu romanii!

micsunea .. bebe nu e definitiv cu capul in jos .. el se mai misca ..

31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

MIRI-MIK,

eu stau pe avenue René Gobert, no 11, Uccle 1180.
E langa Bois de la Cambre, foarte aproape de intersectia Chaussée de Waterloo cu avenue de Fré. E un bloc nou, daca te uiti pe intinerariul STIB, iti da cum sa ajungi la numarul 13 ca 11 nu exista.

La mine ajung tramvaiul 23 si autobuzul 38.

Asa e, poate ne vedem la un ceai, dar stai putin sa mai trec pe la gine la un control, ca momentan m-a pus sa stau mai calma acasa, nu am voie sa ies.

Asta ca sa facem si noi intalnirea zuzelor in Belgia !!!

Micsunea
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Buna ziua, fetelor si La multi ani tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi!

Eu am trei sarbatoriti in familie, socrul, cumnata si pe... bebe, pe care il va chema si Mihai pe langa Victor!

Creata, chiar ca ai avut o noapte de doi lei! Ce rau imi pare ca nu pot veni si eu la intalnirea voastra. Azi noapte am reusit si eu sa dorm, e prima noapte in care dorm de duminica incoace!

Pup toate fetele si mi-e tare drag de voi!!!

Pupici,
Angelique 33+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

'neata fetele!!

ginnette, nici eu nu simt ca ar fi baiatu' la col, jos, in schimb ii simt picioarele sus, cum impinge si in satnga si in dreapta.

o intrebare pentru zuze: se intampla sa simtiti lovituri ritmice intr-un loc anume? nu se misca otata burta, si e ca si cum ar lovi la 1-2 secunde, intr-un loc foarte precis, uneori se mai si misca intre timp dar alea nu inceteaza. pe mine ma amuza, mi-l inchipui picior peste picior facand nervos ca peggy bundy (desi ritmul e muult mai lent). ma gandeam ca poate sughita, dar nu se misca toata burta, nici macar nu se vede, doar eu simt, si daca pun mana si tati.

Stancutza, am vazut ca si tie la eco iti fae cu un aparat cum imi face si mie, numai ca nu mi-a dat niciodata film cu eco 2d... numai secventele in 4d

Adryana, frumusel caruciorul!! sa o poarte bine pe Bianca!!

mai fetele, eu nu beau cafea deloc, da' la pepsi ma bag... si cum nu am acasa, o sa ma multumesc si cu un ceai bun... macar asa nu uit sa mai beau (vad ca voi vorbiti de litri pe zi, eu nu prea beau lichide, dar si cand ma apuca, nu ma mai pot misca de ce mi-am umflat stomacul... cate 2 cani pe nerasuflate..)

va

Monica 31+ cu Serban

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Micsuneasi Miri , ceapa voastra , faceti ceaiuri si suete si eu lipsesc ...

Asa , ieri tin sa va spun ca am stat doua ore la manichiurista sa-mi puna unghii false ! Acum cred ca va inchipuiti cam in ce stil scriu , ca-s cam lungute ... da' merita !

Iar cu zodiile ... la noi o sa fie plictiseala mare , babacii Fecioara si respectiv Rac iar feciorul Capricorn sau Varsator . Nimic interesant .

Mergi la inceput