Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 3
laura_dimitris spune:
Buna seara si de la mine fetelor!!!
Toata ziua am avut senzatia tampita ca este vineri... Cred ca ma simt obosita la fel ca intr-o zi de vineri... Cand imi aminteam ca este de abia miercuri ....Oricum, a fost si foarte frig. Dimineata cand am plecat de acasa nu mi se parea asa de frig... Apoi a trebuit sa parchez masina mai departe de locul unde trebuia sa ajung si m-a cam prins frigul in perioada aceea drept pentru care acum am nasul infundat! O sa beau un ceiut si iau un paracetamol poate raman la faza asta si nu "evoluez" in boala...
Geo27 :' BUN VENIT IN MIJLOCUL NOSTRU !!!! Cred ca mesajul tau fiind moderat s-a "pierdut" multe pagini in urma .... Eu daca am lipsit toata ziua de la calculator a trebuit sa recuperez si astfel l-am citit..
Sigur ca esti bine primita! Spuneai ca nu esti momentan in Romania. Daca nu sunt indiscreta... in ce tara locuiesti acum? A, si scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa putem citi in temen util mesajele de la tine!!!
Medamaya, felicitari pentru cei trei nazdravani!!!! Adica... 2 strengarite si un nazdravan !!! Maricei la 700 de gr. !!!! Sa fie cuminti si sa pape tot toti trei si sa ramana in burtica ta pana cand vor fi pregatiti sa iasa!!!
Ti-ai terminat de amenajat casa?
Nu mai tin minte ce alte subiecte s-au mai dezbatut...
A, linia mediana pe burtica... am avut-o la dimitris.. Era maronie si chiar eram disperata ca voi ramane cu ea... S-a dus dar cred ca a stat 1 an acolo pe burtica... Acum, cu fetita nu am niciun fel de linie !
Intalnirea: Creata, tare as vrea sa ajung si eu duminica..... As veni si cu Dimitris si imi surade rau si programul de papa bun de dupa... Nu pot promite insa nimic ci doar ca ma straduiesc. In principiu ar trebui sa ajung musai la ploiesti la mama ca nu am mai fost de aproape 2 luni si in plus are treaba barbata-meu acolo... Dar, poate ne intoarcem pana la ora 15.... Locul intalnirii este cumva Drumul Taberei sau nu am inteles eu bine...?!
Alina (023) vei veni si tu cu luca? Ar avea si dimitris companie...
Gratiela... tu cu ozi cu spui nimic?
Numeioana, super frumos si pare si tare practic caruciorul ales de tine !!! Mi mi-a placu tare mult si balansoarul pentru bebe.... O sa am si eu unul ca mi-l trimite cumnata-mea din grecia si ala al ei are si baterii de leagana copilasul.
Laura 27+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor, va multumesc mult ca v-ati gandit la mine!
Azi noapte am stat treaza pana la 5.30 si apoi am dormit cu chiu cu vai pana la 7 dupa care m-am dus la dr mea de familie sa imi fac al doilea vaccin antitetanos din sarcina. Cu ocazia asta mi-a luat si tensiunea - 12 cu 6, in conditiile unei nopti nedormite (de fapt vreo 3 nopti nedormite ) Martea viitoare m-a chemat din nou la ea pt masuratorile de rigoare. Si uite ce mi-a spus: ca sa evitam clisma in momentul nasterii sau penibilitatile ca pe langa bebe sa mai iasa ... ceva, in momentul in care se rupe apa si incep contractiile sa ne punem un supozitor de dulcolax de 10 mg si intr-o ora isi face efectul. Mie mi s-a parut un sfat minunat pt ca sunt oripilata de varianta clisma sau facut bucuria pe masa... stiu ca si doctorii si asistentele au vazut ei altele si mai si, dar parca totusi...
Eu ma simt un piculet mai bine, am reusit sa dorm la amiaza de la 1 la 4 si m-am trezit cu totul alta. Cine stie poate in noaptea asta reusesc sa fac si eu nani... as mai avea de tras vreo 3 zile, ca atata mi-a spus doctorita mea ca tine in total, 7 zile, dar totusi ce-a fost mai greu a trecut.
quote:
Posted by Alinatudor
de cand sunt insarcinata sunt rasfatata familiei..mai ales mama..cu care nu prea am avut o relatie buna ..s-a schimbat la 180 grade..parca imi vine sa stau insarcinata toata viatza:D..
Mie imi spuneti???? Relatia cu mama... hm... mama nici macar la nunta mea nu a venit... Niciodata nu vorbea sau nu il pomenea macar pe iubitul meu... Niciodata nu m-a intrebat daca sunt fericita, daca o duc bine, daca ne impacam, tot ceea ce in mod normal trebuie sa faca o mama... In conditiile in care noi suntem impreuna de 10 ani. La inceputul sarcinii nu imi dadea nici un telefon. Si acum de vreo luna e disperata... Ma suna, imi cumpara hainute si lucrusoare, ieri m-a sunat sa imi spuna ce dimensiuni are patutul ca vrea sa imi faca niste cearceafuri de schimb... ma intreaba ce face bebe... stau si ma mir si nu-mi revin din soc... Ei bine, oricum de ta-su nu intreaba in continuare nimic, zici ca si in cazul meu a fost o imaculata conceptie... Mult timp mi-a fost teama sa fac bebe sa nu fiu o mama rea... sper sa imi tine Dumnezeu mintile!
Meda, felicitari din tot sufletul pt cei trei puiuti care sunt bine. La fel si Nemary si celelalte fete care au mai fost la eco. Noi avem programare pe 14 nov sa vedem cat a mai crescu grasunul nostru. Azi m-a rupt in doua, atata a miscat ca niciodata, misca in toate partile si din picioare si din maini, dadea si din fund, zici ca era la sala. La un moment dat nu stiu ce mi-a facut in partea de jos a burticii ca am tipat asa de tare m-a durut si va spun sincer ca nu sunt deloc rea de durere. Zici ca mi-a smuls ceva de acolo asa am simtit. Pe urma, de la ora 4 doarme tun si vad ca abia acum a inceput iar antrenamentul...
Virgo, nu e voie sa folosesti autobronzante in sarcina.
Laura Ioana, felicitari pt cele 32 de saptamani implinite, noi numaram in aceeasi zi
Miri, super felicitarile, esti artista!
Irinouka si alinatudor, cata dreptate aveti cand vorbesti despre zodia gemenilor! Exact asa e! Asa sunt si eu...
Geo27 eu am cumparat de toate pana acum si perimele cumparaturi le-am facut cand aveam 4 luni. Asa ca... astea sunt prostii. Si nu sunt singura de pe-aici care am facut asa.
Numeioana, super dragut carutul!
Uitati aici poze ci vestitul meu inelush http://good-times.webshots.com/photo/2384675180065968642ZGMKvQ
Si aici o poza cu salopetsica de iarna a lui bebe pe care am uitat sa o fotografiez: http://good-times.webshots.com/photo/2140073050065968642TgilFp Shose parca intreba de salopetsica de iarna - eu in asta am sa-l scot afara.
Si mai am o intrebare: daca masina de spalat scoate cand clateste si stoarce un sunet ca de fier care se freaca pe fier inseamna ca s-a stricat nu? Precizez ca e Indesit, o am de 5 ani in care a tras tare si a fost si mutata de vreo 5 ori, adica de cate ori mi-am schimbat eu gazda in timpul asta...
Hai ca am incheiat romanul...
Pupici,
Angelique 33+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 7 saptamani!
laura_dimitris spune:
Angi, bine ca te simti un picut mai bine !!!! Ti-am zis si eu inca de a doua zi ca , din pacate, gripa tine mai multe zile indiferent ce-i dai.... Sanatate multa!!!
Inelusul mi-a placu la nebunie! Chiar si eu - care nu sunt innebunita dupa bijuterii - as fi poftit la un asemenea inelus...
Si salopetica este super! Asa am avut si eu pentru dimitris. Zilele trecute chiar ma uitam la ea si ma gandeam ca o sa i-o dat si lui Eleni... Chiar daca este bleu si ea este fetita... Am si una roz super dar o sa o am pe cea bleu la schimb.
Iti vine sa crezi cand te uit la lucrusoare si le vezi asa micute ca in curand o sa fie un puiut adorabil in ele ?!!
Vazi ca si eu am patit-o cu masina de spalat la fel... Chiar eram pregatita sa merg sa-mi cumpar una noua cand a venit un prieten intr-o seara la mine si a desfacut butonasul acela de jos de unde a iesit putina apa, o sosetica si o meneda de 5000 lei Alea faceau zgomotul infernal auzit si la a mea masina...!!! Le-a scos de acolo si a fost totul ok cu masina...
Incearca sa verifici si chestia asta... Vezi ca cica sunt 2 orificii unul pe unde intra apa si altul pe unde iese si la amandoua poti ajunge si verifica daca este totul ok...
Laura 27+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Shose spune:
Angelique bine ca ai adus discutia. Am avut un Indesitpe care l'am tinut 3 ani si l'am facut cadou la o matusa care nu avea deloc masina de spalat si am hotarat sa luam alta noua, tot cu uscare etc...numai 2,3 functii inutile in plus.
Si...ce zici...?
La 3,4 luni dupa ce am luat'o...face zgomot ca a ta...cum zici tu.
Vreau sa sun la firma, ca e in garantie sa vad ce are. Cinecva a zis ca nu sunt reglate piciorusele...habar nu am. Cum anunt diagnosticul cum te anuntz.
Creatza sa dea DD sa avem 1kg si ce tare as vrea sa vin la intalnire....sa va cunosc pe toate!! Dar sunt cam departe de Dr. Taberei.
Iulia bine ca mi'ai zis fata desteapta...decat sa nu incapa in rochitze mai bine le iau cu 3 luni mai mari.
26+
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
micsunea spune:
Fetelor,
Ce in forma sunteti! Toata ziua scrieti, mergeti la servicu, la cumparaturi pentru BB, plus filme, agitatie nu gluma!
Eu de 4 zile sunt pe canapea ziua si noaptea ma mut in pat. Dar cu cat stau mai mult pe moale, cu atat devin incapabila sa mai stau in picioare sau pe scaun normal!!!!
Ce mai e si asta???? Am uitat eu cum apasa burtica? Acum imi facui un dus si m-am spalat si pe cap, asa ca nu am putut iesi pana n-am dat samponul jos, si mi-am zis ca iese BB afara in timpul dusului!!! Burtica mea a stat super-tare tot timpul, nu erau contractii, ca nu s-a relaxat burtica deloc, era tare non-stop si cand e asa tare, am si o senzatie de jena (sau un fel de durere, nu stiu)... parca as fi inghitit un bolovan care apasa pe budunica!!! BB e si cu capul pe col, la mine, o fi normal sa ma simt asa?
De cum m-ama asezat la loc in canapea, de cum am simtit burtica relaxata si jena bolovanului a disparut si ea.
Voi care mai stati in picioare, ce simtiti?
Sanatate maxima,
Micsunea
28+
grati.ela spune:
vin si eu...e ok duminica ora 15, dar unde?
azi am vazut ca nu ma mai incap hainele de negravida...de luni trec pe cele de gravi...la fusta e pb...sacouri inca imi vin.
27+
AngeliquedeS spune:
Eu sunt fff mandra ca am doua perechi de pantaloni dinainte de a ramane insarcinata care imi vin perfect. Bine, sunt din aia cu talia super joasa, dar oricum face bine la moral...
Pupici,
Angelique 33+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 7 saptamani!
iulia82 spune:
Mamaaa,Ange da vad ca nu te-ncurci deloc...frumos inelush! si salopeta e asa draguta...
Micsunea treaba cu "bolovanu" o simt si eu.Din cate am observat se intampla dupa ce stau prea mult in pat,ca in zilele in care nu lenevesc n-am nicio treaba.Eu cred ca din cauza ca stam in pat intr-o anumita pozitie(orizontala) uterul si bebe sta tot cam asa si in momentul in care ne ridicam cred ca e senzatia aia ca pica burta...care timp de cateva ore a stat la orizontala si s-a obisnuit asa
Iulia31+ IRIS MARIA
www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK
www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris
uite cum crestem
iulia82 spune:
of..e a treia oara cand uit pe ziua de azi:felicitari Meda
pt puiuti,ce norocosi sunteti...sa dea DD sa stea cat mai mult in burtica
si Geo bine-ai venit.Nu baga in seama toate superstitiile astea.Si eu initial am zis ca nu voi cumpara nimic pana nu ma apropiu de Craciun,dar crezi ca m-am putut abtine??? e asa frumos sa faci cumparaturi pt bebe...
Ioana imi place carucioru,pare "sanatos"..dar de la cate luni se poate folosi? nu are ca optiune vreun portbebe sau landou?
Iulia31+ IRIS MARIA
www.onetruemedia.com/shared?p=3ef64df15c161b4ada75f4&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">BURTIK
www.onetruemedia.com/shared?p=3ef5293709d7f91d925348&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">lucrusoare pt bb Iris
uite cum crestem
stancutza spune:
Fetele, dupa cateva saptamani de tacere din partea mea, si de harnicie maxima din partea voastra la scris si nu numai, vin si eu cu o rugaminte: cine ma ajuta si pe mine sa anunt oficial ca asteptam o fetita? La nume nu ne-am hotarat, doar doctorita e sigura: Anca Popa de la Cantacuzino. Am incercat sa anunt acum cateva saptaamni cu un PM la zuzele@... dar nu mi-a mers.
Multumesc frumos,
Stancutza
http://bd.lilypie.com/4C88p3.png