Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 12
zeririlouiza spune:
Un banc
Inainte de casatorie:
Barbatul: In sfarsit. Am asteptat asta atata timp.
Femeia: Vrei sa plec?
Barbatul: Ai innebunit? Nici sa nu te gindesti la asta.
Femeia: Ma iubesti?
Barbatul: Bineinteles! Tot timpul!
Femeia: M-ai inselat vreodata?
Barbatul: Doamne fereste! Bineinteles ca nu.
Femeia: O sa faci sex numai cu mine?
Barbatul: Sigur ca da. Cu orice ocazie.
Femeia: O sa ma lovesti vreodata?
Barbatul: Ai innebunit?
Femeia: Pot sa am incredere in tine?
Barbatul: Da!
Femeia: Iubitule!
Dupa casatorie:
Cititi dialogul de jos in sus!!!
Louiza 29s + Yasmin
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
Ellenuta spune:
Luizaaaaa ... FOARTE TARE BANCUL!!!
31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
LUCRUSOARE BEBE
MAI E UN PIC
Ereena spune:
Ma ajutati ? De la victorie se poate ajunge cu autobuzele 20,24 sau 45 pana la cmu ? Aproximativ cate statii sunt? Sau altfel cum se poate ajunge?
Multumesc
28+
http://community.webshots.com/user/Ereena80?vhost=community
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
numeioana spune:
Iulia, carutul se poate folosi, asa cum e, de la nastere, pt ca spatarul se da complet pe spate si daca ii pui o paturica groasa sau chiar un port bebe e ca si cum ar fi in landou. Vroiam sa iau unul cu landou, dar avea, in total, 14 kg. Asta are 11, si-asa e greut, dar ma descurc eu cu el! Important e ca-mi place mult!
Fetelor, de cateva zile ma doare mijlocul... ma simt destul de rau si parca nu ma mai pot odihni noaptea, desi eu dormeam neintoarsa intotdeauna... Ce ma fac, ca intru in concediu abia la sf lui decembrie?!
Gatta, am scris mai mult la mamicile de martie-aprilie, ca sunt mai apropiate ca varsta de mine. Voi sunteti toate inaintate... dar oricum va citesc mereu. Norocul meu (!!??) e ca n-am lift... Stau la etajul 1.
Eu pana acum am luat 1 kg si teoretic imi vin toate hainele dinainte de sarcina. Doar ca nu le mai suport eu si port o singura pereche de blugi de gravi, de la Zara, care sunt extraordinari. Mai am o pereche de pantaloni, dar sunt mari (am crezut ca ma fac mai mare) si o salopeta care imi e larga (credeam ca la 5 luni ma imbrac deja cu ea...).
Irinouka, e dragut caruciorul Mag England. Il stiam... Daca nu v-am spus, sa stiti ca am invatat pe dinafara toate modelele de carucioare.
Si mie mi-a luat mama soacra saculet pentru 0-4 luni...
Ioana
24+ si David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Laura Ioana spune:
Rooox ce ma bucur, iubita, sa te vad cu asa o burticuta mare si sanatoasa Imi pare tare bine ca v-am putut ajuta si ca totul a decurs cum trebuie. O vreme m-am temut ca nu mai stiam nimic de tine, dar am primit mesajul in care imi povesteai ca sarcina creste La ce cabinet mergi vinerea viitoare? Daca e la Centrul Medical Unirea sa stii ca nu au decat 2D. Am fost eu luni. Sper sa iasa totul cum iti doresti si sa afli sexul gugustiucului (ce ati vrea sa fie?). Da, eu mai am un pic si parca nu-mi vine a crede ce repede trece timpul...incerc sa ma bucur cat pot mai mult de toate senzatiile pe care mi le ofera sarcina si sa tzin minte cat mai mult.
La Multi Ani! tuturor Mihaelelor si Gabrielelor Sfintii Arhangheli sa va ocroteasca pe voi si minunile din burticile voastre Astept tratatiile
32+ AMR 8 saptamani
Poze Laura
Puiul nostru drag
Sarcina 2007
numeioana spune:
Adryana, stiu si caruciorul tau, imi place si mie. E Chicco CT04. Sa-l stapaneasca bebelina sanatoasa!!
Azi de dimineata a sughitat bebele meu cam 5 minute si nu-i convenea ca se tot intorcea, dar sughitul nu se oprea... M-am gandit sa tusesc eu poate se sperie si ii trece...
Ioana
24+ si David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
zeririlouiza spune:
Ioana chiar m-ai facut sa rad cu speriatul lui bebe sa nu mai sughite
Eu iar sunt la faze cu as trimite nuiaua dupa ea ca iar a inceput sa o tinteasca [pe mamai
Louiza 29s + Yasmin
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara
rox_dox spune:
laura, nu merg la CMU...merg la Cabinetul Fortis la dr Iosup.
la recomandarea altor fete care au fost.
la sex nu avem preferinta...aveam eu un sentiment ca ar fi o fetita inauntru acolo, dar la ultima ecodr ne-a zis ca s-ar parea ca e baietel...stiu ca suna a cliseu dar asta e..sanatos sa fie orice ar avea el intre picioare!
pupici inca o data pe burtica si ne mai auzim!
_
19+
Pozele mele!
matgravidut spune:
Luiza, super tare bancul. Am vazut ca pocvesteai mai devreme de bebelina ta. Tu stii unde sunt picioarele si unde capul?
Mie mi-a spus doctorul ca a mea statea in fund, la 90 de grade. Fundul si picioarele sub buric si capul in sus pe partea mea stanga.
A fost foarte funny, mai ales ca si eu si sotul ne uitam la ecran si nu intelegeam nimic...
In rest degetica mea e cam lenesa cu miscarile, iar cand se misca mai mult ma gadila. Norocul meu ca si-a facut obicei sa ma trezeasca inainte sa sune ceasul cu vreo 5 minute. Inainte imi tragea cate una destul de nasoala pe la 3-4 dimineata de ma trimitea la toaleta.
Acum are zile si zile. In zilele cand beau cafea (decafeinizata) doarme vreo ora apoi se trezeste si ma pocneste.
Inca nu-mi dau seama cum e pozitionata. Tot ce stiu este ca miscarile ei le simt sub linia buricului, uneori chiar catre partea dreapta. Poate am eu buricul prea sus?
Monica-Matz 27+ Andreea Bianca