Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

virgo, am avut si eu manichiura din asta cu gel .. vai cat de frumoase unghii am avut si cat de rezistente erau .. asa ma admirau colegele .. chiar le-am convins pe cateva dintre ele ca merita!

acum nu mai imi fac caci se apropie bebelu .. si nu vreau sa-l zgarii .. mai ales ca nu stiu cat de indemanatica voi fi ..

31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by virgo

Ia gandeste-te tu , daca fetele se vopsesc , epileaza et comp , care-i baiul cu unghiile !? Precautie in primul trimestru , zice netul . Daca vrei sa te simti tu mai bine ia-ti o masca de la farmacie , sa nu inhalezi aburii . Adica ce , manichiuristele nu fac copii ?

Lentilele nu merg , nu c-ar fi nocive , dar ai sa le respingi : ochii sunt mai putin umezi ca de obicei si nu accepta "accesorii" .

Hai sa va arat ce-a iesit .

http://i51.photobucket.com/albums/f374/virggo/DSC00283.jpg

http://i51.photobucket.com/albums/f374/virggo/DSC00282.jpg

Da asa e si eu ma vopesesc in fiecare luna blonda da' nu stiu de ce imi era teama cu unghiile.
Au iesit foarte dragutze, eu nu pot sa le pun asa lungi ca il mai iau pe Alex in brate, il mai schimb, ung dupa baita si imi e teama sa nu il zgarii cu ele.

emilia cu 25+ si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Monica (doc) sa stii ca si a mea bubulina are un loc preferat unde cred ca si-a desenat o tinta si acolo incearca mereu sa nimereasca si da in continuu apoi se mai muta este exact deasupra buricului si cand de intinde ramane cu piciorusele acolo

Louiza 29s + Yasmin
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Emilia , se pot face cat de lungi doresti . Si eu am sa le scurtez duminica , ca nu mai pot face nimic de "raul" lor . Dar am sa-mi mai pun si altadata , asta e sigur , pentru ca imita foarte bine naturalul . In realitate unghiile mele arata tot asa , dar cresc in 3-4 saptamani ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Fetele, baiul cu unghiile este cand se apropie momentul nasterii. Nu trebuie sa aveti lac colorat pe unghii sau unghii false pentru ca medicii sa le poata urmari in cazul in care se intampla ceva in neregula, Doamne fereste. Culoarea unghiilor le spune medicilor mai multe despre ce se intampla cu pacientii (ex. invinetirea lor). Eu asta stiu.

Ginette, si noi avem combinatia eu rac si sotul taur. Luca este Varsator iar piticuta cel mai probabil va fi Sagetatoare. Dintre toti sotul este cel mai dificil (deh, cornorat) asa ca probabil ca vom fi trei impotriva unuia (e clar ca nu va avea nici o sansa bietul de el).

Si la final vestea buna: mi-a iesit bine analiza de herpes asa ca voi naste natural (daca decurge totul bine in rest). Iupiiiiii!!!!

Alina 34+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

AMR 6 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

La multi ani Gabriele , Gabiti , Mihale si Mihaiti ! Sa fiti totzi sanatosi , voinici si plini de voie buna !

Azi ma duc si eu la salon sa ma fac mumoasa , sa ma vopsesc , tund , coafez , manichiurez...asa sa mai creasca putzin moralul ca tare ma simt ratzusca cea urata...
Ieri m-am uitat la Carcotasi si cantau baietii de la Juke Box cantecul ala din Cartea Junglei - "The bear necesities" si am facut un pic de show pe muzica aia , il imitam pe Baloo iar sotul meu era pe jos de ras...chiar intrasem bine in rol cu burtica mea mare si cu mersul leganat

Irinouka si Adryana , frumoase carucioare , precis bebeii se vor simti f. bine in ele.

In leg cu vopsitul...am vazut ieri o emisiune pe B1 unde era invitat un hair-stylist celebru ( nu mai stiu cum il chema ) si chiar zicea ca nu are nicio legatura felul in care prinde vopseaua cu hormonii , ca el a avut cliente pe care le-a vopsit cu 2 zile inainte de nastere si au iesit bine , nu s-a modificat culoarea...

Cu temperatura de 18 grade ...mi se pare f. frig chiar si pentru mine , dar pentru un bebel ...La mine in casa iarna nu scade temperatura sub 28 de grade. Eu cred ca nu voi lua sac de dormit , poate doar o pilota pt la primavara , cand opresc astia de la RADET caldura.

31+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

buna fetele..

am intrat si eu putin pe aici sa vad ce fac fetele care nasc inaintea mea..si uite asa am dat de o groaza de gravidutze pe care le stiu de la aspirante.

ma bucur ca mai aud de voi...si va doresc sarcini usoare in continuare si bebei zgubilitici si sanatosi!

laura, maika...chiar ma intrebam zilele astea ce mai faci...
esti prezenta in rugaciunile mele...mereu cand mi-aduc aminte de perioada de inceput a sarcinii, mi-aduc aminte si de fata saritoare de la Piatra-Neamt...pupici pe burtica..vad ca intrasi cam pe ultimii 200 de metri...ai grija de tine!

noi suntem bine sanatosi, vineri facem 20 de sapt...a trecut timpul repede tare..deja am ajuns la jumate de sarcina...vinerea viitoare mergem la bucuresti sa facem 4D la dr Iosup, unde sper sa aflam si exact sexul gugustiucului, ca pana acum am avut numai pareri.
ne mai auzim pe aici!

_
19+

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gatta .. si eu m-am rasfatat toata saptamana .. marti la manichiura si pedichiura, ieri la epilat peste tot .. azi ma duc la vopsit, tuns, frezat .. si la masaj !!

yuppyy .. asha ca sa-mi mai ridic moralul .. caci durerea asta de spate ma omoara!

31+ EVA MARIA
AMR 9 SAPTAMANI!!

www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL

LUCRUSOARE BEBE

MAI E UN PIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nour spune:

Buna ziua si La multi ani tuturor celor sarbatoriti astazi!

Chiar ma intrebam si eu de ceva timp, ce sunt acele "lovituri" constante pt o scurta perioada... sughite bebikaaaa. Mi se pare o minunatie...
Voi dimineata cand va treziti, aveti dureri de burta?? Eu cateodata ma trezesc cu niste dureri de burta de parca bebika ori doarme pe ficat, ori doarme pe mai stiu eu ce organe si ma dor toate cele ... S-o fi datorand faptului ca nu am burta chiar asa de mare?

Cat despre vopsitul in timpul sarcinii.. citisem niste articole in care spuneau ca vopsitul de 3, 4 ori in sarcina este echivalentul unei tigari fumate. S-au facut multe teste pe animale care aratau ca amoniul din vopsea dauna sarcinii, dar asta in cazuri cand substanta de amoniu era de sute de ori marita decat cea dintr-un pachet de vopsea. Se recomanda din cate stiu eu sa se evite primul si ultimul trimestru. Acum... cine vrea sa se vopseasca si in aceasta perioada... exista intotdeauna vopseaua fara amoniu, cea pe baza de plante.

[align=center]

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]

[/align]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Fetelor m-am apucat sa beau un brenac cu cacao, sa nu o tin pe laptic gol mereu si dupa cum auzisem laptele agita copilul ii da putere si sa vedeti ca a inceput si bubulina sa mai traga niste suturi lu mami. ca veni vorba de suturi ii ziceam sotului intr-o zi ca intru cu nuiaua dupa ea si el a zis ca daca ma aude o sa-l iubeasca pe el mai mult ca el o alinta si ii face galerie iar maicasa vrea sa intre cu nuiaua dupa ea

Louiza 29s + Yasmin
mai avem putin

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput