Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 4
irinouka spune:
stancutza, felicitari pt fetita si pt vestile bune de la eco.
geo, bine ai venit! nu te lua dupa "babisme", ca veni vorba despre luat lucrusoare pt copil. noi n-am tinut cont, pe-aici. eventual cumpara mai putine si cu mare atentie la marimi. in rest, nu te lasa cenzurata de superstitii cand vezi ceva ce ti-ai dori pt copilul tau.
laura_dimitris, si io am trait ziua asta cu convingerea ca e vineri. ce-o fi? oboseala, la sigur...
ange, imi place de mor salopeta!!! vineri-sambata exact ceva de genul asta am de gand sa caut. pardon! SA GASESC!
pup, revin
irina 31 Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
gattasalvaje spune:
Gratiela , intalnirea este la studioul foto al sotului Cretzei , undeva prin Drumul Taberei , langa Unicredit-ul de la Valea Ialomitei...vezi ca ai mai multe detalii pe mail-ul comun zuzele2008 , subiect " Lansare studio foto dedicat copiilor si nu numai"
Laurici , cu sacul de dormit ...habar n-aveam ca sunt si astea pe dimensiuni. Eu cred ca e bine sa iei unul mai maricel sa incapa bebe in el mai mult timp.
Numeioana , cam rar pe la noi...caruciorul e super , mi-a atras si mie atentia la Baby Expo si stiu ca era la un pret super...parca avea si un landou . Dezavantajul care l-am sesizat este ca are distanta f. mare intre rotzi , e f. lat si greu de bagat in lift.
A-propos de haine dinainte de sarcina...azi m-am ambitionat sa-mi inchei peste burta paltonul luat anul trecut . Am reusit...insa dupa 5 secunde , a sarit nasturele cat colo...Nu ma mai incape nicio geaca , nici cojocul , nici paltonul.... Port gecile de puf ale sotului , nici nu-mi vine sa dau o groaza de bani pe o hainuta pe care n-o s-o mai port peste 2-3 luni.
Laura Dimitris , ar fi super daca ai veni cu Dimitrakis la intalnire...s-ar simti super cu Luca si Ozi care sunt niste prikindei adorabili. Nu ne-ai spus cum ai iesit la testul de glucoza...l-ai facut?
Angi , bine ca te simti mai bine...bea un ceai de tei in seara asta ...poate te ajuta sa te relaxezi si sa dormi ca lumea. Frumushel foc inelushul ...sa-l stapanesti sanatoasa !
31+ cu Sara - Eliza
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
irinouka spune:
asa...
la masini de spalat chiar nu ma pricep (ange, sfatul lui laurici ar putea fi fff bun), stiu doar ca imi trebuie una noua la care programul cel mai scurt sa nu dureze o ora, ca la a mea.
relatia cu mama...cred ca e normal sa se produca o apropiere sau o apropiere in plus a ei fata de noi de cand cu sarcina. e si o anumita solidaritate, si o confirmare, daca mai era nevoie, ca fetele lor sunt femei in toata regula...nu stiu, dar e si mai bine cand in felul asta ne apropiem, in cazul in care relatia a fost mai rece. oricum, cred ca cel mai important este ca, atunci cand remarcam dorinta de apropiere, sa nu ne opunem, oricat de ciudata ne-ar parea.
din fericire pt mine, relatia cu mama a fost mereu buna. s-a imbunatatit pe masura ce am crescut si m-am desprins de acasa. e important pt mine sa stiu ca sfaturile ei sunt fff bune, sa am incredere in ea si sa stiu ca pot conta pe ea indiferent ce de-mi trebuie. a durat ceva pana am ajuns in stadiul asta dar, multumesc lui dumnezeu, n-as schimba nimic. mama e profesoara si o perioada chestia asta nu ne-a ajutat fff tare in relatia noastra. dar ne-am schimbat amandoua cu varsta. :-)
irina 31 Rares
irinouka spune:
poftiti si la caruciorul de-l vreau io!
http://www.barza-ro.com/m8E.html
irina 31 Rares
docdecap spune:
'naseara!
uite, iara m-am plimbat toata ziua, in loc sa stau acasa si sa dorm!! zuza de nu e adevarat!! da' mi-am cumparat tot felu' de prostioare, cum ar fi un aparat de gatit cu vapori
imi place discutia cu zodiile, deja avem in casa o varsator (de care nu as mai vrea inca una) si un berbec (de care nu doresc nimanui, deja am obosit asteptand sa se calmeze si sa iasa odata din adolescenta... ), dar stiu ca nici Capricornii nu sunt floare la ureche pe la varsta aia (mi-o amintesc pe sor-mea si ce lupte seculare a dus cu parintii). eu am vrut balanta, dar in ianuarie ne-am apucat de treaba, prea din scurt, am reusit sa prindem calumea ovulatia abia in aprilie..
Eu trebuie sa scot din sacose si genti lucrurile primite pentru bebe, mi-am propus sa nu cumpar nimic, dar mi-au placut unele din aramis si aranjez cu mamicile de Cta poate facem o cooperativa... macar asa, un set, sa aiba copilul haine noi si ale lui macar la botez.. De altfel matusa mea m-a amenintat cu inca un transport de la o mamica prietena de-a ei din paris, care are doi baieti... deci o luam de la capat cu bavetici de la Dior... copilul 5th hand, pe bune daca nu!!
ma bucur ca v-a placut burtica pictata, am transmis artistei! si eu cand ma uit la poza ma uimesc cat de dodoloata e, adica se mai vede si talia, ptiu sa nu-mi fie de deochi, ce gagica misto sunt!!
Imi pare rau ca nu ajung duminica asta in Bucuresti, cursul va fi 15-16 nov, adica joi-vineri, iar we asta e primul liber (adica acasa si fara treaba) de o luna, abia il astept!! sa va vedti, pozati si hraniti cu simt de raspundere!!!
pupici acum, maine o iau de la capat cu treaba, abia astept sambata!!
Monica 31+ cu Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
miri_mik spune:
meda, pupici cat china! oai ce trebuie sa fie la tine in burtica! ce frumooooooooooooooooos!
angelik si grati.ela io n-am pus decat o juma d ekil pe mine, nu garantez c anu mai pun, imi atarna pantalonii pe fund, dar n-am nik ce sa ma cuprinda pe burta. ba, geaca ce-o aveam pe bremelui bruno:)))
irinouka relatiunea mea cu mama e in general buna, dar eu m-amsalbaticit. nu mai suport sa se amestece in ale mele, iar ea intelege greu:)))
micsunea pe unde stai in be? e a 5-a oara cand intreb, cred. poate ai chef sa bem o cafea un ceai, ce-o fi? da-mi un semn si spun prezent.
fetelor, decretez ca nu mamai tin balamalele... vreau intr-una nuci, alune d epadure sis truguri. naiba stie ce-mi lipseste din organism dar ma ia naiba de nu mananc in fiecare zi. nu mult, dar imi trebuie ca drogatilor. am emotii ca naiba pt ecografia din 13 si p-orma in 26 ca mi-e frica s anu fie bb prea mare. incep sa am cosmaruri noaptea din cauza asta. in cazul meu stiu ca nu are voie sa depaseasca 2 kg la 32 de saptamani... si nervii astia imi fac foame si psihic imi ridic singura glicemiile, le umflu cu pompa... sama ia naiba daca pricep de und eatata disperare pe capul meu...
miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
stancutza spune:
multumesc Gina M si Irinouka! stim ca e fetita din saptamana 22, de la dr Iosup...avem si o poza asa clara, ca e indecenta
uitati link aici cu filmulet cu pisica mishcacioasa:
http://www.youtube.com/watch?v=d4DlNExPGsg
doamne, da' agitata mai e! adineauri ma uitam la burta mea, labartata pt ca stau cumva tolanita pe canapea, si se misca in toate partile ca un jeleu pe care il clatini!
fetele, pe voi va doare ceva in zona in care se imbina picioarele, mai ales cand mergeti? ca si cum ceva s-ar intinde? presupun ca sunt ceva ligamente ascunse si necunoscute mie pana acum...dar vreau sa stiu daca sunt singura zuza care are aceasta senzatie neplacuta...
pupici,
Stancutza
28+
http://bd.lilypie.com/4C88p3.png
irinouka spune:
stancutza, dureri de care pomenesti am si io. dar, nu stiu cum se face, numai in partea dreapta. si numai dupa ce petrec un anumit numar de ore la munca. :-)
miri, rele n-ar fi poftele de care zici. adica sunt niste grasimi bune cele din nuci, alune, migdale si-alte alea. stiu ca nu te ajuta insa la glicemii, si nici strugurii...zic ca nu-s rele in comparatie cu pofta de crispy strips, de pilda, hihihi! le dovedesti tu si pe-astEA!
monica, hodineste-te, mama, in forta uichendu' asta, ca cine stie ce idei iti mai vin pt saptamanile viitoare si iar te-auzim ca pleci pe coclauri. aparatul ala de gatit nu e idee rea!
irina 31 Rares
alina023 spune:
Seara buna zuzici!
Iar ati fost harnicute si ati umplut o gramada de pagini.
O sa incep cu intalnirea de duminica. Voi veni si eu cu Luca, insa ma gandeam ca inainte de a merge la papica sa il duc la soacra mea ca sa pot vorbi si eu cu voi in liniste. Fetele care au fost la prima intalnire probabil au vazut ca a fost nevoie sa stau cu ochii pe el tot timpul. Insa daca vine si Laura cu Dimitrakis... nu mai sunt probleme. Luca e mare amator joaca cu baieteii (cu fetitele nu prea se joaca ...inca ). Asa ca Laura, astept sa ne spui daca vii sau nu si in functie de asta o sa planific si eu ce fac cu Luca dupa ce mergem la studio.
Meda, ce minuni ai tu in burtica!!!! Si eu ma emotionez de fiecare data cand ne povestesti despre puisorii tai.
Laura Ioana, si eu am cumparat de la 4ace sac de dormit si am preferat sa il iau pe cel mic. Ma gandesc ca oricum cand mai creste va fi mai cald, poate ca nici nu o sa-i placa sa mai stea in el si voi putea sa o acopar cu paturica. Si daca nu...o sa-i cumpar unul mai mare pe masura ce creste. Mie cel mare mi s-a parut prea mare pt un nou nascut. Poti sa il pierzi pe bebe prin el .
Angi, ce inelus frumoooooos!!!! L-am chemat si pe sot sa-i arat ce cadouri primesc fetele si eu nu....(poate poate am o sansa sa il stimulez ). Oricum i-am dat comanda ca sa se prezinte la maternitate cu o pereche de cercei si pentru mamica daca vrea sa-si vada fata . Poate a si retinut...sper eu...
Bai...voi ma nerfozati rau de tot cu kilogramele voastre. Eu cred ca sunt number one in top cu 20 de kg si voi va vaitati pentru 3-6 kg in plus???? Gratiela, daca ne vedem duminica poate o sa intelegi ca esti o foarte supla mamica cu burtica .
Revenind la problema mea cea mai presanta...maine aflu daca va fi cezariana sau naturala. Am emotii mari si sper ca sa aflu rezultatul maine sigur. Nu cred ca mai suport cine stie ce amanare. Sa-mi tineti pumnii sa fie....nici eu nu stiu in momentul asta ce as prefera. Tot gandindu-ma in ultimul timp la cezariana, parca a inceput sa-mi surada ideea. Apoi revin la naturala....si iar cezariana... Dar rezultatul de maine va spulbera indoielile astea.
Va pupacesc si va doresc noapte linistita si cu vise frumoase!
Eu ma retrag la nani ca mi-e un sooooomn....
Alina 34+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
AMR 6 saptamani!!!!