Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

LA MULTI ANI MIHAELELOR SI GABRIELELOR! SA FITI SANATOASE SI FRUMOASE SI SA AVETI BEBEI SANATOSI SI MANCACIOSI!!

neata fetelor,

dar ce limbarnita aveti .. v-am lasat ieri la pagina 22 si va gasesc la un capitol nou .. foarte bine.

eu am fost la analize in aceasta dimineata, sange, urina si gineco! asteptam rezultatele sa vedem daca suntem bine!

ieri am fost la jumulit .. bebelusha a stat cuminte pana s-a apropiat de zona aceea .. atunci a inceput boxul ..

azi merg sa ma fac frumoasa .. ma vopsesc si ma tund!! abia astept .. nu mai suport parul asta asa lung!

ieri am fost sa vedem meciul la niste prieteni si am mancat multe seminte sarate .. din fericire nu m-am umflat mai mult la picioare decat eram .. m-am bagat in pat pe la 12.30 si a executat bebelusha un box .. parca era BOCANILA .. s-a potolit in cele din urma si am reusit si eu sa adorm!

cat despre zodii .. eu sunt un mix de sagetator cu capricorn - pe 21 decembrie, sotul e berbec (cine stie .. cunoaste ..) iar bebelusha va fi capricorn .. o sa se cam impunga cornutele .. mama mea e capricorn, pe 5 ianuarie si intr-adevar a muncit si munceste enorm, dar mi-as dori ca bebelusha sa fie asa de hotarata, luptatoare, descurcareata ca mama mea!! noi doua avem o relatie super ok .. desigur ne-am mai certat dar nu putem rezista mult!

shose, eu am luat un singur trening ptr 3-6 luni, dar am in vizor lucuri de vara de la artemis .. si le voi lua ptr 6-9 luni!

geo, chestia ca nu e bine sa iei lucururi ptr bebe inainte de nastere .. e o superstitie .. eu nu sunt de acord cu ea si am luat o gramada pentru bebelusha! chiar am si patutul in casa in acest moment, sta pe hol .. asa ca .. oricum fiecare face cum crede ...

angi super inelushul! sa-l porti cu placere!

va pupacesk!

31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Azi-noapte am stat de la 3 la 5 treaza si lucida... Sotul meu a racit, l-am trimis in camera Mariucai, inca nearanjata si folosita ca si camera de oaspeti. A sforait toata noaptea. S-a oprit lumina, la ora 3.30 faceam reclamatie la Electrica si aia ma intreba daca sigurantele sunt active, cum se comporta disjunctorul si alte tampenii. I-am zis sa lase intrebarile astea pentru o ora normala din zi, ca daca am sunat pentru 2 case, atunci inseamna ca e de la ei. Si neavand lumina, nu mergea nici centrala. Bine, nu era frig in casa, ca se pastreaza, dar oricum era mai racoare... Cand am plecat de acasa, am prins bariera si am stat vreo 10 minute... O noapte si o zi de 2 lei...

Deci, Angi, sunt alaturi de tine... suferim impreuna. Dar dupa ce am vazut inelul tau rubiniu... mai ca imi vine sa zic ca sufar mai tare decat tine, daaaa?? E superb, imi plac poftele tale! Sa-l stapanesti sanatoasa!

Iar salopetica e super haioasa!

quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Azi noapte am stat treaza pana la 5.30 si apoi am dormit cu chiu cu vai pana la 7 dupa care m-am dus la dr mea de familie sa imi fac al doilea vaccin antitetanos din sarcina. Cu ocazia asta mi-a luat si tensiunea - 12 cu 6, in conditiile unei nopti nedormite (de fapt vreo 3 nopti nedormite )

Uitati aici poze ci vestitul meu inelush http://good-times.webshots.com/photo/2384675180065968642ZGMKvQ

Si aici o poza cu salopetsica de iarna a lui bebe pe care am uitat sa o fotografiez: http://good-times.webshots.com/photo/2140073050065968642TgilFp Shose parca intreba de salopetsica de iarna - eu in asta am sa-l scot afara.

Mergi la inceput

creata .. ieri, la noi pe strada s-a spart teava de apa calda!! nu am avut nici caldura, nici apa calda toata ziua .. nici azi dimineata cand am plecat nu aveam .. ieri am venit de la cosmetica disperata sa ma spal sa dau jos ceara de pe mine si puful de pe haine care se prinsese de ceara .. SI APA IOC .. sa mor nu alta .. a venit sotzu' si am trecut pe la ai mei si mi-am facut dush ..

asta e ..

31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Zici...??? Hahahaha! Pai hai sa facem un calcul: faci, cu masina, cam 3 ore si un pic, daca mergi intins. Pana in Bucuresti.

Iar eu, daca plec din Dr. Taberei si vreau sa ma duc in Pantelimon, la ora de varf, fac o ora si jumatate. Si trebuie sa ma mai si intorc, nu?? Deci iaca! Cat imi ia mie sa traversez Bucurestiul de 2 ori, atat iti ia tie sa ajungi in Dr. Taberei. Da' lasa, nu fii suparata, ca o sa punem poze!

quote:
Originally posted by Shose
Creatza sa dea DD sa avem 1kg si ce tare as vrea sa vin la intalnire....sa va cunosc pe toate!! Dar sunt cam departe de Dr. Taberei.

Mergi la inceput

V-am trimis pe mail-ul comun o invitatie la lansarea studioului sotului meu. Si propunerea era sa ne vedem acolo la ora 3, sa facem poze, sa socializam, apoi sa mergem sa mancam/bem ceva.

quote:
Originally posted by grati.ela

vin si eu...e ok duminica ora 15, dar unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Sa ne laudam si noi cu caruciorul pe care i l-am achizitionat printesei noastre...nu se vede imaginea foarte bine,ca este scanata,insa va puteti face o idee despre ce este vorba.
http://good-times.webshots.com/photo/2146110290102157319yfzyOz?vhost=good-times
acesta este site-ul cu poza

Adriana S.

-27+ sapt- BIANCA
acte
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Da, iar eu glumesc cu sotul meu si ii spun ca ii simt capul Mariucai intre picioare!!! E normal, mai ales daca copilul s-a intors cu capul spre EXIT.

E incredibil filmuletul tau! Eu am doar cateva filmulete, fiecare a cate 2 secunde. Asa ca o astept live.

quote:
Originally posted by stancutza
uitati link aici cu filmulet cu pisica mishcacioasa:
http://www.youtube.com/watch?v=d4DlNExPGsg

fetele, pe voi va doare ceva in zona in care se imbina picioarele, mai ales cand mergeti? ca si cum ceva s-ar intinde? presupun ca sunt ceva ligamente ascunse si necunoscute mie pana acum...dar vreau sa stiu daca sunt singura zuza care are aceasta senzatie neplacuta...

Mergi la inceput

fetelor,

si eu simt uneori o presiune mare intre picioare .. ca si cum bebe ar vrea sa-si faca loc afara .. dar nu mereu .. cred ca depinde de pozitia on care sta bebelushul ..

31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

fetelor,

si eu simt uneori o presiune mare intre picioare .. ca si cum bebe ar vrea sa-si faca loc afara .. dar nu mereu .. cred ca depinde de pozitia on care sta bebelushul ..

31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Presiunea aia e absolut normala : se dilata ligamentele si oasele bazinului.
La a doua nastere se simte mai putin.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

stancuta e super filmuletul
eu nu am asa...

gabrittza 25sapt+

Mergi la inceput